Buiten is het 4 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 104.156 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
189reacties

huisartsen en tandartsen in Helmond, esculaap In Helmond zijn vele huisartsen en tandartsen. Sommige zijn goed, sommige beter en sommige vindt men slecht.
Elk jaar vestigen zich zo’n 3 duizend mensen van buiten Helmond in Helmond. Vrijwel allemaal staan zij voor de keuze welke huisarts en (vaak ook) tandarts te kiezen. Ook zijn er plaatsgenoten die binnen de stad verhuizen (zo’n 6 duizend in totaal) die wellicht willen wisselen. En wat te denken van Helmonders die ontevreden zijn met hun huidige arts, zij staan dus ook voor een dergelijke keuze.
Daarvoor wordt bij menig Helmonder het oor te luisteren gelegd. Het is immers niet zomaar een beslissing. Geen besluit waarvoor je even op proef gaat alsof het een brood bij een willekeurige bakker betreft.
Ook op internet wordt natuurlijk gezocht, zo zien we met enige regelmaat. Want ook daar kunnen meningen staan. Ellen gaf hier al een aardig voorbeeld daarvan.
Bij dit log de mogelijkheid die (toekomstige) Helmonders te helpen:
Welke huisarts en/of tandarts zou jij aanraden en welke juist afraden?
Wil je een naam checken waarvan je hoopt dat er ervaring mee is: laat het horen.

189 reacties:

Ik ben erg tevreden over mijn huisarts Savelkouls, in de Leliestraat. Hij besteed altijd aandacht aan je, en luistert altijd goed wat je te vertellen hebt.

Beantwoorden

Een paar jaar geleden was er nog een gigantisch tekort aan huisartsen en tandartsen in Helmond, mede veroorzaakt door enkele oudgedienden die er mee ophielden en een jongere generatie die het af liet weten. Ik kwam van tandarts Van Stiphout (waar kennen we die toch nog meer van…) en toen die stopte ben in min of meer noodgedwongen naar buiten de stad gegaan. Daar zit ik overigens ook goed, hoor.
Misschien is het wel beter om niet te vertellen waar je zit, omdat anders de wachttijden nog langer worden. Het is nu al zo druk! Ik weet dat er destijds dus een flink aantal Helmonders buiten de stad terecht is gekomen. Dit wat de tandarts betreft. Voor huisartsen geldt volgens mij een andere norm, omdat die binnen een aantal km’s van je woning hun praktijk moeten hebben.

Beantwoorden

grrr, toen ik in 2001 weer in Helmond kwam wonen hadden veel tandartsen een wachtlijst, met het gevolg dat ik nu steeds helemaal naar het achterste gedeelte van Dierdonk moet fietsen 🙁
Wel niets te klagen verder hoor… Van Hagen heet ie, Coendersberglaan 42.

Beantwoorden

Over mijn huisarts dokter Van Herpen (in het huisartsencentrum in de Ameideflat) ben ik tevreden. Een aardige en correcte man die de tijd voor je neemt. Toch ben ik blij dat ik hem niet zo vaak zie. 😉
Mijn tandarts is Van der Werff in de Raafstraat. Kundig iemand (denk ik) en probeert pijn te vermijden. Voor uitgebreide antwoorden op je vragen moet je niet bij hem zijn. Daarin is hij wel erg kortaf.

Beantwoorden

Ik ben toevallig vandaag overgestapt naar een andere huisarts. Dokter Dams is 10 jaar mijn huisarts geweest en ben totaal niet over deze man te spreken. Hij geeft me het gevoel dat hij me niet serieus neemt. Daarbij spreekt hij me nogsteeds aan met Meisje Anika, wat als je 11jaar bent erg schattig is maar nu redelijk kleinerend overkomt.
Wat ik voornamelijk in een huisarts zoek is iemand die voorstellingsvermogen heeft en begrijpt hoe je je voelt, daarnaast is een juiste diagnose ook best een pluspunt.
Ik ben nu over gestapt naar dokter Breekveldt, een vrouwelijke dokter bij het huisartsencentrum in de Ameideflat.
Heeft iemand toevallig ervaring met deze dokter?

Mijn tandarts is Steenbeek, hele fijne vent. Hij zet verdovings zonder dat je er iets van merkt en fluit tijdens een wortelkanaalbehandeling er lustig op los. Erg gezellig en vooral niet eng! Hij heeft me echt over mijn tandartsenangst heen geholpen.

Beantwoorden

Mijn huisarts is dr Bos in de Wilhelminalaan.. en dit is een man met veel verstand van zijn vak, en hij heeft ook een luisterend oor. Wel is het moeilijk om bij hemzelf een afspraak te krijgen, maar dat is denk ik omdat hij juist zo goed is in zijn vak. Ik ben ook weleens bij dr Attalla geweest, en dit vind ik juist absoluut geen goede en geen fijne dokter.. die zei dat ik uitslag had inplaats van waterpokken (wat overduidelijk te zien was :-S ). En dat van een meter afstand (want dichterbij kwam hij niet).
Van tandarts heb ik nu Deursen (weet ff niet waar ie zit), kan niet zeggen dat ie slecht is, maar ben daar pas 1 keer geweest. Heb ook weleens tandarts Thé gehad.. die ging het meer om geld dan om patienten, en daar heb ik ook meer verhalen over gehoord die gelijk waren aan die van mij. Maar heb ook al gehoord dat hij niet meer werkzaam is(maar weet dat niet zeker).

Beantwoorden

Het is veel sportiever en eerlijker je huisarts rechtstreeks te zeggen hoe je over hem of haar denkt of dat hij/zij ook maar een mens is en wel een s een diagnose kan missen, als je dan echt niet verder wil zeg dan dat je wilt swithen maar ga niet via zo’n log roddelen

Beantwoorden

J bouwmans.. Dat kun je wel zeggen, maar weet je hoe hoog de drempel is voor veel mensen om iets tegen de huisarts te zeggen. Vooral de oudere mensen hebben geleerd om veel ontzag te hebben voor hun huisarts. Er werd vroeger geleerd dat de huisats gewoon gelijk had en je er niet tegenin mocht gaan. Ik vind het overigens wel fijn om hier wat meer over huisartsen/tandartsen te lezen, aangezien ik genoeg pech heb gehad met tandartsen, en daardoor nu bijna niet meer durf te gaan. Ikzelf heb hier wat negatieve dingen neergezet over 1 huisarts en 1 tandarts, maar deze negatieve dingen zijn niet alleen gebaseerd op alleen mijn eigen verhalen, maar ook op meerdere verhalen van andere mensen.

Beantwoorden

@J bouwmans:
Natuurlijk is het ook goed om je huisarts en tandarts zelf te zeggen hoe je over hem of haar denkt. Alleen help je daarmee natuurlijk niet de (toekomstige) Helmonders die een keuze moeten maken.
Want met de positieve en negatieve ervaringen van andere Helmonders kunnen zij hun voordeel opdoen. En dat is de reden voor dit log. Opdat zij een betere afweging kunnen maken als ze een nieuwe huisarts en/of tandarts gaan kiezen. Geen onbelangrijke beslissing, om maar eens een open deur in te trappen. Zonder informatie heb je weinig basis om te kiezen en gaat het weer zoals vroeger. Wie toen het dichtste bij je in de buurt zat en plaats had werd de arts. Geen goede zaak lijkt ons.
Vraagje aan jou: als je zou switchen hoe zou jij dan beslissen welke nieuwe huisarts of tandarts je nam?

Beantwoorden

Als tandarts heb ik mevrouw Heesterbeeks en ha Di Gullio aan de Leliestraat… ha zie ik weinig (gelukkig) en de ta 2 x per jaar ong. 5 minuten… vroeger had ik dr Rijken, dat was een echte huisarts..

Beantwoorden

Vraagje aan Tim: Hoezoo echte huisarts?

Beantwoorden

Reactie voor Anika: Van horen zeggen, veel positieve berichten over Dr Breekveldt. Met name: kundig (wat volgens mij toch het allerbelangrijkste is)

Beantwoorden

@ Irma: eentje die echt naar je luisterde, die je altijd kon bellen wanneer het nodig was. Die man had gewoon uitstraling en wijsheid. Ik heb een paar jaar geleden een bacteriele infectie gehad. Mijn ha toen wilde niet eens langskomen… och neem maar een parcetamolletje. Met pijn en moeite zou ze komen…. krijg ik een boos telefoontje waarom ik de deur niet open deed… hoezo? Stond ze doodleuk aan de verkeerde deur in de verkeerde straat!!!!

Beantwoorden

Ik heb een geweldige huisarts en dat Dr.Savelkouls het is een prakijk met meerdere huisartsen maar mijn vookeur gaat naar hem uit.Laatst ben ik bij Dr.Plum geweest zij deed het ook heel goed hoor!!M’n tandarts is Prinsen helemaal in Mierlo terwijl ik zelf in Helmond woon maar dat moest noodgedwongen m’n andere tandarts hield er mee op vandaar.Maar ook over deze tandarts ben ik zeer tevreden hoor!

Beantwoorden

onze huisarts is dams,waarover ik de laatste tijd niet heel erg te spreken ben. wordt met serieuze klachten van kasje naar de muur gestuurd. overweeg om een andere ha te zoeken.
echter tandarts Dekker in stiphout das een goeie, die heeft mij over mijn angst voor tandartsen geholpen en mijn gebit mooi gerestaureerd.in mijn ogen een goeie tandarts

Beantwoorden

vroeger dr the gehad; was wel fijne tandarts, moest altijd om ‘m lachen maar op een gegeven moment maakte hij steeds foto’s (zonder je van te voren in te lichten) en maar rekeningen sturen.
toen tijdje dr kootstra gehad; aardige man maar mij een beetje te gehaast, een hele drukke praktijk voor 10 minuten controle moest ik zowat 4 maanden van te voren afspraak maken, laat staan als je gaatjes moest vullen
nu dr wolters; hele aardige man, legt duidelijk uit, niks te klagen

Beantwoorden

wie weet er welke tandarts nog patienten aanneemt?
alvast bedankt

Beantwoorden

@Frank,
Je zult hiervoor waarschijnlijk de tandartsen zelf even moeten bellen. Enige jaren geleden was het in Helmond bijna onmogelijk om een tandarts te vinden, volgens mij is inmiddels de situatie iets verbetert.
Succes.

Beantwoorden

ik weet niet zeker, maar misschien bij mijn tandarts senior en junior Oud janolieslagerstraat in helmond

Beantwoorden

Vrije keuze?

Op zich een aardige gedachte om goede en slechte ervaringen met artsen (waarom niet ook van het ziekenhuis?) op een rij te krijgen. Onze eigen Helmondse consumentenbond, zullen we maar zeggen.
Er kleeft echter een bezwaar aan zo een inventarisatie. Het is in helemaal niet zo makkelijk om van arts te wisselen!
Ik ben in een niet zo lang verleden tegen allerlei problemen aangelopen. Artsen waarvan de verzekeraar zegt dat die nog patiënten aannemen, doen dat in de praktijk niet. "Praktijk is vol," "Dokter is ziek", "We zijn net aan het reorganiseren," en andere smoesjes.
Heb je er dan een gevonden, dan moet er allerlei papierwerk gedaan worden. Met als klap op de vuurpijl dat je persoonlijk bij je eigen (huis)arts je medisch dossier moet gaan ophalen, de man of vrouw dus moet vertellen dat je weggaat (en lichtelijk ook het waarom) en moet zien een zo compleet mogelijk dossier – het meeste zit tegenwoordig in de pc -mee te krijgen. Heel wat drempels dus. Zoals vaker is de theorie van 'vrije artsenkeuze' mooier dan de weerbarstige praktijk.

Beantwoorden

Ik heb een tijdje tandarts Sanjoto gehad. Echt verschrikkelijk, door haar heb ik een angst voor de tandarts ontwikkeld. Voor 1 gaatje te laten vullen werd drie kwatier gedaan.(neej ik overdrijf niet het is echt waar, een uur nadat ik binnen was gestapt stond ik pas weer buiten.) En op controle peuterd ze net zo lang dat het lijkt alsof ze de gaatjes zelf aan het maken is.

Beantwoorden

HELP… wie weet een vriendelijke goede tandarts liefst vrouw zelfs voor kinderen die nog aanneemt????

Beantwoorden

@aida, Volgens mij zijn er geen vrouwelijke tandartsen in Helmond.

Beantwoorden

Jawel, op Dierdonk zit een vrouwelijke tandarts. Mijn schoonzus gaat daar altijd naartoe. Ik zal de naam en het adres wel eens vragen.

Beantwoorden

En Heesterbeek-Sillekens in de Kloosterstraat in Stiphout.

Beantwoorden

en in de Raafstraat zit een oudere dame, tel 537169. Die in Dierdonk heet H. Jeurgens-Schoolen tel 510410.

Beantwoorden

oke, bedankt…! uiteindelijk komt er per sept ook een nieuwe tandheelkundig centrum op de zuideinde in helmond!
deze heeft ook speciaal voor de angst patienten!!

Beantwoorden

aida.. komen ze daar op de zuidende per september? weet je dat zeker? want ik had naar eindhoven gebeld en toen zeiden ze dat ze binnen 2 maanden erin zouden zitten, en dat zeiden ze al een of 2 maanden geleden..

Beantwoorden

ik ben zelf donderdag in eindhoven geweest, totdat ze in helmond komen kun je bij hun terecht,tegenover de heuvelgalerie aan de achterzijde… fijne praktijk, alles nieuw, buitenlandse tandartsen, dus juist heeeel kundig! mijn dochter mag nu eindelijk doorgestuurd worden naar de kaakchirurg!

Beantwoorden

dr van dommelen is een goede dokter,
alleen als je s’morgens voor een afspraak belt,duurt het minstens een half uur voordat je een afspraak kunt maken.
dat is nogal eens irritant.

Beantwoorden

Dr. van dommelen is juist heel slecht. Laat vaak dingen over aan 1 van haar assistenten zonder 1 keer te kijken. En blijkbaar is haar wonder medicijn: paracetamol… blijkbaar helpt dat volgens haar ook tegen blaasonsteking… wij zijn voor nood naar de poli gegaan, want zij wilde niets onderzoeken. Ook bij de polikliniek zeiden ze al dat ze meer en meer klachten over haar kregen en hebben ons aangeraden om maar een andere huisarts te zoeken.

Beantwoorden

hallo

ja idd zijn wij ook na zoveel klagen bij dams weggegaan!!! hij is er nooit en de laatste keer dat we er waren stond er een oude man bijna te huilen omdat hij al zo vaak had gebelt en telkens was er een vervanger en nu dams er wel was werd hij zo weggejaagd ongeloofelijk gewoon!! dus we hebben nu een nieuwe huisarts.
Tandarts dekker in stiphout is echt top!! ren super goede kundige man die weet waar hij mee bezig is. geen prutser die voor niks boort vult enz enz maar goed zijn werk doet!

succes!!!

Beantwoorden

Wij zijn pas van tandarts overgestapt, van Jeurgens naar Oudt en heel snel weer weg. Bij Jeurgens heb je nooit je eigen tandarts zit telkens een andere dat is niet fijn ook al zeg je dat je die of die wilt, als je komt zit er iemand anders. En Oudt, hadden we nooit naar toe moeten gaan, dat hij zijn vak nog mag uitvoeren. Lang verhaal.

Huisarts Van den Bos en Plum (zitten bij Savelkoul maar die vind ik niet zo fijn) Bos en Plum hebben geduld en leggen alles goed uit das belangrijk. Niet zomaar wat uitschrijven en klaar.

Tandart zitten we nu bij Dekker in stiphout maar ben er nog niet geweest.

Beantwoorden

Wat een onzin thread, omdat een stelletje hypochondere lichaam-geobsedeerde labiele mutsen een kutervaring met een arts of tandarts hebben, moet dat maar meteen even op internet gezet worden. Ik weet niet wat voor werk zij zelf doen, maar ik neem aan dat als je een keer iets minder presteert je het ook niet perse direct openbaar op een weblog hoeft te hebben. Uiteraard zullen er ook minder geniale dokters rondlopen, net zoals er irritante patiënten rondlopen die altijd wel iets te mekkeren hebben.

Beantwoorden

Ik sluit me aan bij Sjon.
Niet zo zeer in de manier van zijn omschrijving (ook al is die wel grappig ;)maar wel in het idee dat een persoonlijke + of – ervaring vaak persoonlijk zijn met een huis/tandarts.
Iedereen moet verder typen wat men wil.
Om aan te geven wie wel & niet een goede arts is lijkt me een forum niet een goede keuze om wel of niet voor een arts te kiezen.
“er is nog nooit een kok gevonden die kon koken naar alle monden”

Beantwoorden

@Sjon en Martin:
Dit is dan blijkbaar geen log voor jullie, dat kan en mag natuurlijk. Hopelijk zijn er andere logs die jullie kunnen bekoren.
We zijn het eens dat je elke (positieve of negatieve) reactie niet als een absoluut feit mag zien. Maar wij zijn ervan overtuigd dat reacties die hier over de diverse artsen staan, meer zeggen dan als er geen zouden hebben staan.
De reden dat we dit log destijds plaatsten is gelegen in hetgeen we ook in de logtekst schreven. Veel mensen die bijvoorbeeld een nieuwe huisarts zoeken (of een grotere aankoop of dienst overwegen) horen graag meningen van andere mensen. Internet is daar bij uitstek geschikt voor. Hoewel de kennissen-, vrienden- en familiekring natuurlijk ook niet onderschat mag worden. Wie heeft er nog nooit op een feestje gesproken over een restaurant dat zo goed of slecht was dat… Ook dat zijn ‘maar’ meningen, maar menigeen laat zo’n oordeel een volgende keer wel meewegen.

Beantwoorden

Ik heb heel lang bij tandarts van Stiphout gezeten op de Bakelsedijk. Was een toptandarts. Helaas gebeurde er iets en kon hij zijn beroep ineens niet meer uitoefenen. Zo’n goeie tandarts vind ik nooit meer ben ik bang.
Als kind heb ik bij Oud in de dijksestraat gezeten. Aan hem heb ik mijn trauma voor tandartsen te danken. Wat een slager! Ik was 4jaar en had 4 kiezen met een gaatje. Hij heeft ze geboord zonder verdoving en daar heb ik nu nog nachtmerries van.

Huisarts was Bekkers en dat vond ik helemaal niks. Bloemen was wel een goede dokter. Over Picard op het zuideinde(belgische arts) hoor ik hele goede dingen. Belgische artsen zijn sowieso een aanrader. Heb ik zeer positieve ervaringen mee.

Beantwoorden

Als we het gaan hebben over artsen in het ziekenhuis weet ik er nog wel een die zijn beroep totaal niet verstaat. Maar ik weet niet of ik dat hier mag plaatsen. Die man moesten ze uit zijn ambt zetten!

Beantwoorden

Hoho, omdat je een mening hebt ben je nog niet meteen een hypochonder of een labiele muts. Wat een onzin zeg!! Iedereen is zelf in staat een mening te vormen met of zonder input van deze site. Doe ff normaal zeg! Maar ook ik heb geen goed gevoel bij Dams. Je voelt je idd niet altijd serieus genomen bij hem. Toch lastig bij je huisarts waar vertrouwen op 1 moet staan. Jammer maar goed hij gaat stoppen in 2010.

Beantwoorden

@Martin:
“We zijn het eens dat je elke (positieve of negatieve) reactie niet als een absoluut feit mag zien. Maar wij zijn ervan overtuigd dat reacties die hier over de diverse artsen staan, meer zeggen dan als er geen zouden hebben staan.”
Over dat laatste zijn ‘we’ het dus NIET eens: diegenen die hier reageren, in positieve of negatieve zin, zijn er maar weinig, en ongetwijfeld geen dwarsdoorsnede van de Helmondse bevolking. Het zijn gewoon een paar losse meningen, naar aanleiding van één of enkele persoonlijke ervaringen met een arts. Een arts heeft ca. 3000 patiënten, dus 1 reactie zegt niet méér dan niks, het zegt net zoveel als niks, namelijk NIKS.

Groeten.

Beantwoorden

Als ha dr. Di Guillio uit de Leliestraat, goede ervaring, luisterd, en onthoud! Zal volgende keer vragen hoe het nu gaat met …. Geeft ook fouten toe, wie doet dat tegenwoordig nog. Als ta dr. V. Hagen uit de coenderbergstr. fijne man, maakt wel iedere 4 jaar ofzo foto’s maar goed dat is voor het behoud van je tanden. Ook fijn met kleine kinderen.

Negatief ta Oud senior uit de Olieslagerstr. partner is daar weggegaan omdat hij regelmatig naar overmatig alcohol stonk. En mijn man altijd laast had van tandpijn. Sinds v. Hagen (wel alles opnieuw moeten laten vullen) nergens meer last van.

Beantwoorden

Huisarts Dr Breekveldt is een kei fijne ha. Mijn zoontje was al 1 maand ziek en ben toen wel 3 keer in de week bij haar geweest. Ik mocht zelfs gewoon voor haar deur zitten!!!. Egt geweldig!!

Alleen nu begint mijn zoontje weer met ziek worden:( Dus heb weer een strippenkaart.

Beantwoorden

Mensen ik ben al 2 jaar niet naar de tandarts geweest want heb er echt schrik voor. Nu wil ik wel weer gaan maar wie kan mij een goede tandarts aanraden!?

Groetjes

Beantwoorden

@thomas ik kan je aanraden naar tandarts Prinsen te gaan in Mierlo.Un hele rustige man die je echt op je gemak stelt.Aan jou de keuze natuurlijk……………

Beantwoorden

@hanny neemt prinsen in mierlo dan nog wel nieuwe mensen aan? alvast bedankt!

Beantwoorden

weet iemand een goede kaakchirurg in helmond die goed met angst om kan gaan en die zn werk dus ook goed doet??
ben echt bang om erheen te gaan maar moet er toch van komen..

Beantwoorden

@elke:
Heel slim dat je eerst even uitzoekt wie een goede kaakchirurg in het Elkerliek is. Ik deed dat zo’n vier jaar geleden niet en denk er nu nog met rillingen aan terug. Ik ben trouwens ook niet zo’n held op tandengebied.
Eerst kreeg ik Dr. Groot die kortaf en minimaal lomp te noemen was. Ik voelde me net een beest, terwijl hij het in feite was. Ik kermde het uit van de pijn en zijn enige reactie was “niet aanstellen”. Ik proberen me niet aan te stellen, maar de tranen spoten uit mijn ogen van de pijn. Bleek later (zei een verpleegster) dat de verdoving niet overal werkte. Lekker!!
Omdat de eerste zijn werk niet afkreeg, moest ik een maand later terug. Ik had nu wel goed geïnformeerd en kreeg een wat jongere (ik dacht Belgische) waarnemend kaakchirurg (zijn naam ben ik helaas vergeten) bij het Elkerliek. Zo lomp als Dr. Groot was, zo attent en voorzichtig was hij. Telkens vragen of het ging en zodra ik maar een centje pijn voelde stopte hij, want dat ‘mocht’ niet vond hij.
Kortom: Dr. Groot is geen aanrader.

Beantwoorden

@ Elke

Ik vond dr Groot juist heel aardig !! Tja, zo gaat het altijd. De een zweert bij die, de ander bij iemand anders.

Ik heb ontzettend veel schrik van de tandarts. Maar als ik nu eerlijk ben, ga ik bij wijze van spreken liever naar de kaakchirurg dan naar de tandarts !

Succes en vooral sterkte ( alhoewel dat nergens voor nodig is)

Beantwoorden

vraagje wie zit er toevallig bij al dente tandartsen in eindhoven?

Beantwoorden

Tandarts Steenbeek, snel simpel en effectief.
Aardige man die je niet snel pijn doet (mij tenminste niet)
binnen-buiten tandarts, als je tenminste goed poetst.

Beantwoorden

Hallo,

Ik vraag me af bij welke huisarts ik het beste bij kan gaan…Ik woon pas in brouwhuis
is het dan niet verplicht om hier een huisarts tezoeken?
Alvast bedankt

Ilona

Beantwoorden

@Ilona:
Ik dacht ook dat je idd een huisarts in je eigen woonplaats moet hebben. Ik zou dokter Linssen aanraden, die zit in ‘t Heelhuis in het centrum. Mijn zus die in het medisch wereldje zit is daar erg over te spreken.

Beantwoorden

Het is al even geleden dat Lentezonnetje in een bericht schreef (febr. jl.) dat er over Dr. Picard zo goed gesproken wordt. Helaas heb ik met deze arts heel slechte ervaringen. Zelfs zo slecht dat toen ik uiteindelijk na veel vragen en boos worden eindelijk een verwijskaart kreeg voor de specialist deze enkel tot de conclusie kwam dat ik al veel eerder doorgestuurd had moeten worden. Of ik er maar rekening mee wou gaan houden dat ik waarschijnlijk de rest van mijn leven in een rolstoel zou doorbrengen. En dat alles met dank aan Dr. Picard. Zo goed is die dus!! NOT. Meteen overgegaan naar de praktijk aan de Mauritslaan. Prima arts daar. En Dr. Picard? Och, die vond het niet zo erg. Het viel allemaal wel mee, toch? Moest nog veel moeite doen om mijn medisch dossier mee te krijgen, dat was toch nergens voor nodig? Daar word je niet vrolijk van, dat kan ik je wel vertellen. En die rolstoel? Die is er gelukkig niet gekomen.

Beantwoorden

Dr. Picard slecht? Daar denken ze bij Star Trek wel anders over. Overigens komt het fenomeen dat jij beschrijft vaker voor: de huisdokter krijgt ca. 1000 ptn per jaar met klacht X binnen, 995 daarvan hebben niks, 5 wel, en de dr. kan niet 1000 ptn doorverwijzen, dus moet hij selecteren. Dat kan hij niet met de diagnostische middelen van een ziekenhuis, dus er is een risico dat hij er af en toe naast zit. Dat komt voor bij de beste dokters. Ben benieuwd wat je diagnose was. Waarschijnlijk was je specialist juist de minder sterke partij want zo’n onheilspellende mededeling als de rest van je leven in een rolstoel mogen doorbrengen – die blijkbaar niet uitkwam – is ook niet echt een schoolvoorbeeld van ‘openheid zonder paniek te zaaien’. Ben dus benieuwd naar de diagnose, en waar de huisarts het anders had moeten doen.

Beantwoorden

Wij komen binnenkort in het centrum van Helmond wonen en zijn dus net als zovele op zoek naar een tandarts en huisarts. Ik ben altijd als de dood voor tandartsen en zoek er dus een die goed is met angsthazen, wie weet er een?

Beantwoorden

@Saskia:
Ik ben bang dat je al blij moet zijn als je een tandarts vindt die patiënten aanneemt. Ik hoorde dat er op de Kromme Steenweg recent een vrouwelijke tandarts is gekomen die nog patiënten aanneemt. Haar naam weet ik niet meer.

Beantwoorden

tandarts Prinsen in Mierlo is een toffe lieve man.
Maar…………………….zijn baliemedewerkster Marian is bazig, kattig en regelmatig ronduit onbeschoft door de telefoon en tegen patienten aan de balie. Je zit daar in een ruimte dus kunt meegenieten van de nukken van deze vrouw.
Ik heb dit al met de tandarts besproken, vandaar dat ik dit nu wel kan zeggen. Weg ermee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beantwoorden

Volgens mij heb ik het niet getroffen hier in Helmond. Alles zat vol dus moest ik het stellen met huisartsen en tandartsen die wel nog patienten aannamen en dus dan heb je de minder goede. Ik heb als tandarts Dr. The en huisarts Picard. The heeft me eens 16 (!!!) verdovingsspuiten gezet. 4 boven links, 4 boven rechts, 4 onder links en 4 onder rechts. Dit mag helemaal niet. Hij vertelde me niets op voorhand dus ik kon niet protesteren. Ik ben thuis gekomen en als een blok in slaap gevallen. Elke keer valt er wel te boren of te vervangen terwijl ik bij mijn vorige tandarts nooit wat hoefde te doen. Hij verwittigt ook niet even op voorhand. Heb het gevoel dat het om het geld gaat. Dr. Picard is een ander verhaal. Toen mijn zoontje 4 maanden was, had hij al een week last van diaree. Kreeg ik van hem het advies om een medicijn te halen om vocht terug op pijl te brengen. Hij zei erbij dat ik hem geen drinken of flesje meer mocht geven. Het kwam erop neer dat mijn zoontje alleen een medicijn aan 50cc per dag zou binnen krijgen. Ik was helemaal verbaasd en checkte het nog eens goed. Ja, echt geen eten en drinken geven, was zijn antwoord. Ik heb meteen het consultatiebureau gebeld of dit wel klopte. Ze vielen stijl achterover. Dit is echt een levensgevaarlijk advies. Daarnaast heb ik al jaren last van vermoeidheid. Dus na een paar keer ‘afwachten’ en ‘later nog maar eens terugkomen’ eindelijk bloedonderzoek. Bel ik voor de resultaten en zegt de assistent (die de waardes dus zelf interpreteert) dat alles goed is. Eis ik dat de dokter me terugbelt, blijkt het dus niet goed te zijn. Hoezo gaat de assistent even een diagnose stellen! Mijn nicht had net een slechte bevalling achter de rug, zat nog vol hormonen, raakt overspannen en 2 dagen latern verbreekt haar man de relatie. Zij had een zwak moment en belt de huisarts op om te zeggen dat ze het moeilijk heeft en het zo een opeenstapeling is dat ze gevoel heeft gek te worden en even niet in staat is voor zichzelf in te staan en bang is domme dingen te gaan doen. Best dapper dat ze dat zo aangeeft. Zegt de assistente … bel achter een uur of 2 maar terug dan heeft de dokter misschien tijd! Dit is duidelijk niet 1 voorval waar sommige mensen naar verwijzen maar 3 keer is scheepsrecht?

Beantwoorden

@Marion
De rillingen lopen me over de rug. Het vervelende is dat als je daarover klachten bij het medisch tuchtcollege gaat indienen tegen dergelijke ‘medici’, je jaren bezig bent met als ongeveer het maximale resultaat een standje voor de betreffende dokter of tandarts.
Heb je inmiddels een betere tandarts en/of huisarts gevonden?

Beantwoorden

In het centrum van Helmond is er een Nieuwe Tandarts gevestigd. Ben nu klant geworden. Deze tandarts is zeeer aan te raden. Het betreft de tandarts op de Zuidende 27, waar vroeger CZ was gevestigd.

Beantwoorden

Marion.. Ik heb ooit ook dr The gehad.. en die wilde mij een wortelkanaalbehandeling gaan geven.. Volgens hem zou mn tand er elk moment uit kunnen vallen. Daar heb ik voor bedankt en ik ben naar een andere tandarts gegaan.. Nu inmiddels 6 jaar later is mijn tand er nog echt niet uitgevallen, en blijkt dat ik dat ook absoluut niet nodig had. Ik heb al meerdere verhalen gehoord.. en iedereen zegt dat hij het om geld doet. De tandarts in Eindhoven (achter de heuvelgallerie) heb ik ook gehad, maar daar was ik ook niet blij mee, toen hij me 4 gaatjes moest maken, en me nog een keer wilde laten terugkomen omdat hij ze niet in 1 keer wilde doen. Toen ik zei dat ik niet zomaar even terug kon komen heeft ie me 20 minuten in de stoel laten wachten met al die spuiten enzo voor mn neus (en dat terwijl ik wel heel duidelijk heb aangegeven dat ik daar juist het meest panisch voor ben!!) Nu uiteindelijk ben ik bij Tamara Steur terecht gekomen.. En na 1 keer ben ik al een stuk rustiger en heb ik nog geen angst om er over een paar weken naartoe te gaan.

Beantwoorden

Waarschuwing aan huisarts voor afslankmethode
Het regionaal tuchtcollege voor de gezondheidszorg in Eindhoven heeft de Helmondse huisarts Jan Dams een waarschuwing opgelegd vanwege ongenuanceerde promotie van de nieuwe afslankmethode Ultra Form. Ten onrechte adverteert de huisarts met een verminderde lichaamsomtrek van 2 tot 3 centimeter na één behandeling. Bovendien is van aantoonbare wetenschappelijke onderbouwing geen sprake, oordeelt het tuchtcollege.
Ultra Form is naar zeggen van de huisarts de nieuwste trend op het gebied van vetverwijdering. Met behulp van ultrageluid vernietigt het de wand van de vetcel. Snijden, injecteren of herstellen hoeft niet, aldus zijn teksten.
De huisarts heeft erkend dat de term ‘wetenschappelijk bewezen’ ongecontroleerd is overgenomen van een andere arts.
De zaak was aangespannen door een vrouw bij wie na twee behandelingen à  875 euro geen resultaat zichtbaar was.

Bron: ad.nl en Omroep Brabant

Beantwoorden

Ik las vandaag dat voormalig huisarts W. Dille afgelopen woensdag is overleden. Hij heeft jaren een praktijk aan de Burgemeester van Houtlaan gehad. Wij, mijn familie en ik, hebben hem altijd als een goede huisarts ervaren, die altijd, dag en nacht, voor zijn patiënten klaar stond. W. Dille is 85 jaar oud geworden.
Ik wens zijn familie veel sterkte toe met dit verlies.

Beantwoorden

bedankt voor veel sterkte hij is vandaag begraven. 21-12-09

gr. Tim van Outersterp (klein zoon w.dille)

Beantwoorden

Ik heb hier vandaag,via Google, kunnen lezen dat mijn zwager, Dokter W Dille, op 21 dec. begraven is. Hij rust in Vrede
Dit bericht komt uit West Australie `

Beantwoorden
Carel Roukens (zwager)

Ben ik dan de enige die niet zo tevreden is over Tandarts Steenbeek? Laatst was mijn kies afgebroken. Ik kon pas na 3 dagen terecht en toen heeft hij hem gewoon vlak gemaakt. Niets geen kies herstellen…. Nu heb ik gewoon een vlakke kies zonder kauwvlak. Dat is toch raar. En mijn zoontje moest ik maar eens meenemen als hij een jaar of 4 is. Moet hij niet wennen aan zo’n stoel en gepriegel in zijn mondje dan? Nee was zijn antwoord, dat is onzin???

Beantwoorden

Marieke.. Das inderdaad raar.. Mijn zoontje is 2, en ik kreeg te horen dat hij de volgende keer al een keer voor te oefenen in de stoel mag.. (bij Heesterbeek-Sillekens praktijk)

Beantwoorden

Ik zie dat hier op dit oudere blog nog steeds mensen reacties zetten dus doe ik dat ook maar. Ik denk ze allemaal gelezen te hebben maar misschien heeft dit al iemand eerder verteld:

Dit kun je toch nooit voor een ander aangeven. Jou ervaring met een (tand)arts kan goed zijn maar die van een ander slecht. En als je 1 keer een slechte ervaring hebt gehad wil toch niet zeggen dat die persoon niet goed/kundig is?
Ik wil maar zeggen, het is zo persoonlijk.
En er zijn er zoveel, er zijn ook nog genoeg (tand)artsen niet genoemd hierboven.

Ik ben over mijn huisarts zeer te spreken, mijn tandarts wat minder, maar een ander is misschien van een heel andere mening.

Beantwoorden

@Bettie:
In aanvulling op deze en deze eerdere reacties.
Natuurlijk moet je ervaringen en meningen van anderen niet als absolute waardes nemen. Maar met ervaringen van anderen in je hoofd is het beter kiezen dan gewoon een willekeurige naam uit het telefoonboek prikken.
“Meer dan 4 op 10 consumenten gaan op zoek naar informatie over merken en producten via vergelijkingswebsites en sites met beoordelingen van specialisten of van gebruikers.” aldus een onderzoek van InSites Consulting dat we in december in onze mailbox ontvingen.

Beantwoorden

Dat klopt, daar doe ik zelf ook aan mij, aan producten vergelijken en zo.
Maar ik denk dat als je een eerlijk vergelijk wilt krijgen dat je dan over elke huisarts en tandarts hier iets terug moet kunnen vinden en dat zie ik niet. Er zijn nog genoeg huisartsen en tandartsen niet benoemd, en dan krijg je een vertekend beeld volgens mij. Ook het feit dat mensen liever en gemakkelijker iets negatiefs dan iets positiefs over een ander zeggen (men klaagt nu eenmaal makkelijker dan men een compliment geeft) zal het beeld ook niet helemaal eerlijk zijn denk ik.
Maar oke, als menzen hier iets aan denken te hebben dan is het mij om het even hoor.
Soms kan iets na verloop van tijd ook tegenvallen of juist mee gaan vallen, zo ook een huisarts of tandarts, toch?

Beantwoorden

Hallo,

Wie heeft hier ervaringen met tandarts Thé en huisarts Linssen ?

Gr.

Beantwoorden

Di Guillio. Uitstekende arts. Ben als nieuwkomer in Helmond al enkele jaren zeer tevreden. Deskundig en prettig in de omgang. Heeft duidelijk een passie voor zijn vak.

Beantwoorden

ik heb atalla als huisarts, als je hem beter leert kennen valt hij wel mee uiteindelijk.

en ik heb tandarts steenbeek.
dankzij hem ben ik bang geworden voor de tandarts.
heb een keer daar meegemaakt dat ie in een volle wachtkamer ging roepen hoeveel gaatjes ik had, nou dat vind ik dus echt niet professioneel!

Beantwoorden

Wie heeft er ervaring met de tandarts op de zuidende?

Beantwoorden

Ik heb Tandarts Dams in Mierlo Hout. Heeft mij perfect geholpen. Houdt ook rekening met bangerikken, zoals ik. lol

Beantwoorden

Dr van Dommelen vindt ik zelf ook heel slecht, het duurt zelfs een uur tot 1,5 uur voordat ik iemand aan de telefoon heb gekregen voor een afspraak te maken. Ik heb al eens geklaagt daar bij de telefoniste, maar krijg je te horen dat je gewoon door moet blijven bellen. En dan ga je persoonlijk daar naar toe om een afspraak te maken is dit niet mogelijk, zeggen ze dat dit telefonisch moet. Toen ben ik maar voor hun neus gaan bellen voor een afspraak en dan duurt het nog 10 min. voordat ik een afspraak heb gemaakt, omdat ze het schijnbaar zo druk heeft!!!!
En het klopt ook dat Dr van Dommelen vaak paracetamol voorschrijft. En wanneer ik voel dat het met mijn lichaam niet in orde is, wordt er nog geweigerd voor een onderzoek in het ziekenhuis. Alsof het tussen mijn oren zit en krijg dus weer tabletjes mee naar huis!! wordt hier niet goed van.

Beantwoorden

Aan de persoon hierboven, S: Wat een gezeur weer. Als de dokter je steeds paracetamol voorschrijft zou je eens moeten overwegen wat minder vaak met elk pijntje naar de dokter te gaan. Als iets tussen je oren zit krijg je geen paracetamol voorgeschreven dus die conclusie snijdt ook geen hout. Heel veel mensen denken altijd dat ze voor elk wissewasje naar het ziekenhuis gestuurd moeten worden, als dat zo zou gaan dan kon de ziekenhuiscapaciteit (en jouw maandelijkse premie) wel meteen verdubbeld worden.

Beantwoorden

@Gerda (bovenstaand bericht)
Wat jij zegt klopt van geen kant, ik weet niet of jij die dokter kent maar S.uit Helmond heeft wel degelijk gelijk wat betreft dokter van dommelen. Ik zal je 1 simpel voorbeeld geven;
mijn dochter had al een week diarree, ik ben in die week naar haar toegegaan omdat ik erg ongerust was. en dan heb ik het niet over 3 luiers op een dag nee 12 a 15!!! ik bleef verschonen. Van dommelen zei letterlijk: ik heb ook een kind dus nu weet ik dat het gewoon een buikgriep is, dat heeft zij namelijk ook!
ja dus?? dacht ik! enfin, ze zei: zie het nog maar even aan.
dus wij weer naar huis gestuurd inderdaad met paracetamol, wat ik al gebruikte, omdat zij zoveel buikpijn had. 4 dagen later was het nog niet over, toen zat ze dus al ruim op 11 dagen diarree. Toen is mijn man met haar terug naar de dokter toegegaan en ze was nog te beroerd om even op te staan om ons meisje te onderzoeken. Geef maar een beetje ORS zei ze.
De ochtend daarop reageerde mijn kind nergens meer op. Gelukkig werkte haar collega toen, dokter kastel. moesten we naar het ziekenhuis en daar bleek mijn dochter te zijn uitgedroogd, en al langere tijd. De artsen daar zeiden dat de dokter dit had moeten kunnen zien!
Ik ben daar weggegaan en heb nu een fijne dokter bij de ameideflat.
Dus praat niet over mensen die voor allerlei kwaaltjes al naar de dokter gaan, want je weet blijkbaar totaal niet waar je het over hebt. Oordeel niet meteen voordat je meerdere reacties weet.

Beantwoorden
Karin van vliet

Dokter Linssen, hele fijne vent. Rustig, duidelijk, geduldig. Waardig opvolger van dokter Van Geldrop!
Tandarts Oud junior heeft me weer naar de tandarts gekregen… Nog geen pijn gehad ook al heb ik meerdere ‘ingrepen’ gehad. Verdoving pakt bij mij meestal niet meteen, hij wacht het rustig af, kijkt, test en spuit bij waar nodig. Fijn! Hij lijkt alle tijd te hebben voor mij met mijn angsten en gestress.

Beantwoorden

Sinds oktober zit er een tandarts op de zuidende. Ze hebben in 6 maanden het heel goed opgebouwd. Ze hebben artsen die in het buitenland zijn afgestuurd, wat dus geweldig is vergeleken met de tandheelkunde in Nederland. Dr. Bitar doet ook chirurgische ingrepen en hij geeft angsthazen zoals ik, een geweldig gevoel, en heeft PIJNlOOS mijn kiezen eruit getrokken! Hij is geweldig. En bovendien heeft ie geweldig zittende implantaten gezet. De tandartsen spreken minder vloeiend nederlands, maar heel het team is zo onwijs open en goed in wat ze doen. De jongedame aan de balie helpt je altijd en je hoeft nooit lang te wachten. Geweldig team. Enige nadeel: is het nederlands van de artsen; maar ik hoorde van de assistente dat ze, maar voor het werk dat zij leveren, kan ik en heel veel anderen daar wel mee leven.

Beantwoorden

Jeetje, heb zo snel zitten typen. De artsen hebben in het buitenland GESTUDEERD!
En de assistente zei dat ze een cursus nederlands volgen! Geweldig toch?

Beantwoorden

ik krijg zojuist te horen dat een longspecialist van het elkerliek het niet nodig vind om ( na al 10 x gebeld te zijn)zich naar het ziekenhuis te begeven.Het is welliswaar weekend maar mensen en ziektes houden daar geen rekening mee. Het is te hopen dat die arme mensjes niets ernstigs overkomt nu meneer de specialist weigert te komen maar wat als het wel misgaat……… de gezondheidszorg zou al een stuk minder duur zijn als we zouden beginnen om artsen een modaal inkomen te geven ipv het grote geld en weigeraars te bestraffen door ze niet te betalen,werkweigeraars in de burgermaatschappij krijgen ook maar hooguit strafsteun

Beantwoorden

Voor wie nog een kundige maar ook aardige tandarts zoekt ? van de Vorst in Mierlo-Hout is echt een aanrader. Hij en ook zijn assistentes noemen je in no time bij je voornaam wat altijd plezierig overkomt. Hij vertelt je vantevoren precies wat hij gaat doen en doet dit op een manier dat je er gewoon rustig van wordt. Ik weet alleen niet of hij nog nieuwe mensen aanneemt. Dus even zelf informeren.

Beantwoorden

momenteel heb ik doctor Bitar als Tandarts. Hij heeft mijn tanden PERFECT gebleekt. Moet nog binnenkort weer voor de tweede keer bleken.

Dr. BITAR TANKXx

Nu lekkeer op vakantie….

Groeten,

Mart Vijgenboom

Beantwoorden

Een heel oud forum, maar nog steeds actueel. Ben 200 km verderop verhuist maar heb nog steeds mijn tandarts in Aarle. Hele fijne vent. Paul Coolen. weet niet of hij nog patiënten aanneemt, maar het proberen waard! Dat ik ervoor kies om zover een tandarts te hebben, tja, mijn werk bevind zich in een straal van 500 km van mijn huidige woonplaats. Vind het de moeite waard om mijn “oude’ tandarts aan te houden. Eerlijk gezegd, ik heb in mijn huidige woonplaats een nieuwe gezocht, maar daar was ik in twee bezoeken klaar mee! Nooit schrik gehad voor de tandarts, maar de in mijn woonplaats verblijvende tandarts, kreeg het voor elkaar. Eén telefoontje, en ik kon terug komen. Ik heb er die kilometers graag voor over. En als je wat mankeert met je gebit is het toch meestal (gelukkig heb ik er geen ervaring mee) in het weekend. Dan ben je toch aan de goden (tandartsen die je niet kent, maar waarvan de naam,omdat je die kent uit de overleveringen, je al rillingen bezorgt) overgeleverd. Vanaf zo’n 200 km vanaf Helmond, alle goeds, Mikki

Beantwoorden

WEL TEVREDEN MET DR. VAN DOMMELEN! Ik ben juist zeer tevreden over huisarts van dommelen. Dat ze mensen met een paracetamolletje weg stuurt, dat kan dan misschien wel kloppen wel ze kan we degelijk adequaat reageren. Ik had bv. vorig jaar last van aanvallen (ik ben al jaren bekent met hyperventilatie maar heb ook hartritmestoornissen). Ik belde de huisarts alwaar ik de assistente aan de telefoon kreeg (ik was echt doodsbang, zo beroerd voelde ik me) zij stelde me gerust en overlegde in de tussentijd met de arts (terwijl ze met mij aan de telefoon bleef). Dr. van Dommelen besloot om een ambulance te laten komen en zelf ook mijn kant uit te komen. De ambulance was er iets eerder maar dr. van Dommelen was er ook snel. Achteraf was het dus een aanval en geen problemen aan het hart maar dr. van Dommelen wilde het risico niet nemen dat dat het wel kon zijn. By the way ik ben pas 41 jaar! Dr. Castel is ook echt een hele fijne arts. Ik ben na het vertrek van dr. Keulers blij dat ik deze 2 artsen heb leren kennen want zei nemen mij steeds weer serieus en sturen me ook door naar het ziekenhuis als dat nodig mocht zijn. Dat het zo lang duurt om telefonisch contact te krijgen dat klopt en is niet fijn maar als het echt mis is dan staat de spoedlijn ten alle tijde voor je open (wat dan ook wel weer een fijn gevoel geeft, vind ik). Ook de assistentes vind ik echt super! Ik blijf zeker bij deze toppers!!

Beantwoorden

Vroeger Dr. Sleijffers, helaas overleden.
Daarna de zoon van hem, deze vond ik niet fijn ik weet niet meer waarom, te lang geleden.
Dr. Smeets, ik weet niet of hij nog praktiserend is, niet kundig.
Dr. Atalla, vond ik een hele vreemde huisarts, ik was er niet op mijn gemak, mijn moeder overigens wel.
Dr. Di Guillio, fijne, kundige arts, al kom ik er zelden.
Als tandarts heb ik Dr. Rooijackers, kleine praktijk aan huis, kundig, voorzichtig en vriendelijk.
Maar dit zijn mijn persoonlijke meningen, andere denken hier wellicht anders over.
En 1 slechte ervaring wil nog niet zeggen dat de man onkundig is, het is vaak een momentopname.

Beantwoorden

Wil hier even wat plaatsen over huisarts van Vijfeijken.
Dankzij deze huisarts, die jarenlang geweigert heeft om mij door te sturen naar een reumatoloog, ben ik nu arbeidsongeschikt.
Iets wat voorkomen had kunnen worden indien deze huisarts eens wat beter z’n werk had gedaan!
Want mensen pillen voorschrijven, en zodra de patient aangeeft hiervan hartkloppingen te krijgen, verdubbelt hij de dosis!!
Daarnaast is deze huisarts van mening dat hij gestudeert heeft, en het dus ook beter weet!!! (dit zijn zijn eigen uitspraken)
Raad iedereen AF om bij deze kwakzalver zich onder behandeling te stellen!!!

Beantwoorden

Nou ik had DHR v Herpen als huisarts, die raad ik dus af.
Hij heeft mij 7 jaar laten lopen met suikerziekte , nog te beroerd om mijn urine en bloed na te kijken op suiker .Tenslotte heeft DR. Drossard dat gedaan en moest ik na lichamelijke inspectie direct naar het Lab omdat ze zei dat het wel degelijk suiker kon zijn.
En ja hoor , na bloedprikken stond ik op 28 hoog in de bloedspiegel van de suiker.

Beantwoorden

Tandarts Dhr v Deurssen is een fijne tandarts en kundig .
Hij zit in de tandartsenpraktijk in de Raafstraat.
Eerst had ik Dhr.Burgerring maar die is vroeger helaas gestopt vanwege zijn gezondheid en sindsdien heb ik DHR.v Deurssen.Ben er zeer tevreden over.

Beantwoorden

Bij tandarts van de Werff moet je goede afspraken maken anders kom je bedrogen uit en gaat het je geld kosten is een echten zakken vuller

Beantwoorden

tandarts Steenbeek sympathieke man leverd goed werk en is ook duidelijk een aanrader

Beantwoorden

Ik vind Tandarts van Deursen in de raafstraat verschrikkelijk en zeer onkundig. Hij heeft toen de mensen van Burgeringen overgenomen omdat Bugeringen ziek was. Die Tandarts heeft in mijn tong geboord niet een beetje ik kon er gewoon een tongpiercing in doen, en dan nog doen of het niks aan de had is. Hij heeft bij mij een kroongezet waar ik drie maanden plezier van heb gehad er kon rotzooi achter dat zij trouwens de kaakchirurg, want die heeft bij mij een wortel punctie moeten doen. Hij heeft in die tijd een verkeerde kies getrokken dit is echt allemaal waar geen onzin ik breng niet zomaar even iemand in diskrediet. Als je niet veel aan je tanden hebt dan kan ik best begrijpen dat je die tandarts wel wat vind, hij komt vriendelijk over maar daar heb je het dan ook mee gehad. En ik ben niet de enigste die klachten heeft over hem. Nee ik vind het niks drie keer niks. Ik heb nu Tandarts Kootstra een fijne vriendelijke drukke Tandarts en het belangrijkste een zeer kundig man, ik was echt bang voor de tandarts met wat ik allemaal heb mee gemaakt, ik ben zeer tevreden over hem.

Beantwoorden

Toch nog maar even een reactie….

Ik lees hier nogal wat reacties van mensen die angstig zijn voor ‘de tandarts’, niets om je voor te schamen overigens. Zelf heb ik daar ook last van….maar….

Sinds ik de groepspraktijk Al Dente in Eindhoven heb ontdekt is de angst voorgoed voorbij. Echt een geweldige kliniek waar de tandarts je niet uitlacht, maar je angst méér dan serieus neemt.

Mijn tandarts daar is Dick Ament, een zeer kundige tandarts die gespecialiseerd is in extreem angstige patienten. Geloof het of niet, daar ga je FLUITEND naartoe!

En het goeie nieuws is; ze hebben ruimte voor nieuwe patienten. Meteen maar even bellen dus: 040 253 36 83.

Beantwoorden

Mijn vrouw en ik zijn beiden al jaren zeer positief over tandarts van Deursen (praktijk in de Raafstraat).

Hij is kundig en biedt goede service. Luistert goed naar wat de klant wil en geeft goede adviezen. Hij werkt op afspraak. Is altijd op tijd en je hoeft nooit te wachten.

Beantwoorden

Ik geloof dat ik ook tandarts Bitar heb in ieder geval die onwijs aardige tandarts op de zuidende. Hij is mij toegewezen toen ik aangaf aan de assistente dat ik onwijs bang was.
maar echt hij is zo goed in zijn werk en ik ben al zeker 10 a 15 jaar gigantisch bang voor de tandarts.
nu zit ik sinds ‘n jaar ongeveer bij hem en ik ga er bijna fluitend heen zovan: hee mijn gebitje wordt weer wat mooier ZONDER dat ik er iets van ga voelen.
Hij voert ook niet (zoals sommige tandartsen in helmond) een wortelkanaalbehandeling uit zonder dat hij dat echt HEEL erg noodzakelijk vind.
ik dacht laatst: dit wordt een wkb..
omdat mijn vorige tandarts dit aangaf (bij de eerste controle al)
maar die arts lag me totaal niet (in dierdonk duitse tandarts) en heeft me ook echt pijn gedaan.
enfin toen ging ik naar de zuidende en voelde me meteen serieus genomen.
hij luisterd altijd, wat ik ook kwijt wil, zegt vaak: geen angst.. je gaat niets voelen. dat beloofd hij dan ook echt.
ik vertrouw die man gewoon en ik voel ook nooit iets, en dit is me nog nooit overkomen.
ohja ik was over die wkb aan het vertellen (GRIJNS 😀 haha!)
hij smeerde er gewoon een medicijntje op.
pakte dat “lampje” waar je normaal vullingen mee uithardt en dat deed hij op dat medicijntje richten.
nou mn pijn was weg (nu al ‘n half jaar) en wkb is niet nodig geweest.
GEWELDIG toch zo’n tandarts? zelfs voor ons kindje is ie top! hij is nog geen 2.5 jaar en vind de dokter/tandarts heel eng.
hij wil niet dat ze in zn mond kijken maar doordat hij mijn kind met het spiegeltje liet spelen en gekke bekjes liet trekken was het zo gepiept! ook beveelde mijn kind dat hij de lamp aan deed. haha dus dat deed ie en hij vond het allemaal prachtig.
echt een aanrader zowel voor een volwassene als voor een kind!

Beantwoorden

Ik ben net in Brouwhuis komen wonen en wie weet er een goede huisarts en tandarts hier in de buurt of moet ik dan de wijk uit?

Beantwoorden

Ik ben bij tandarts Kootstra geweest. Heb een hele dure behandeling ondergaan en nog steeds last. Vond de man ook zeer chaotisch. Hij is wel 10 keer weg gelopen naar een andere kamer. Ik werd er helemaal nerveus van. Uit angst ben ik een paar jaar niet geweest en mag nu niet meer terug komen. Belachelijk.

Beantwoorden

Ik heb nog niks gelezen over tandarts Bongers aan de Julianalaan. Mijn vriend en ik zijn 3 jaar geleden in Helmond komen wonen en ik heb mijn vriend met moeite meegekregen, want hij was bang voor de tandarts en was al jaren niet meer geweest. Ik heb tandarts bongers alleen de eerste keer zelf gezien, heb verder altijd een vrouwelijke tandarts gehad. (ik weet haar naam niet) ben ik zelf heel tevreden over.
Mijn eerst zo bange vriend is heel tevreden over tandarts bongers. (en hij heeft er uren gezeten)Vriendelijke man, legt alles goed uit, wat ik fijner vind dan een tandarts die zomaar wat in je mond zit te rommelen.

Beantwoorden

Er komt 1 juni een nieuwe tandartsenpraktijk in Brouwhuis, met een vrouwlijke tandarts die voorheen in de praktijk aan de maaslaan werkte (voor een andere tandarts maar nu begint ze voor zichzelf)

Weet iemand nog een goede huisarts in brouwhuis ? Dr dams is gestopt geloof ik… verder ?

Beantwoorden

O ja de website is http://www.tandartsenpraktijkbrouwhuis.nl

Beantwoorden

Triest. Mensen die hier hun frustraties over de (tand)arts roepen, niets beters te doen?
Zijn diezelfde mensen die op google/wikipedia zelf hun diagnose gaan stellen, haha, triest!!

Beantwoorden

wij zijn patient geweest bij deze nieuwe tandarts vrouwelijke vanaf 1 juni 2maanden wat ons betreft geldzaak mijn man wilden ze om de 2 jaar fotos laten maken van zijn gebid nooit bij een andere tandarts mee gemaakt doe dit als het werkelijk noodzakelijk is mijn zoon moest op spreekuur komen als je niet komt krijg je een boeten zij deze strenge assistente schijnbaar is de prakijk van haar denkt ze dan zijn terug gegaan naar mijn vorige tandarts wij mochten meteen patienten worden goede servise fijne tandarts goede assistente waar je terecht kunt met alles een 10 niet op geld uit dat teld dag winkelcentrum brouwhuis

Beantwoorden

tandarts raafstraat bij deze van deursen petje af 10 denkt aan jou portemenee

Beantwoorden

Mijn ha is Dokter Di Guilio, kundige man al kom ik er niet vaak.
Vantevoren heb ik jaren Attalla gehad, maar voelde me vaak afgescheept en vroeg alleen hoe het met mijn moeder ging en niet met mijzelf (voor wie kom ik nu eigenlijk?).

Mijn ta is Steenbeek, hele fijne man en bovenal heel eerlijk.
Eerst had ik Oud Senior en die man heeft mijn tanden verpest. Op een dag toen ik op controle moest kreeg ik zijn zoon en die schrok zo erg van zijn vaders werk dat hij me meteen doorstuurde naar een mondhygienist waar ik nu nog loop. Oud Junior is wel een goede tandarts, maar door de angst weer eens bij zijn vader op de stoel te belanden ben ik naar Steenbeek gegaan, bij hem durf ik zonder verdoving in de stoel plaats te nemen en hij is altijd goedgemutst.

Beantwoorden

Even dit draadje wat nieuw leven inblazen….

Hoe goed (of slecht) is jouw huisarts bereikbaar? Ik ben zelf patient bij huisartsenpraktijk Mierko-Hout. Prima huisartsen, maar de telefonische bereikbaarheid is een drama. Keuzemenu, lange wachttijden. Loopt soms op tot een half uur. Dit kan toch anders?

Om ‘even’ een simpele afspraak te maken (oren uitspuiten) stond ik gewoon 17 minuten in de wacht. Om vervolgens op een zeer onvriendelijke manier te woord gestaan te worden.

En wij ons maar blauw betalen aan premie.

Hoe zijn de ervaringen hiermee bij andere Helmondse praktijken?

Beantwoorden

nou Vico , ik ben het niet met je eens over de praktijk van mierlo hout hoor.
er zitten daar meerdere artsen en de assistente moet dus voor al die artsen afspraken regelen.
dan is het toch logisch dat het wat minder snel gaat dan in een praktijk met minder patiënten en maar 1 huisarts.
wij zijn echt dik tevreden over de praktijk mierlo hout !!!

Beantwoorden

Hm, zo zie je maar weer dat iedereen andere ervaringen heeft. En nogmaals, over de kwaliteit van de geleverde zorg hoor je mij dan ook niet klagen. Daarin voldoet deze praktijk prima.

Ik blijf van mening dat de telefonische bereikbaarheid ver onder nivo is. Daarbij is deze praktijk een uur gesloten tussen de middag en helemaal niet bereikbaar, enkel voor spoedgevallen. Het lijkt me overigens dat je in geval van spoed 112 belt, maar daar gaat het niet om…

Natuurlijk blijf ik toch nieuwsgierig naar ervaringen mbt bereikbaarheid bij andere Helmondse praktijken.

Beantwoorden

De inspectie sluit tandartsenpraktijk op Zuideinde per direct
De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) heeft met onmiddellijke ingang tandartsenpraktijk Tandartsen Helmond op Zuidende 27 door middel van een bevel gesloten. De praktijk is onvoldoende in staat om een goede kwaliteit van zorg te garanderen. Tijdens een onaangekondigd bezoek op 14 mei was een onbevoegde assistent een kies aan het trekken bij een patiënt.
Tijdens het bezoek constateerde de inspectie dat de praktijk niet voldoet aan een aantal basale kwaliteitseisen. De praktijk kon niet aantonen veilig met röntgenstraling te kunnen werken. Daarnaast constateerde de inspectie dat de hygiëne niet op orde was. De medewerkers desinfecteerden hun handen niet met alcohol, het instrumentarium werd niet op de juiste wijze gereinigd en gedesinfecteerd en de inspecteurs konden niet vaststellen dat de sterilisator tijdens de reiniging goed functioneerde. Daarnaast bleek dat de praktijk geen klachtenregeling heeft en niet voldoet aan de eisen van de kwaliteitswet met betrekking tot het aanleveren van het kwaliteitsjaarverslag.
Gezien de ernst van de constateringen heeft de inspectie besloten om de praktijk met onmiddellijke ingang te sluiten.
De praktijk kan pas weer worden geopend als de inspectie hiervoor toestemming geeft na een herinspectie.

Op de website van tandartsenpraktijk Tandartsen Helmond staat dat ze hygiëne hoog in hun vaandel hebben staan.
“We hechten grote waarde aan persoonlijke hygiëne. Daarom dragen zowel de tandartsen als de assistenten altijd handschoenen tijdens de behandelingen. Daarnaast heeft onze praktijk een speciale sterilisatieruimte. Hier werkt een vaste medewerker aan het steriliseren van de diverse materialen.”
Achter een raam de mededeling dat ze gesloten zijn vanwege een verbouwing.

Beantwoorden

Eindelijk gesloten ik had al eerder aangegeven dat het niet echt deugde bij Tandartsen Helmond maar er werd niet naar geluisterd helaas!Maar nu dus eindelijk gesloten.Wel raar he dat ze in een rechtelijk conflict zijn met een tandartsenpraktijk in Eindhoven waar ze letterlijk en figuurlijk zijn weggejaagd.Ook onderlinge verhoudingen waren niet echt collegiaal menig keer vlogen de assistentes elkaar in de haren…zo weet ik er nog wel veel meer dingen over te vertellen Nee ben opgelucht dat ze op de vingers getikt zijn en dit muisje heeft zekers nog een staartje…

Beantwoorden

Hallo mensen , de client die maandag 14 mei bij de tandarts kies deed trekken , was ik , ik schrok dat de inspectie kwam en met deze vervelende mededeling dat hij geen geldig tandarts was , ja daar sta je dan met een kies eruit en dat dit verhaal , ben blij dat ze voorlopig dicht blijven want dit kan dus echt niet , enja na het trekken van de kies , moest ik nog terug naar de tandarts dat alles ontstoken is , dat ze niet goed schoongemaakt hebben , maargoed dit was de 1e keer en de laaste keer bij deze tandarts voor nood in mijn geval , want zo zaak vertrouw ik niet meer Mvg

Beantwoorden

Ik moet zeggen, een zucht van verlichting dat deze praktijk gesloten is. Twee jaar geleden ben ik daar geweest. Ik wou mijn resterende tanden trekken, en een onderprothese. Dat heb ik geweten. Het eerste gesprek met de tandarts ging al moeilijk, want hij sprak zeer slecht Nederlands. Maar vooruit. Bij het tweede bezoek moest ik happen, en er zouden foto’s gemaakt worden. Maar toen ik vroeg om de röntgenfoto;’s liep hij zwaaiend we, niet nodig, niet nodig.
Het derde bezoek ging best goed. Mijn tanden werden getrokken, niets gevoeld en ook naderhand geen last gehad. Inmiddels was ik me wel gaan ergeren aan het feit dat altijd de deur van de spreekkamer openstond, de arts in en uitliep zonder zijn handschoenen of mondkapje te wisselen, en toch ook het gebrek aan Nederlands.
Toen begon de echte ellende. Ik moest nog een keer happen, en na een week kon ik mijn prothese komen passen. Komt de man aanzetten met een halve prothese, waar de echte tanden die ik eerst had uitgelaten waren. Met een hoop ijzerdraad aan elkaar gebonden. Dat heb ik dus 3 seconden ingehad. Ik vroeg een gesprek aan met de leidster van de praktijk, een vrouw met een Griekse naam, Appoulos of zoiets. Ja, er was een vergissing gemaakt. Maar geen nood, er zou een nieuwe komen.
Weken moeten wachten, verschillende afspraken die steeds weer verschoven werden. Weer naar die mevrouw toe. Ja, de vliegtuigen vlogen niet, i.v.m. die vulkaan op IJsland. Vliegtuigen? Ja, want de prothesen kwamen uit Griekenland. Ik zei toen dat ik wilde stoppen, maar dat kon volgens haar niet.l Thuis heb ik de BIG-nummers opgezocht. Bleek die tandarts geen BIG-registratie te hebben. Toen al dus niet. Die mevrouw trouwens wel. Contact met CZ opgenomen. Die alles nagekeken, er klopte een hele hoop niet. Zij vroegen me toen de rit af te maken, en te blijven berichten hoe het verder verliep.
Om kort te eindigen. Ik kreeg een prothese, maar die paste van geen kanten. Bleek die bestemd te zijn voor een andere cliënt. Ik vroeg mijn geld teug, kreeg ik niet, ik kon een nieuwe prothese krijgen. Dat weigerde ik. Waarop die mevrouw zei, ik ben de baas hier. Na een telefoontje van CZ kon ik dezelfde dag mijn geld ophalen, en een echte tandarts zoeken.
Hoe dit kan in Nederland is mij een raadsel. Zeker dat een onbevoegde tandarts aan het werk is. Sluiten die tent en nooit meer open, althans niet met dit personeel.

Beantwoorden

@Hans Gruijters op 17 mei 2012 om 14:33:

Half nederlands kennen ze nog , zijn slecht verstaanbaar , helaas dat me kies er net uitlag dat de inspectie binnenkwam

Beantwoorden

Elvira, die tandartsenpraktijk in Eindhoven, is dat toevallig die achter de heuvelgallerie zit? Want ik meen me te kunnen herinneren dat die in Helmond zouden komen, en daar in Ehv heb ik slechte ervaringen.. :-/

Beantwoorden

Ja klorriemorrie die is dat!Ik weet uit ervaring nog veel meer te vertellen over deze “Tandartsen” maar uit zelfbescherming laat ik het hierbij!

Beantwoorden

De tandartsenpraktijk uit Eindhoven waar jullie het over hebben werd (of wordt dat weet ik niet) door dezelfde Griekse mevrouw die ook de leiding had over Tandartsen Helmond. Daar regende het ook klachten over (kwam ik te laat achter).

Beantwoorden

Ja, die in Ehv waren zogezegd gespecialiseerd in angstpatiënten… Ik was uit angst al 2 jaar niet meer geweest, dus ging daarheen. Ze wilden me voor 2 gaatjes een 3de keer terug laten komen, toen ik erop stond om dat meteen te laten doen hebben ze me 20 minuten in de stoel laten wachten. Vervolgens kon ik een week niet eten van de pijn! Ook mocht ik niet mee toen mn dochter röntgenfoto’s moest laten maken in een andere ruimte, en liep er heel irritant constant iemand in en uit de behandelkamer.. Nou ik dit allemaal lees ben ik blij dat ik niet over ben gegaan naar die op de Zuidende!

Beantwoorden

Eej, doktur, hedde gaaj un kaal plekske op oewe kop?

Beantwoorden
RADIO PIRAAT KLOKGIETERS

Ik bij hier altijd goed behandeld. De zogenaamde assistente die een kies getrokken zou hebben, is de andere dokter. Hij heeft een tandartsen Diploma in Duitsland en Oostenrijk behaald.

Ik ben er afgelopen vrijdag geweest voor een afspraak te maken. Ze waren druk met verbouwing,
– Nieuwe Röntgenapparaat
– Goed gesterilliseerde ruimte
– allemaal nieuwe aparatuur bij Tandartsen Helmond

ziet er goed uit…Ga zo maar door…

Beantwoorden

@M. Vijgenboom op 29 mei 2012 om 01:50:

Wat schuift de reclame die je maakt Vijgenboom?

Beantwoorden

@Tejo op 29 mei 2012 om 10:49:

haha!! Dat was ook mijn eerste gedachte! 😉

Beantwoorden

Vanmiddag zat het onderstaande briefje achter de ruit bij Tandartsen Helmond.

Beantwoorden

Misschien is het raadzaam op de site http://www.igz.nl de ontwikkelingen te volgen alvorens bij Tandartsen Helmond binnen te stappen. De brief dat de praktijk op 14.05.2012 per direct moest worden gesloten kun je op die site inzien.
Dat Tandartsen Helmond inmiddels weer toestemming zou hebben om de praktijk te openen is door IGZ (nog) niet gepubliceerd.

Beantwoorden

Heer/mevrouw Vijgenboom, die tandarts met zijn “opleiding” in Duitsland en Oostenrijk heeft geen BIG-registratie. Dat betekent dat hij geen medische verrichtingen hier mag doen. Verder staat het u geheel vrij om naar welke tandarts dan ook te gaan. het zijn uw tanden, het is uw mond.

Beantwoorden

Inderdaad. Dank u!. Ik wacht gwoon af. Hou niet van veranderen van Tandarts.

Beantwoorden

Heb gehoord dat er intern hard wordt gewerkt bij Tandartsen Helmond.

Ze kunnen toch de 5000 patienten toch niet in de steek laten.

denk dat hier wel begrip voor is..

Beantwoorden
De weglog van Helmond

Deze praktijk heb ik ook van echt dichtbij kunnen leren kennen… In het algemeen moeilijk te beschrijven. Bazen – grieken sprekende nauwelijks nederlands… Oude, onverzorgde mensen, vooral mevr artopou, deze zo genoemde tandarts heeft geen handen om op zo een bejaarde leeftijd met die harddraaiende boren aan tanden te komen. Ik ben patient van tandarts bitar al een langere tijd geweest. Ik reed van eindhoven naar helmond toen hij van heuvel galerie weg was. En ik moet hier aangeven dat ik een tevreden patient ben. Ook mijn broer heeft drie tanden laten maken, terwijl een andere tandarts had geen mogelijkheden meer kunnen vinden. En dat nog zonder wkb. Oke. Helaas ben ik meerdere malen gebeld om mijn afspraak te wijzigen. Toen die bejaarde mevrouw in plaats van bitar binnen de behandelkamer kwam schrikte ik me dood. Ze zei dat bitar me niet kon helpen… Helemaal niet waar. Zij had geen patienten en had die van bitar naar zaterdag verplaatst. Wat een onzin. Wel is in deze praktijk geen sprake van schoonheid. Zo genoemde ZUid europeese toestand…

Beantwoorden

Heb gehoord dat die Griekse mevrouw is gestopt. Inderdaad dr. Bitar heb ik ook als Tandarts hij is goed.

Beantwoorden

@”De weglog van Helmond” op 29 mei 2012 om 23:08:

Je kunt patienten natuurlijk niet in de steek laten.

Op de homepage van Tandartsen Helmond wordt niet 1 naam genoemd van een daar werkzame tandarts!
Zouden alle 5000 (?) patienten dat weten?

Heeft de Inspectie de praktijk voor de lol gesloten?

Als patienten zouden weten dat er bij Tandartsen Helmond niet 1 erkende tandarts werkzaam is zullen velen op zoek gaan naar een andere tandarts.

En er zijn meer dan 20 erkende tandartsen die in Helmond een praktijk hebben.

Beantwoorden

nou tejo, loop daar gewoon binnen of kijk op de big nr. Controle , google big registratie

Beantwoorden

@de beters op 30 mei 2012 om 14:40:

Geen enkele BIG-registratie te vinden!
Waarom publiceert Tandartsen Helmond daarover geen gegevens op hun homepage? Inclusief de namen van de tandartsen. Dat wekt vertrouwen.

Dat vertrouwen is nu natuurlijk volledig weg.

Beantwoorden

Tejo –> wat is uw belang in deze zaak? U bent hier samen met weblog helmond, met zijn raamfoto, die alleen door weblog Helmond geplaatst kan worden De zaak aan het zwart maken.

De tandarts heeft gewoon een bignummer.

zie: http://www.bigregister.nl/

zoek op naam: ARTOPOULOS, vrouw

Beantwoorden

@A. Kroes op 30 mei 2012 om 20:47:

Op welke manier maakt De weblog van Helmond “De zaak” zwart? Reageer even onder dezelfde naam, dat maakt het voor de lezers gemakkelijker leesbaar.

Beantwoorden

Hallo,

U kunt misschien wel gelijk hebben, maar wij doen ons best

Beantwoorden

Deze forum of reacties lijden nergens naar toe.

er bestaat geen GOED OF FOUT

Beantwoorden

@A. Kroes op 30 mei 2012 om 21:21:

Tandartsen Helmond maakt zichzelf voldoende zwart. Daar heeft
de heer M. Artopoulos geen hulp bij nodig.
De brief van de Inspectie voor de Volksgezondheid is toch duidelijk?
Tegen de genomen beslissing is ook geen bezwaar aangetekend.

De praktijk mocht na 7 dagen weer worden geopend.

De door Tandartsen Helmond, via de Weblog, gekozen reclametactiek valt meteen door de mand.

Er is bij Tandartsen Helmond NIET EEN erkende tandarts werkzaam!

Dus enige voorzichtigheid en misschien ook wel terughoudendheid om als patient daar naar binnen te gaan is op zijn plaats. Voorkomen is beter dan genezen.

Beantwoorden

@Tejo op 30 mei 2012 om 21:47:

volgen my bende gei een concurent van die Tandarts..

zo kunde gei geen zieletjes winnen.

Beantwoorden

@A. Kroes op 31 mei 2012 om 00:27:

@M. Vijgenboom op 29 mei 2012 om 01:50:

Samen in de val? Mooi toch.

Beantwoorden

@Elvira op 16 mei 2012 om 21:47:

Elk begin heeft een eind. De laatste stuiptrekkingen in Helmond.

Beantwoorden

De heer/mevrouw A. Kroes heeft zich wel erg bloot gegeven. In zijn/haar reactie 30 mei 2012 21.21 wordt er geschreven, “maar wij doen ons best”. Dus hij/zij zal wel iets te maken hebben met de praktijk. Er zijn positieve en negatieve reacties gekomen, en dat is altijd zo. Maar het IGZ heeft daar een onaangekondigde controle uitgevoerd, en dat gebeurt slechts na gefundeerde klachten. Ook de constateringen van het IGZ liegen er niet om. Mevr. Artoupoulos heeft een BIG-nummer, en dat had ze 2 jaar geleden ook. De heer Bitar heeft dat niet, en had het 2 jaar geleden ook niet. Dat zijn vaststaande feiten, en het mag gewoonweg niet in Nederland, tandartsje spelen zonder voldoende kennis. Verder mag iedereen er weer naar toe gaan, als de zaak weer open zou gaan. Maar ik ga liever naar een echte tandarts.

Beantwoorden

ik blijf bij Tandartsen Helmond.

Dank u

Beantwoorden

@A. Kroes op 31 mei 2012 om 20:27:

Je moet het zelf weten. Je bent op de hoogte van de grote risico’s die je neemt.

Beantwoorden

zijn er hier ook mensen die ervaring hebben met tandarts The uit Stiphout ??

Beantwoorden

shakiraatje, ja, ik heb ervaring met tandarts The, ik vond hem niet fijn. Heb meerdere verhalen gehoord dat t bij hem nogal om geld draait.. (wat helaas tegenwoordig bijna overal is) Ben er na 1 of 2 keer weg gegaan, omdat ie onzin uitkraamde over dat mn tand eruit zou vallen als ik een appel zou eten.. heb al vele appels gegeten, en die tand zit er nog steeds in! ahha!

Beantwoorden

ok , dank je wel voor je reactie.
ik ben blij dat ik niet de enige ben met minder goede ervaringen daar.
ik ben geheel gesaneerd uit amsterdam naar hier verhuisd , en altijd was ik elk half jaar gesaneerd.
toen ik echter bij tandarts The kwam , was er naar zijn mening van alles niet in orde.
ook bij mijn man moest er volgens hem veel gedaan worden.
gevolg : veel behandelingen gehad , ons helemaal scheel betaald en het resultaat ?
het gebit van mijn man is totaal verprutst en hij moet dus op de leeftijd van 50 jaar alles laten trekken en een prothese.
bij mij zijn er 4 kiezen zo diep gevuld dat de vullingen tegen mijn zenuwen aandrukken ,en dus moeten die er uit :O
omdat ik een angststoornis heb , moet ik dus nu naar de angstkliniek in kerkrade om alles onder narcose te laten doen.
ik hoef waarschijnlijk niet te zeggen dat tandarts The ons niet meer gaat zien.
als iemand nog een gouden tip heeft voor een goede tandarts in Helmond of Eindhoven die ECHT met angstpatiënten kan werken , heel graag……..

Beantwoorden

Bevel Tandartspraktijk Tandartsen Helmond opgeheven

Nieuwsbericht | 07-06-2012
Tandartspraktijk Tandartsen Helmond mag weer open. Dat heeft de minister van VWS besloten op advies van de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ). De praktijk heeft haar werkwijze voldoende verbeterd en voldoet nu aan de voorwaarden om verantwoorde zorg te kunnen leveren.

Op 14 mei 2012 gaf de IGZ Tandartspraktijk Tandartsen Helmond het bevel te sluiten omdat de inspectie ernstige tekortkomingen in de kwaliteit van de zorg had geconstateerd. Deze vormden een risico voor patiënten. Tijdens een herinspectie constateerde de IGZ dat de praktijk inmiddels voldoende verbeteringen had gerealiseerd om het bevel te kunnen opheffen.
De komende periode zal de inspectie de praktijk onaangekondigd bezoeken en nagaan of Tandartspraktijk Tandartsen Helmond de ingezette verbeteringen vasthoudt.
Nieuws

Beantwoorden

Eindelijk kan ik weer naar mijn Tandarts .
Heb nu drie vullingen die gevuld moeten worden.

Mijn complimenten voor hun snelle verbouwing bij Tandartsen Helmond.
Nieuwe apparaten, bij geen een Tandarts in Helmond gezien.

Beantwoorden

@A. Kroes op 9 juni 2012 om 21:55:

Hou onderhand eens op met die reclamemakerij.

Verbouwing???
Op last van de Inspectie voor de Volksgezondheid werd Tandartsen Helmond gesloten. Daarom kon je er niet terecht!

Er zijn hernieuwde inspecties aangekondigd. Dat belooft niet veel goeds.

Beantwoorden

Tejo: u bent zo negatief. Dat u nu al vanuit gaat dat waarschijnlijk het volgende bezoek niet veel goeds beloofd.

Nou dat is goed voor Helmond

Beantwoorden

@Jan op 11 juni 2012 om 04:10:

Natuurlijk ben ik niet negatief. Ik neem het niet altijd zo nou met de scheifweize.

Het komt niet vaak voor dat een tandartsenpraktijk wordt gesloten door de Inspectie voor de Volksgezondheid.
Dat overkwam wel Tandartsen Helmond.

Ga jij naar zo’n baggertent?

Beantwoorden

@Jan op 11 juni 2012 om 04:10:

Ik bedoel natuurlijk ‘nauw nemen’ en ‘schrijfwijze’.

Maar dat wist je al.

Ben jij ook tandarts?

Beantwoorden

Ik krijg van dit weblogje in de weblog alleen maar rotte tanden en kiezen.
Bah! Ophouden met dat gebeugel. En wel onmiddellijk. Met dubbel d en dubbel l.

Beantwoorden

@Mien op 11 juni 2012 om 08:04:

Dan moet je zo snel mogelijk naar Tandartsen Helmond. Die hebben net nieuwe gereedschappen gekocht. Een combinatietang, een nijptang en een waterpomptang.

Beantwoorden

Zeker familie van Ed en Willen Bever …?
Was dat niet iets met de Fabeltjeskrant …?
Zoals ik al eerder zei, ophouden met die poppenkast.
De boodschap is inmiddels duidelijk.

Beantwoorden

@Mien op 11 juni 2012 om 15:56:

Bemoei je met je eigen zaken Mien!

Beantwoorden

is er iemand die net zoals ik opgelicht is door tandartsen helmond?
graag wil ik contact.

Beantwoorden

ik is een beetje contactgestoord

Beantwoorden

Ik kan niet bepalen of mijn huisarts kundig is, kan wel beoordelen of ik me prettig en begrepen voel bij mijn huisarts.
Wat maakt een tandarts goed of slecht, de persoonlijkheid, de kundigheid, flexibiliteit enz. Mensen wisselen vaker van tandarts voor diverse redenen, rekening gekregen voor niet nagekomen afspraak, afspraken tijd niet flexibel genoeg, immers wil iedereen voor of na werktijd zijn afspraak plannen. dat zijn persoonlijke keuzes maar wat betreft of een tandarts kundig is of niet is dat voor een leek bijna niet te bepalen. De persoonlijkheid van een tandarts dat is iets wat men kan aanvoelen maar laten we eerlijk zijn als er een kies getrokken moet worden dan zijn de horror verhalen op het verjaardags feestje toch veel leuker dan de snelle pijnloze behandelingen. Als mensen zeggen ik heb een goede tandarts omdat hij mij geen pijn doet dan kan ik uitsluitend zeggen een tandarts die weinig behandeling moet uitvoeren en meer bezig is met preventie en mondhygiëne is een goede tandarts want voorkomen is beter dan oplossen en mensen geloof me, de beste behandeling begint in je eigen badkamer voor de spiegel als je zelf poetst. Want 2 x per jaar naar de tandarts gaan is niet voldoende voor een gezond gebit en geef daarom je tandarts niet de schuld als je tanden of kiezen verliest. Overigens heb ik een lieve aardige huisarts, dr breekveldt en ik maak geen reclame voor mijn werkgever is niet van belang.

Beantwoorden
Tandartsassistente

@Tandartsassistente op vrijdag 6 juli 2012 om 06:33:

Nou fijne huisarts ook die Dr Breekveldt. Heb maar liefst 3 jaar met een opgerekte en afgescheurde enkelband door moeten lopen, omdat ik me volgens Dr Breekveldt zou aanstellen. Uiteindelijk geopereerd en wel, toch stug blijven ontkennen dat er wat aan de hand was.

Beantwoorden

Is het niet heerlijk om de tandarts af en toe eens lekker tussen je tanden te laten kietelen? Kan over de mijne – een vrouwelijke – absoluut niet klagen. Ik ben al meer dan 15 jaar een trouwe “klant” bij haar. Ik kan altijd bij haar terecht en zeker voor een spoedklus. Heet ze ook nog eens “van Harten”. Ga er maandag weer naartoe. Mijn binnenwerk weer eens laten bekijken. Ik hoop dat ze weer lekker gaat zitten pulken tussen m’n tanden. Och en er zijn altijd mensen die iemand wel of niet goed vinden. Het gaat waarschijnlijk dan om mensen die een zekere angst hebben voor een tandarts. Er kan altijd weleens wat misgaan. Iedereen maakt toch fouten, of niet?

Misschien ben ik voor dokters wel een erg trouwe klant. Zoals mijn huisartsen. Vele jaren liep ik bij Dille (ik denk vanaf 1963) en toen hij stopte ging ik naar van de Bos in de Leliestraat, de vroegere assistent-dokter van Dille. Ik heb eigenlijk geen idee hoe lang ik al bij hem loop, maar zo’n 20 jaar toch zeker wel. Hij is een dokter waar je echt mee kan praten. Ik loop graag bij hem binnen……….Net zo graag als bij mijn tandarts!

Beantwoorden

@Brombeer op vrijdag 6 juli 2012 om 21:53:

Veel plezier maandag. Misschien heb/had je als beroep huisartsenbezoeker.

Beantwoorden

nee Tejo, eerder is het mijn leeftijd die me in de loop der jaren nogal eens naar een dokter stuurt! Als je ouder wordt is het blijkbaar “tijd” voor kwaaltjes. Misschien kom jij daar later zelf ook nog achter.

En zo dikwijls kom ik er nu ook weer niet. Een regelmatige check-up en dat kan alleen maar goed zijn! Jouw tijd zal het je leren……..

Beantwoorden

@Brombeer op zondag 8 juli 2012 om 09:33:

In je bericht van vrijdag 6 juli jl. klinkt het allemaal zo enthousiast. Ik ga niet zo heel erg graag naar de tandarts en/of huisarts.

En met een check-up? Kun je dan de dood ontlopen?

Beantwoorden

Kun je dan de dood ontlopen?

Soms, is me enkele jaren geleden gebleken! Maar uiteindelijk komt ie toch een keer langs en als ie zelf niet komt en het allemaal te lang duurt……….:
bij de Praxis helpen ze je wel uit de brand.Touw genoeg, haha………..

Tot dan ben en blijf ik erg tevereden over mijn tandarts en huisarts.

Beantwoorden

@Brombeer op zondag 8 juli 2012 om 14:12:

Ik ben ook tevreden over mijn huisarts en tandarts.

Er komt toch een einde aan ieders leven.

Ik troost me met de gedachte “Dormir, c’est mourir un peu”. N’est pas?

Beantwoorden

Vandaag mijn zoon weg gehaald bij Tandartsen Helmond bah bah wat een zooitje ongeregeld is dat.
Eerst gesloten ze beloven vanalles ben blij dat mijn zoon er maar even is geweest steeds een avond voor zijn afspraak een sms dat de afspraak niet door kan gaan weken loopt hij rond dat ze niks doen.
Gisteren een plaatje eraf dus hij bel t vanmorgen hij kan pas 27 sept komen ze sporen daar echt niet!!!!!!
Dus vandaag naar een andere geweest die zei wat is dit voor zooi alles moet eruit en opnieuw beginnen dus ik gelijk zijn foto’s op gehaald die moesten ze zoeken en het gips gebit konden ze niet vinden misschien volgende week.
Mensen wees op je hoede en vooral met een beugel weg wezen daar geld kan je beter in een put douwen dan ben je het ook kwijt.
Maar ik laat het hier niet bij zitten ik heb al een klacht bij CZ ingediend en ga nog verder mijn zoon is dus nou ruim 900 kwijt en is nog niks opgeschoten 🙁

Beantwoorden

@Jennifer op dinsdag 21 augustus 2012 om 18:06:

Het woord is aan Tandartsen Helmond: Baat het niet, het schaadt ook nog.

Beantwoorden

Mijn zoon heeft dus netjes zijn geld terug gekregen van Tandartsen Helmond Netjes Toch 🙂

Beantwoorden

Het blijkt nu daar goed te gaan bij Tandartsen Helmond, heb nu een leuke jong tandarts.

Beantwoorden

Waarom gaat het daar dan nu goed? Je maakt wat ongefundeerde reclame.

Beantwoorden

Als ik het woord huisarts zie of hoor begint het bij mij te borrelen van binnen!
Ik was en ben nog steeds op zoek naar een goede huisarts die je serieus neemt, maar mijn overstap was een zeer slechte keuze!
Ik zit nu met de handen in het haar, want wat nu? Waar kan ik nog terecht, en wie neemt haar patiënten serieus?
Bij de zorgverzekering kom je ook niet verder, daar krijg je alleen een niet kloppende lijst van huisartsen die nog nieuwe mensen aan zou nemen.
Ik ben het vertrouwen in huisartsen al compleet verloren! BEDANKT! :[email protected]
Ondertussen loop ik nog steeds rond met mijn klachten waardoor ik niet meer goed functioneer, mijn baan al ben kwijt geraakt hier door en geen idee heb hoe ik nu verder moet…
Maar dat zal die huisartsen allemaal een rotzorg wezen natuurlijk!

Tandartsen daarentegen, ik heb de leukste en fijnste tandarts die er rond loopt volgens mij 🙂
Ondanks dat het me klauwen met geld kost, kan hij ook niets aan doen dat ik zo`n zwak gebit heb..
Hij heeft mij van m`n grote tandarts angst af geholpen!

Beantwoorden

Ik ben zéér tevreden over mijn tandarts Dini in de burgermeester van houtlaan

Beantwoorden

bij welke tandarts ga jij Miranda ?

Beantwoorden

Ik vind huisarts Hinterseer een erg aangename man. Hij is attent luistert goed en zingt af en toe nog een lied voor me. Welke huisarts doet dat tegenwoordig nog? Hansi Hinterseer den dokter voor mij.

Beantwoorden

Ben zeer tevreden over de nieuwe tandarts op de Zuidende. Heb daar mijn bruggen gemaakt. Superrr.

Beantwoorden

Ik vind de opvolger van Dr van Gelder, dr Linssen een prima huisarts,en luistert altijd prima,en geeft goede adviezen.
Daarbij is hij oud Koopvaardij man, en weet met een ouwe zeerob goed om te gaan,en dat klikt altijd.

Beantwoorden

Er zijn ook websites waarop alle tandartsen van Helmond staan vermeld. Zo kun je makkelijk zoeken naar een nieuwe tandartspraktijk als je die nodig hebt. Er staan ook openingstijden van tandartspraktijken bij vermeld.

http://www.123tandarts.nl/search?searchString=Helmond

Beantwoorden

Tja goede huisarts?!
Persoonlijke smaak, maar ik heb dr. di gullio in de Leliestraat, en dat vind ik persoonlijk een slechte arts!
Waarom?
zo gauw je een vrouw bent met een sterk karakter begint hij over zijn verleden (tweelingbroer) die zo geweldig was en opgehemeld door zijn aanwezige moeder dat hijzelf een trauma daardoor heeft opgelopen!
dus kom je met problemen over het gezin? dan ben je al gauw de pineut want hij luistert niet, met als gevolg dat hij ook je lichamelijke klachten niet meer hoort, en waardoor je uiteindelijk in het ziekenhuis beland op de eerste hulp en dan opgenomen wordt en klaargemaakt voor een operatie.
Maar persoonlijk denk ik gewoon dat onze karakters niet matchen en hij daardoor zich niet kan inleven of interesseren voor mijn klachten.
een arts hoort gewoon kundig te zijn maar ook een inlevingsvermogen en gevoel in zich te hebben om de “normale mens” te kunnen begrijpen.
Ik ben bij verschillende artsen in het ziekenhuis geweest en die raden mij aan om over te stappen naar een andere arts omdat wij (di gullio en ik) een ernstig communicatie probleem hadden waardoor ik en mijn kinderen niet de juiste zorg op maat kregen. Hij staat bekend als redelijk, dokter Breekveldt staat wel bekend als goede arts, en doortastend. (heelhuis ameideflat). Maar zij gaat bijna met pensioen en is momenteel werkzaam in nijmegen om huisartsen op te leiden, naast d,r eigen praktijk.
Dus wie is een goede?
Ik weet het niet!

Beantwoorden

Wat wus over tandarts sanjoto zegt klopt als een bus. Ze maakt de gaatjes tijdens de controles zelf met al dat harde gepeuter.
Voor het vullen heeft ze alle tijd en gooit ze de stoel zover achterover dat je bang bent om er via het hoofdsteun er weer af te glijden.
Iedere keer als ik daar weer kwam had ze een andere assistente waar ze nooit eens normaal/vriendelijk tegen kon doen.
Ik ben bij haar weggegaan en haar eerlijk gezegd dat ik gewoon ontevreden over haar ben, nou dat kon ze op zn zachts gezegd echt niet waarderen.
Door zulke tandartsen krijg je angst.
Nu bij de tandartsen Oud( senior en junior) en daar heb ik echt geen klagen over, alleen wil je verdoving bij het vullen van een gaatje moet je daar wel echt wel zelf om vragen.

Beantwoorden

Mirjam,
In het Heelhuis is ook dokter Linssen.
Een zeer goede arts die eerst goed luistert en dan adviseert.

Ga maar eens kennis met hem maken, je moet uiteindelijk ook een klik hebben met een huisarts.

Succes!

Beantwoorden

Ik lees hier allemaal negatieve dingen over dokter Picard, maar daar kan ik mij niet in vinden. Ik vind hem een heel prettige en aardige man en hij heeft mij altijd goed geholpen. Hij komt heel kundig op mij over.

Over tandarts Kootstra heb ik minder goede dingen te zeggen. Hij ging altijd snel te werk zonder uit te leggen wat hij ging doen. Dat kwam erg lomp op me over. Hij leek het vooral irritant te vinden als ik angstig was.

Tandarts Van Deursen vind ik wel oke. Hij heeft meer begrip voor je als je bang of onrustig wordt, hij geeft je even de tijd om op adem te komen. En zijn assistentes vind ik ook aardig.

Beantwoorden

Ik heb dokter attalla, en vind dit een zeer kundige man, hij stuurt je door wanneer nodig en neemt ook vooral de tijd voor zijn patiënten, waardoor het spreekuur helaas wel ooit uitloopt. een voordeel van deze praktijk vind ik de parkeergelegenheid, er is eigenlijk altijd wel plaats ondanks dat het zo dicht in het centrum ligt.

Beantwoorden

@Klorriemorrie op vrijdag 26 oktober 2007 om 22:26: Zeer slechte ervaring met dr. Attalla 5 jaar geleden. Mijn terminale moeder lag met hevige pijn en er mocht geen ambulance komen volgens 112 omdat we die ochtend op de EH waren geweest. In plaats daarvan kwam 1,5 uur later deze arts. Hij zei doodleuk dat ze haar eindfase was ingegaan en heeft haar om 10 uur die avond een injectie met morfine gegeven. Zijn bijrijder trok de hoeveelheid nog in twijfel. Volgens hem moest ik de raam van haar kamer open zetten tegen de benauwdheid (haar respiratie was nog maar 26%) dan zou ze de nacht wel doorkomen. Ik kon gerust naar huis, ze zou toch de nacht doorslapen. Een half uur na zijn vertrek kon er alsnog met spoed een ambulance komen, ze had een overdosis morfine en zou in de ziekenwagen als gevolg daarvan zijn overleden. Eenmaal op de eerste hulp kregen we ze nog uitgemeten dat we eerder hadden moeten komen. Zo frustrerend. Die ochtend om half 6 is ze overleden. Nee, ik ben niet tevreden over die man noch over de procedures bij de EH in Geldrop ziekenhuis.

Beantwoorden

Van Dommelen… goed?????????? no way. Die kakelt je de oren van je hoofd af, en als je met haar gaat praten over slechte behandeling, ONTKENT ze, en begint weer een heel verhaal.
Ik heb al jaren een longziekte en liep 12 jaar geleden al in ziekenhuizen. Op gegeven moment was stabiel en koos ik voor dat bij mijn huisarts te doen.
Ik kom in helmond wonen, ben ziek en wil naar specialist. Krijg geen verwijskaart. laten je lopen tot verwaarloosde longontsteking toe en foute medicatie. Ik ben er klaar mee. Dien een klacht in. ( dit is vanaf maar, slechts een klein stukje van mijn ervaring met die kip ) Via een achterdeurtje bij de longarts terecht gekomen. Ze spreekt schande hierover. Ook de longdeskundige die daar werkt, kan nog geen uitslag geven. Ik ben woest. Ik ben goed ziek, en dat had voorkomen kunnen worden. *8 weken op een uitslag wachten.. die zijn gek, en dan een uitslag krijgen van 100 procent goed?????????? apart, dat heeft niemand. Via ziekenhuis nieuwe test gehad… 48 procent. Ik ga dit niet pikken. De andere artsen ( 2 ) zijn oké. Maar van dommelen zelf, die moet eens leren haar klep te houden en naar de klant te luisteren. Ik hoef haar klachten niet te weten. Ik heb nog nooit zo’n stuk ellende meegemaakt. Maar ik ben niet laf, ik dien een klacht in, en mijn naam mag openbaar. ( ik ben weg bij haar ) maar dat begrijpen jullie wel.

Beantwoorden

@Perry Vermeulen op vrijdag 26 oktober 2007 om 06:55:

U mag met alle genoegen ook naar Tandartsen Helmond komen ! We nemen altijd patienten aan zonder wachtlijst.

Beantwoorden

Tandarts dams in mierlohout hebben we geen goede ervaring mee , mijn kinderen voelde dwang , en dat is natuurlijk geen positive benadering . Ikzelf had veel last van kies , na diverse keren daarover geklaagd te hebben werd er steeds gezegd dat het kou op de tanden was , tot ik niet meer kon van de pijn. in het weekend naar een andere tanarts gegaan daar bleek dat ik een wortel kanaalbehandeling nodig te hebben , de dienstdoende tandarts begreep niet waarom dams dat niet getest heeft om uit te sluiten . Na een flinke ontsteking en veel behandelingen toch nog goed gekomen . Ik tandarts dams hiermee geconfronteerd. En die deed er beschamend laconiek over , ik ben meteen naar een andere tandarts gaan zoeken . En hem hetzelde voorgesteld met beroep.

Beantwoorden

Een paar maanden geleden is onze vader erg ziek geworden en heeft een tijd in het ziekenhuis gelegen. Door zijn ziekenhuisopname was het niet meer mogelijk dat onze moeder met dementie alleen thuis zou blijven wonen. Zij moest daarom worden opgenomen in een verpleeghuis.
Dr Gast heeft zich over onze beide ouders ontfermd en dat heeft ze fantastisch gedaan. Zij heeft in het beleid rondom de medische zorg van beiden steeds het voortouw genomen en speelde zeer goed en kordaat in op ontwikkelingen. Toen onze vader na het ziekenhuisverblijf weer thuis was had hij veel zorg nodig en waren wij met momenten bezorgd over zijn gezondheidssituatie. We hebben de huisartspraktijk vaak moeten bellen. Het was in die situaties erg fijn dat de doktersassistente Stefanie steeds alle tijd voor ons nam en ons het gevoel gaf dat het goed was dat we naar de praktijk belden en niet lastig waren.
Dr Gast is in die vaak bij op huisbezoek geweest. Op momenten dat wij onze ongerustheid uitten kwam ze nog dezelfde ochtend bij hem thuis. Ze heeft hem zelfs opgezocht toen hij uiteindelijk naar een zorghotel verhuisde om aan te sterken.
Dr Gast is nog een ECHTE huisarts die medisch kordaat handelt en ook oog heeft voor de psycho sociale kanten van haar patiënten.
Een dikke pluim voor deze huisarts en haar assistenten. Deze praktijk raden wij van harte aan !!!

Beantwoorden

Een wortelkanaalbehandeling valt echt erg mee. De behandeling is perfect uitgevoerd door de tandarts. Nadien heeft hij nog een controle uitgevoerd en de zenuw bleek volledig te zijn afgesloten waardoor toekomstig lijden wordt voorkomen.

Beantwoorden

@Klorriemorrie op vrijdag 26 oktober 2007 om 22:26:

Ik vond tandarts Thé vroeger een super aardige tandarts. Ik stikte van de schrik maar bij hem viel het reuze mee. Wel moesten er altijd ontzettend veel reparaties plaatsvinden, de ene nog duurder dan de andere. Tja anders zou mijn kaak helemaal inzakken en meer dramatische dingen stonden te gebeuren. Toen er weer een dure reparatie moest gebeuren en ik schrikwekkende plaatjes moest bekijken dacht ik aan de wijze woorden van mijn moeder. En dat is als ze je blijven achtervolgen dat je iets zou moeten kopen of in dit geval een dure behandeling ondergaan zeg je gewoon IK HEB HELEMAAL GEEN GELD HIERVOOR. Dan stopt alles, dan zeurt er niemand meer door. Daarna had alleen nog maar gewone half jaarlijkse controles aan mijn gebit.
Deze woorden van mijn moeder ben ik altijd blijven gebruiken om van iedere opdringerige verkoper af te komen. Het werkt altijd 😀

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *