Buiten is het -2 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.350 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
96reacties

Elly Blanksma wordt de nieuwe burgemeester van Helmond. De gemeenteraad besloot zojuist dat zij Elly Blanksma zullen voordragen als de opvolger van burgemeester Fons Jacobs. Vervolgens zal de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties officieel besluiten dat zij de burgemeester van Helmond wordt. Wanneer dat precies gebeurd, is nu niet aan te geven.
Voorafgaand aan deze extra openbare raadsvergadering vanavond was er een besloten deel dat om 19.00 uur begon. Daarin werd de vertrouwenscommissie aan de tand gevoeld over hun keuze. Dat besloten deel liep plusminus 40 minuten uit.

Waarom Elly Blanksma
“De gemeenteraad heeft geoordeeld dat mevrouw Blanksma-van den Heuvel een mensen-mens is, een verbinder met een open gezicht en makkelijk toegankelijk. Zij heeft een langjarige bestuurlijke ervaring in de provincie Noord Brabant en in het parlement. Voorts heeft zij een uitstekend netwerk op die plaatsen waarvoor dat van belang is voor Helmond, zij is een ambassadrice. Mevrouw Blanksma-van den Heuvel is afkomstig uit het bedrijfsleven, met een bedrijfseconomische opleiding en diverse functies in het bankwezen. Ze straalt uit dat zij trots is op Helmond en dat zij trots is burgemeester te mogen worden van Helmond. De gemeenteraad is er van overtuigd dat zij, gegeven haar achtergrond, de vaardigheden die behoren bij het ambt van burgemeester zich snel eigen zal maken. Mevrouw Blanksma is een gepassioneerde vrouw, daadkrachtig, een sterke persoonlijkheid met een open blik op communicatie” aldus de gemeente.

Wie is Elly Blanksma?
Zij werd geboren in Helmond op 24 september 1959, is gehuwd en heeft 2 kinderen en woont nu in Eindhoven. Elly Blanksma is sinds 30 november 2006 lid van de Tweede Kamerfractie van het CDA. Daarvoor werkte zij bij de Rabobank. In de Tweede Kamer houdt zich bezig met het beleid rond levensloopregeling, administratieve lasten, midden- en kleinbedrijf en toezicht financiële markten.
Zij is de financieel specialist van het CDA en staat op nummer 4 van de CDA-kandidatenlijst voor de aankomende landelijke kamerverkiezingen.
Voor wie haar in de maximale grootte op de weblog wil zien.

In de reacties hieronder staan updates.

96 reacties:

Ik wens haar veel wijsheid en een goed verblijf in Helmond toe als eerste burger.

Beantwoorden

Ook ik wil haar van harte feliciteren met haar a.s. benoeming. eindelijk een Helmondse, een vrouw, en iemand met een leuke uitstraling. Jammer dat ze haar kamerlidmaatschap op moet zeggen, maar ja, keuzes horen bij het leven.
Veel geluk in Helmond.

Beantwoorden

Gefeliciteerd Elly Blanksma met de voordracht.
Qua uiterlijk gaan we er in ieder geval op vooruit als ik de foto’s zo zie. Het oog wil ook wat.

Beantwoorden

Veel succes, en om meteen goed te starten zou ik hier op de Weblog uw mening willen lezen over het Helmondse wel en wee.

Ter introductie en voor ‘binding met ‘t volk’.

Beantwoorden

Succes.
Maar graag wel even uit 040 naar Helmond terug komen!
Een burgermoeder hoort in haar eigen stad!

Beantwoorden

skon, een echte Hellemondse

Beantwoorden

Proficiat Elly als burgermoeder van Helmond. De eerste in de geschiedenis van deze stad. En ook nog uit een briljant bouwjaar.Keiskon!

Beantwoorden

Een uitstekende keuze van de vertrouwenscommissie.

Beantwoorden

Er zijn al steunbetuigingen aan de inwoners van Helmond vanwege deze keuze.

Beantwoorden

Ik ben ook enthousiast! 🙂 Maar mensen-mens – wat blijft dat een vreselijk woord… 😉

Beantwoorden

Hè wat een verademing hier op de weblog van Helmond in vergelijking met de reacties van de zeurpieten op ED.nl. Mevrouw Blanksma wens ik veel succes als burgemeester van Helmond. Maak er iets moois van voor de Helmonders, voor de stad en voor uzelf.

Beantwoorden

Graag wil ik mevrouw Blanksma EN Helmond feliciteren met haar voordracht tot benoeming als burgemeester van onze stad. Eindelijk weer een mensenmens als leider van onze stad opkomst.

Beantwoorden

Bij deze de felicitaties aan mevrouw Blanksma

Beantwoorden

http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Politiek/341878/CDA-woest-over-vertrek-Elly-Blanksma-naar-Helmond.htm

Gerommel binnen CDA: schijnbaar solliciteerde mevrouw Blanksma tegelijkertijd naar een verkiesbare plaats op de CDA-lijst als naar de burgemeesterspost in Helmond. Nu rijst de vraag op: Had ze weinig vertrouwen om een hoge plek op de lijst te krijgen of om de burgemeesterspost binnen te halen. Ik gok ‘t laatste, gezien ze de burgemeesterlobbyist van het CDA niet informeerde over haar sollicitatie in Helmond.

Beantwoorden

Ca. 1 week geleden was mevrouw Blanksma nog ‘ontzettend blij’ met plaats 4 op de kandidatenlijst bij het CDA voor de a.s. Tweede Kamer verkiezingen.
Nu is mevrouw Blanksma ‘ontzettend blij’ genomineerd te zijn als 1e kandidate om Fons Jacobs als burgemeester van Helmond op te volgen. Komt er nog een vervolg ‘blijdschap’?

Beantwoorden

Ik vraag me af of sommige mensen nooit gesolliciteerd hebben. Gingen die wel eerst hun huidige baan opzeggen en dan kijken of ze werden aangenomen? En is Elsevier nu wel zo’n te vertrouwen blad. Die zijn alleen maar voor VVD en PVV. Ik denk dat wij ons niet mogen en moeten bemoeien met privé-zaken, want naar mijn mening is dit gewoon privé.

Beantwoorden

Wat zullen de leden van de vertrouwenscommissie nu denken? Zij weten immers ook wie er nog meer heeft gesolliciteerd. Daar kunnen best nog wel meer mensen bij staan die zich onlangs nog op een verkiezingslijst hebben laten plaatsen.

Aan de andere kant zou je toch denken dat het CDA gelukkig is met het binnenboord houden van Helmond als “CDA””- burgemeesterspost.

Beantwoorden

Wat jammer dat ‘onze’ nieuwe burgemeester nu al niet zo betrouwbaar lijkt. Wat heb je aan een communicatief goed mens als die communicatie alleen wordt gebruikt om er zelf voordeel mee te halen…..

Beantwoorden

@Margreet,
Zie mijn vorige reactie. Ik denk dat er nog wel meer mensen zijn die gesolliciteerd hebben en dit niet wereldkundig hebben gemaakt.

Of heb jij al van andere kandidaten gehoord dat ze gesolliciteerd hebben? Dat waren er toch een stuk of 30.

Beantwoorden

Bij een sollicitatie naar een burgemeestersfunctie wordt de grootste voorzichtigheid in acht genomen. Men kan het Mevr. Blanksma niet kwalijk nemen dat zij de Partijtop van het CDA onkundig heeft gelaten over haar sollicitatie naar dat mooie ambt. Wie solliciteert, ongeacht naar welke functie dan ook, gaat niet eerst zijn of haar huidige baan opzeggen. Zekerheid dat men de baan ook werkelijk krijgt, heeft men namelijk niet.

Beantwoorden

@JE Mulder
Precies, zo is het.

Beantwoorden

Jammer is, dat zij Buma heeft beloofd voor het kamerlidmaatschap te gaan, terwijl zij – naar nu blijkt – deze plek niet ambieerde! Daarnaast heeft zij de CDA-commissie, die gaat over burgemeester benoemingen, niet benaderd over haar wens om burgemeester te worden. Het CDA van Buma zit met een kater, geen afgevaardigde meer hoog geplaatst op de lijst voor de kamer uit Brabant.
Het kamerlidmaatschap is niet zomaar een baan.
Helmond begint met een burgemeester met een dubbele agenda! Dat laatste is vooral wat mij tegenstaat.

Beantwoorden

Met het CDA weet je nooit voor welke richting je kiest.

Beantwoorden

Beantwoorden
Wim van den Broek

Wat een gezeur allemaal (en dan doel ik niet -alleen- hier op de weblog maar ook elders). Je moet altijd zorgen dat je meerdere opties hebt, vooral in tijden van crisis.

Ik zou zeggen, Mevr. Blanksma:

Dikke middelvinger CDA Nederland, en Hallo Helmond!

Beantwoorden

@PH op 22 juni 2012 om 13:43:

Nou ja. De heer en mevrouw Blanksma zijn geen bouwvakkers.

Beantwoorden

Mevrouw Blanksma-van den Heuvel.

Dat is eigenlijk wel gepaster om haar als mevrouw voor te dragen en te benoemen. tot burgemeestert

Beantwoorden

@Els op 22 juni 2012 om 22:58:

Mijn zegen heb je.

Beantwoorden

Alle felicitaties ten spijt. De vertrouwenscommissie had niet een echte keuze.

Beantwoorden

@Tejo,
Zou je dat eens kunnen toelichten? Er waren toch zo’n 21 kandidaten?

Beantwoorden

@tejo, zit je nu uit je nek te kletsen. Hoe weet jij wat de commissie te kiezen had. Ben je lid van die commissie? Heeft er iemand gelekt? Of ben je gewoon wat gefrustreerd?

Beantwoorden

Er waren 21 sollicitanten. De keuze valt op iemand die totaal geen kennis van zaken heeft over het burgemeesterschap en gemeentelijk bestuur. Dat weet de gemeenteraad ook.
Dat is toch veelzeggend.
Wat was het niveau van de andere sollicitanten? Kan het nog lager?

Beantwoorden

Sorry Ad en Hans Gruijters. Het is politiek. Alles is/wordt geregisseerd.

Beantwoorden

@Tejo: men hoeft helemaal geen kennis te hebben over hoe het burgemeesterschap dient te worden ingevuld,Al doende leert men!En wat het bestuur betreft: er zijn ook nog wethouders en gemeenteraadsleden die Mevr. Blanksma kunnen ondersteunen.

Beantwoorden

@JE Mulder op 24 juni 2012 om 04:08:

Een kinderhand is snel gevuld.

Beantwoorden

Ik ken deze mevrouw in het geheel niet, maar ik kijk altijd naar de uitstraling (ogen) van iemand. Wat mij betreft ziet dat er niet verkeerd uit, ze oogt nl uitstekend. Gegarandeerd wordt dit een hele verbetering, na al die jaren tegen die norse kop van Jacobs te hebben aangekeken. Een man waarvan je aan zijn gezicht nooit kunt zien of het allemaal echt is wat hij uitstraald. Mevrouw Blanksma wens ik veel succes toe in deze stad. Overigens, zo’n mooie vrouw geeft vast veel warmte naar onze burgers toe. Met Jacobs heb/had ik altijd koude rillingen………….

Beantwoorden

@Twan Peeters op 24 juni 2012 om 12:06:

Zou ze dan toch zijn gekozen omdat ze blauwe ogen heeft?

Beantwoorden

@ Tejo: Jij kunt zoveel mogelijk kritiek uiten,maar wees dan eerlijk en reageer niet anoniem!

Beantwoorden

@Tejo
Wie zou volgens jou wel een goede burgemeester voor Helmond zijn?
Rob van Gijzel, als hij niet al burgemeester van Eindhoven was? Of toch iemand anders?

Beantwoorden

Droevige zaak voor het CDA dat deze mevrouw op de 4e plek staat van lijst voor a.s. verkiezingen en niets heeft gezegd over deze sollicitatie!!

Beantwoorden

@Gert Malestein,
Wat zou ze ermee opschieten om het wel te vertellen, terwijl ze nog niet wist of ze het zou worden? CDA zou dan toch ook iemand anders op die positie neer hebben gezet?

Beantwoorden

@Ad op 24 juni 2012 om 12:41:

De beste (en meest omstreden) kandidaat zou Maxime Verhagen zijn geweest..
Rob van Gijzel (PvdA) blijft natuurlijk burgemeester in zijn geboorteplaats.

Beantwoorden

@JE Mulder op 24 juni 2012 om 12:19:

De naam JE Mulder zegt mij ook niet zo heel erg veel.

Beantwoorden

Update 1:
Aankomende burgemeester was vorig jaar al op verkiezingstour
Onze toekomstige burgemeester was vorig jaar al op verkiezingstournee in Helmond. Zij sprak toen met CDA-raadslid Jan Roefs, de voorzitter van de vertrouwenscommissie voor de benoeming van de nieuwe burgemeester.
Het gouden kroontje (bovenaan in het midden) is het logo van kapper Prinssen op de Parklaan. Dat het kroontje in een wit tekstballonnetje lijkt te staan, is puur toeval.

Op zaterdag 26 februari was Elly Blanksma met de toenmalige CDA-ministers Piet-Hein Donner en Marja van Bijsterveldt in onze stad. De reden voor hun bezoek was de Provinciale Staten Verkiezingen 4 dagen later op 2 maart.
De foto werd gemaakt door Wim van den Broek.

Beantwoorden

Regeren is vooruitzien……….!

Beantwoorden
Wim van den Broek

Met vrienden maak je vrienden:)

Beantwoorden

Helmond is een (kleine) stad die het domein is (geworden) van pensionado-burgemeesters.
Misschien moet er worden gekozen voor leiders die en zichzelf en de stad op een hoger niveau willen tillen.
Het is nu een soort slaapstad.

Beantwoorden

Is iemand van 52 jaar gepensioneerd? Wat denkt @tejo dat de gemiddelde leeftijd van een burgemeester is. Iemand van 30 heeft nu eenmaal niet de ervaring en netwerk wat een burgemeester moet hebben. En Helmond slaapstad? Een kreet, maar ik mis de onderbouwing. Kijk eens naar de agenda’s van de afgelopen weekenden.

Beantwoorden

Ik ben onder de indruk van je verhaal.

Beantwoorden

@Hans Gruijters op 25 juni 2012 om 15:36:

Hans, jij bent een kenner. Kijk eens naar de verschillen tussen nu en begin jaren 80 van de vorige eeuw. Toen was er in Helmond een grote werkloosheid en (relatief) laag gemiddeld inkomen. Hoe is het in 2012? Mevrouw Blanksma is 53 als zij burgemeester van Helmond is/wordt. Na 2 termijnen komt de pensioengerechtigde leeftijd in zicht.

Beantwoorden

Elly Blanksma geboren in Helmond

Goed in gekke bekken trekken uitgesteken gezichten ben ik moe.

In de top van het CDA is met woede gereageerd op de benoeming van fractielid Elly Blanksma tot burgemeester van Helmond. Het Kamerlid stelde zich kandidaat voor de komende verkiezingen, kreeg een uitzonderlijk hoge plaats op de lijst (nummer 4), maar solliciteerde stiekem ook naar de burgemeesterspost.

Laat maar komen ik zie het zitten wooha
Op zijn Brabants gezegd: Koi muis die mar een holleke hé.
Met andere woorden ze is een slimme vrouw heeft haar vluchtroute.

Mooie bijkomstigheid is dat het Helmond geld bespaart als ze moet vluchten.
Onze Fons met zijn koffieshop ideeën heeft miljoenen aan beveiliging gekost.

Spreek ik de hoop uit dat ze lang de post als burgemeester gaat bekleden was mijn eerste uitroep :”Yes een vrouw”.

Een hint voor Ling Ko, kom op je kan het ,Groen links burgemeerter voor ons Helmond als ik in de auw miedenflat zit is een van mijn toekomstdromen.
Ben nu 54

Rita

Beantwoorden

Er zijn door het CDA een aantal prominenten aan de dijk gezet.

Als Buma mevrouw Blanksma zou hebben gepolst over een ministerschap of staatssecreratiaat was het ‘bye bye Helmond’ geweest.

De kans dat het CDA een sleutelpositie krijgt na de komende verkiezingen is groot.

Beantwoorden

Je zult de burgemeesters de kost moeten geven die korter dan 10 jaar zitten. Erger nog, een groot deel van de burgemeesters, vooral in de kleinere gemeenten, is binnen de eerste zittingstermijn pleiten als ze de kans krijgen in een grotere gemeente.
Dat Helmond, pakweg 30-40 jaar geleden, niet te vergelijken is met het huidige Helmond is zonder meer waar. Maar hetzelfde geldt voor steden als Enschede en Tilburg. Ook die hebben een grote vlucht doorgemaakt. Vergeleken met hen heeft Helmond een nadeel, wij hebben geen universiteit. Maar meer welvaart is natuurlijk in heel Nederland zichtbaar. Alleen steden als Amsterdam en Rotterdam blijven achter, doordat zij niet goed gelet hebben op een goede inwonersopbouw.
En die universiteit voor Helmond, die komt er ook, al is het een dependance van de TU/E. Moeten we alleen geen gamehallen in het centrum neerzetten.

Beantwoorden

@Hans Gruijters op 25 juni 2012 om 23:57:

Jij noemt Tilburg. Er is maar een persoon die Tilburg op de kaart heeft gezet.
Dat was Gerrit Broxs.

Beantwoorden

Update 2:
De laatste werkweek van de aankomende burgemeester
Elly Blanksma, de aankomende burgemeester van Helmond, had haar laatste werkweek als lid van de Tweede Kamer.
Woensdag was haar laatste (plenaire) debat. In dat debat met de minister van financiën, was de rol van het parlement bij de besluitvorming over de ESM en voorjaarsnota aan de orde.

haar laatste keer achter de spreekgestoelte
Donderdag was der laatste Kamerdag. Op deze laatste dag van het parlementaire jaar is traditiegetrouw de barbecue. Daarvoor en daarna honderden stemmingen over moties en (gewijzigde) amendementen.

1 van de vele stemming, op deze stemde ze (rechtsonder in het geel) voor
Nadat alle stemmingen hadden plaats gevonden, sloot Kamervoorzitter Gerdi Verbeet om 01.35 uur vrijdag de vergadering en het parlementair jaar. Het begin van 9 weken zomerreces. Als gevolg van de verkiezingen duurt het reces dit jaar extra lang. De zomervakantie loopt naadloos over in het verkiezingsreces, dat anderhalve week voor de verkiezingen op woensdag 12 september begint.
Voor Elly Blanksma dus alle tijd om zich heel goed voor te bereiden op haar nieuwe job in onze stad.

Beantwoorden

Elly Blanksma wordt dus nu echt de nieuwe Helmonster.

Beantwoorden

Ik heb het een beetje gevolgd van de week. Nu vind ik het niet erg als parlementariërs moeten werken, maar dit was gekkenwerk. spreektijden van 1 minuut per fractie, een paar honderd stemmingen met een paar uitglijders door parlementariërs die het allemaal niet meer onthielden. We hebben, denk ik dan, al niet zo’n goed bestuur, maar op deze manier gaat dus elke inhoudelijke discussie verloren. Wat minder partijen zou wel helpen, maar daar is geen vooruitzicht op.

Beantwoorden

@Tejo

Zet zelf een weblog op!

Beantwoorden

@GSGS op zondag 8 juli 2012 om 09:55:

Ik zal het in mijn overdenkingen meenemen.

Beantwoorden

Goh en nu worden ze weer terug geroepen van het zomerreces door de PVV .
Was dus even van korte duur.

Beantwoorden

Update 3:
Onze toekomstige burgemeester moet vandaag toch werken, kijk live
Van half 2 tot 4 uur hebben de financieel specialisten van de Kamerfracties een ingelast algemeen overleg met minister De Jager van Financiën over het noodpakket van 30 miljard voor de Spaanse banken.
CDA-Kamerlid Elly Blanksma- van den Heuvel en onze toekomstige burgemeester moest daar haar reces voor onderbreken. Daardoor bleek vorige week toch nog niet laatste werkweek te zijn als Kamerlid.
Klik hier en kijk live mee hou zij het doet.

Beantwoorden

Voor wie het vanmiddag gemist had: Elly Blanksma aan het woord.

Beantwoorden

Update 4:
Benoeming mevrouw Blanksma tot burgemeester van Helmond
De ministerraad heeft op vrijdag 13 juli, op voorstel van de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, ingestemd met de benoeming van mevrouw P.J.M.G. (Elly) Blanksma-van den Heuvel tot burgemeester van Helmond. De benoeming gaat in op 1 november 2012.
Mevrouw Blanksma-van den Heuvel is 52 jaar en is sinds 2006 lid van de Tweede Kamer voor het CDA. Zij volgt drs. A.A.M. (Fons) Jacobs op, die per 1 november 2012 stopt als burgemeester van Helmond. Mevrouw Blanksma-van den Heuvel wordt op vrijdag 9 november geïnstalleerd als burgemeester.

Beantwoorden

Van harte gefeliciteerd Elly Blanksma-van den Heuvel met deze prachtige functie!

Beantwoorden

Beste Elly

Gefeliciteerd met je benoeming als Burgemeester van Helmond

Zet Helmond maar eens echt op de kaart, jou gaat dat zeker lukken.

Veel Succes

Hans van de Kerkhof

Beantwoorden

Nu is het pas echt zeker! Gefeliciteerd! Heel veel succes!

Beantwoorden

Gefeliciteerd. Ik hoop op een burgermoeder met lef.

Beantwoorden

Een nationale feestdag in Helmond op vrijdag de 13e.

Beantwoorden

Zet hem op, Elly, ben een burgemeester die niet alleen vanaf afstand en vanuit een ivoren toren bestuurt en politiek bedrijft, maar sta tussen de mensen waarvoor je deze functie mag bekleden. Ben dus ook een mensen-mens die ook onzr stad profileert. Gefeliciteerd met je benoeming.

Beantwoorden

Update 5:
Kennismaking met de nieuwe burgemeester
Vanavond maakte het college van burgemeester en wethouders bij haar thuis in Eindhoven kennis met Elly Blanksma, de nieuwe burgemeester van Helmond. Dat lieten de 4 Twitterende wethouders zojuist tegelijk (in 2 minuten tijd) weten.

Beantwoorden

Ellie-Blanksma-vd Heuvel de GIMLACH van Helmond

Beantwoorden

Dit is toch een veel leukere truck dan die kar van Fons, of niet soms? Laat Ellie maar schuiven. Ik hoop niet dat zij zulke flaters maakt als Fons.

Beantwoorden

Dinsdagavond 19 juni 2012 (vandaag precies 8 jaar geleden) werd in feite besloten dat Elly Blanksma de nieuwe burgemeester van Helmond zou worden.

Beantwoorden

@De weblog van Helmond op vrijdag 19 juni 2020 om 11:11:

Gefeliciteerd

Beantwoorden

Helmond is er niet beter op geworden

Beantwoorden

Van Harte gefeliciteerd, met ons, nu iets meer tijd voor de ouderen en iets minder bedrijfsleven

Beantwoorden

Gefeliciteerd 🍾🍾

Beantwoorden

Gefeliciteerd 🌺

Beantwoorden

Waneer stopt ze

Beantwoorden

Jij doet het nog steeds goed hoor! Mijn complimenten Elly

Beantwoorden

Oke, koop n lolie vier n feesje.

Beantwoorden
Anique van der Laak

Zo lang ze zwarte Piet nog steeds verwelkomt mag ze blijven

Beantwoorden
Martin Coldeweijer

Ik heb niets tegen onze “burgermoeder” maar er komt in Den Bosch een functie vrij; misschien toch maar even solliciteren?

Beantwoorden

Wanneer komt er een capabele opvolger??

Beantwoorden

tevreden over onze Burgemeester.

Beantwoorden

Altijd mooi, zo’n democratisch proces…

Beantwoorden

Fijne burgemeester

Beantwoorden

Nog veel meer jaren mag ONZE BURGEMEESTER blijven

Beantwoorden

En daar zijn we nog steeds trots op. Topvrouw 👍👍

Beantwoorden

Ze is in ieder geval bescheiden, op de achtergrond, teruggetrokken, rustig, veilig , in haar schulp, ondergedoken, achteroverleunend, zich nergens mee bemoeiend… je hoort er in ieder geval nooit iets van zeg maar……

Beantwoorden

Is ze ook voor Helmond sport dan.

Beantwoorden

Sympathiek mens. 🙂 van mij mag ze blijven…. stukke beter dan haar voorganger.

Beantwoorden

Dat was de enige echte keuze, Ze is een topper.

Beantwoorden

Goede burgemeester.

Beantwoorden

Van mij mag ze meteen gaan.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *