Buiten is het 12 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.131 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

De brandweerkazerne aan de Deurneseweg kreeg afgelopen maanden een facelift. De oude gevel kreeg een flinke lik verf, nieuwe verlichting en een nieuwe roldeur. Recent werd het wagenpark aangevuld met een Snel Interventie Voertuig (SIV) en de nieuwste brandweerwagen van de deze maand gesloten nevenpost Brandevoort. Kortom: qua huisvesting en materieel lijkt alles op de brandweerkazerne op orde.


De bovenstaande foto’s werden gemaakt door Harrie Grijseels. Bij Google Maps zie je hoe het eruit zag toen zij langs kwamen rijden. Het onderstaand filmpje geeft je een indruk van de kazerne in mei.

1 reactie:

Ziet er mooi uit, wel een beetje lullig voor Brandevoort dat ze er daar wel geld voor hebben. Hoewel die verhuisde brandweermannen er natuurlijk ook weer voordeel aan hebben.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *