Buiten is het 9 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.224 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
6reacties

De regio Helmond, Eindhoven, Veldhoven is de slimste regio van de wereld. Dat heeft het Intelligent Community Forum (ICF) zojuist in al haar wijsheid besloten tijdens een lunchbijeenkomst in New York.
Brainport Eindhoven-Helmond behoorde voor het derde opeenvolgende jaar bij de prestigieuze top 7 van slimste regio's ter wereld. Driemaal is scheepsrecht.

Helmond

Wethouder Yvonne van Mierlo die er in New York bij is, reageerde zojuist op Twitter erg enthousiast "Yes nummer 1! brainport slimste regio van de wereld!!"
We versloegen 6 andere slimme regio's in de wereld. Uit de Verenigde Staten Chattanooga (Tennessee), Dublin (Ohio) en Riverside (Californië), uit Canada Stratford en Windsor-Essex en uit Frankrijk Issy-les-Moulineaux. Zij werden in januari uit meer dan 300 wereldwijde aanmeldingen ook bij de laatste 7 gekozen.

In de reacties hieronder staan updates.

6 reacties:

Geeft wel een lekker gevoel dat we de slimste van de wereld zijn. Feesten!!

Beantwoorden

Achjah, dit jaar trok helmond de kar, oa ons belastinggeld gebruikt voor de campagne, maar uiteindelijk prijkt de naam eindhoven bovenaan alle artikels. De NOS noemt helmond geeneens….

Beantwoorden

Tja, ik vond indertijd de borden in Helmond met het opschrift “Welkom in De Kenniswijk Eindhoven” ook al zo denigrerend…..

Beantwoorden

De bokaal is vanochtend geland op Schiphol. Samen met de gehele Brainportdelegatie.

Beantwoorden

Update 2:
De officiële video van de bekendmaking dat de regio Helmond de slimst is. In deze video van ruim 8 minuten ook de toespraak van de wethouder Yvonne van Mierlo.

Beantwoorden

Potverdorie wat zijn jullie toch pessimistisch. We moeten toch ergens beginnen?

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *