Buiten is het 8 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.479 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

brand

Vannacht kort voor 5 uur is een garagebox op de Pieter Brueghelstraat in Helmond-Noord volledig uitgebrand. Alles wat een gezin daar had opgeslagen (waaronder een waterscooter, een scooter, mountainbikes, gereedschap van een ZZP-er, een uitgebreide kerstcollectie en speelgoed) ging verloren. Een drama voor hen. Er vielen geen gewonden.
De brand ontstond na een overduidelijke mislukte poging de in de garagebox gestalde waterscooter te stelen. Toen dat niet lukte is de garagebox in brand gestoken. Die brand ging gepaard met explosies die de buurt vroeg wakker maakten. Takken van een boom aan de overkant van de straat werden door de brand deels zwart. Omdat de garagebox (die gehuurd wordt van Woonpartners) op instorten staat zal die zo snel mogelijk omgestoten moet worden.

2 reacties:

Zojuist kregen wij de 4 onderstaande foto’s gemaild van de in brand gestoken garagebox in de Pieter Brueghelstraat gisternacht.

Beantwoorden

Vieze kankerlijers blijf af van andermans spul

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *