Buiten is het 3 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.278 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Wil jij met 6 vrienden/familieleden/collega’s gratis een uur bowlen bij Fletcher Wellness-Hotel Helmond op Suytkade? Dat kan, tenminste als je op Facebook de weblog leuk vindt (of daar snel aangeeft dat je onze pagina leuk vindt). Onze Facebookvrienden en -vriendinnen maken namelijk kans op een uur bowlen plus welkomstdrankje voor 7 personen.
Interesse? Ga naar dit bericht en doe mee aan onze eerste Like, Share & Win-actie. Daar kun je ook het promotiefilmpje van Myrna Goossen bekijken.

In een reactie hieronder staat een update.

2 reacties:

Update:
De winnaars van onze Like, Share & Win-????actie 10 dagen geleden op Facebook zijn:
???? Loes Grijseels,
???? Deanna Nicholson,
???? Bianca van Berlo en
???? Renate van Bussel.
Deze Facebookvrienden van de weblog zijn inmiddels geïnformeerd en gaan gratis een uur bowlen met een drankje bij het Fletcher Wellness-Hotel op Suytkade met hun vrienden/familieleden/collega’s.

Beantwoorden

Deanna Nicholson was 1 van winnaars van het bowlen op Suytkade. Zij ging onder meer met haar broer, vond het erg leuk en stuurde ons deze foto (en dat vinden wij dan weer leuk):

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *