Buiten is het 8 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.184 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
8reacties

.. is niet meer

Een opmerkelijk man is niet meer.
Zaterdagavond pleegde hij zelfmoord in Café 't Aambeeld in Stiphout. Zijn familie en vrienden wensen wij veel sterkte met dit verlies.
De politie wil op dit moment nog geen mededelingen doen over zijn identiteit. Daarom zullen wij dat nu ook niet doen.
De eerste reacties werden al bij ’n ander log gegeven, vandaar dat die hier staan. Helga schreef: "Ik vind het gewoon te bizar voor woorden. Een uurtje geleden kreeg ik te horen dat een jongeman van ongeveer 34 jaar oud, gekleed in onderbroek zichzelf heeft neergestoken in t’ Aambeeld. Dit gebeurde voor in het cafe en daarnaast is de wielervierdaagse bezig."
En Geert: "Rust zacht Bart!"

Laten we vooral de mooie herinneringen aan hem hier met elkaar delen.

8 reacties:

Balen dat je er niet meer bent.
Maar het is hier klaar voor jou. Niet meer hard werken. Ook niet aan je vele plannen. Je kunt nu gaan rusten.
Zijn moeder en broer gecondoleerd.

Beantwoorden

Ik ken Bart niet persoonlijk maar ik vind het een hele trieste zaak. Ik hoorde het gisterenavond op de verjaardag van mijn dochter en er heerste toch gelijk een hele andere sfeer. Er moet heel wat aan vooraf gegaan zijn voordat Bart tot zijn daad kwam. Ik wens zijn nabestaanden heel veel sterkte toe.

Beantwoorden

Ik wens alle nabestaande veel sterkte toe met dit verlies. Ik kende Bart niet, maar ook ik denk dat er wel het een en ander aan vooraf gaat en dat hij met de manier waarop hij dit heeft gedaan wel iets heeft willen zeggen.

Beantwoorden

Ik was erbij, kort nadat het gebeurde. Ik wil niet zeggen wie ik ben, daarvoor uw begrip aub. Het is jammer dat het is gebeurd, voor alle nabestaanden, betrokkenen, getuigen…

Beste mensen, dit overkomt je. Dit valt niet te plannen, het gebeurd, ook hulpverleners hebben geen glazen bol…

Sterkte allemaal!

Beantwoorden

Ik kende Bart…. ik zal er niet teveel over zeggen. Ik vind persoonlijk ontzettend wrang dat nu ineens een heleboel mensen die hem vluchtig kennen nu net doen of ze de beste vrienden waren. Bart heeft het op het laatst heel moeilijk gehad… Laten we hopen dat je nu rust hebt Bart, rust die je de laatste jaren zo wanhopig zocht. Ik wens je moeder, broer en zussen (die had hij ook!!) sterkte toe met het verlies

Beantwoorden

Tjonge, jonge, wat een triest verhaal…
Ik wens de familie veel sterkte toe!

Beantwoorden

Opmerkelijk. Dat was ie zeker.
De familie en bekenden van Bart wens ik veel sterkte toe.

Beantwoorden

Er is gister nog een opmerkelijk man gestorven.. André van der Graaff.. de beheerder over het wagenpark van de Dierenambulance Helmond eo.:
http://www.dierenambulancehelmond.nl/andrefotos.htm

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *