Buiten is het 9 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 92.619 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
7reacties

Bij een explosie bij het bedrijf Reynaers aan de Maisdijk zijn vanavond tenminste 2 gevonden gevallen. De explosie vond rond 19.15 uur plaats, vermoedelijk in een elektriciteitskast.
Na de explosie brak brand uit in het bedrijf. Inmiddels is sprake van uitslaande brand. Hoe erg de slachtoffers er aan toe zijn, is nog niet bekend. Tenminste 3 brandweerwagens en ook ambulancewagens zijn ter plaatse.
Bij het bedrijf Reynaers worden voor de bouw aluminumsystemen gemaakt voor ramen, deuren, schuifsystemen, vliesgevels, serres en zonwering.
Onderstaande foto werd gemaakt door Michen.

Zodra we meer info hebben, staat dat hieronder.

7 reacties:

brandweer heeft verder op geschaald

Ongeval industrie 5072 3231 ovd-b
19:48 – Brand gebouw 3251
19:49 – Vrijwilligers herbezetten post centrum
19:50 – Middelbrand 3242
19:52 – Grote brand 3243 AGS
20:11 – 5028 INMELDEN WVD-1

Beantwoorden

Diverse omstanders melden dat de brand onder controle is. De brandweer is naar binnen gegaan om te controleren of alle vuurhaarden uit zijn en om na te blussen.

Beantwoorden

Ook deze foto werd gemaakt door Michen:

Beantwoorden

Reynaers zelf laat zojuist weten dat de brandweer het sein brandmeester heeft gegeven en dat de brand onder controle is.

Beantwoorden

Een woordvoeder van Reynaers liet vanochtend weten dat 1 van de gewonden lichtgewond is en 1 zwaargewond is maar wel stabiel.

Beantwoorden

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *