Buiten is het 3 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.381 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Door een tip bekeken we de voorpagina van De Trompetter van gisteren, donderdag 5 april, extra scherp. Het onderstaand artikel viel al snel op.

De Trompetter op 5 april

“Een foutje, een verlate 1 aprilgrap, een reclamestunt, of zijn er andere redenen?” legde de tipgever ons uitdagend voor. Wij kwamen er niet uit, vandaar dat we het jullie voorleggen.
“Als geregelde meelezer van jullie kenniskwis over Helmondse zaken, hoop ik dat jullie (deelnemers) me ook aan het juiste antwoord willen helpen. Dat zou mooi meegenomen zijn.” zo sloot de tipgever met een knipoog af.

4 reacties:

Tja jammer dat inzendtermijn al een week verlopen is !!

Beantwoorden

ach.. ik heb dat artikel gelezen.. en dacht nog aan dit weblog en de wwwww-vragen.. helemaal niet gezien dat de inzendtermijn al verstreken is.. haha!!

Beantwoorden

He he weet ik waar het is maar dat zeg ik lekker niet.Kleine hint is bij de Pr.Karelstraat.

Beantwoorden

is da links van de kloisstraot?

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *