Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.129 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
13reacties

archieffotoDe gemeente heeft 2 weken geleden een vergunning verleend voor de vestiging van Huisartspraktijk Boszicht op de Bakelsedijk. Tot augustus 2014 zat in dat gebouw Club Boszicht, deze seksclub sloot de deuren omdat die failliet ging.
B&W: “De locatie aan de Bakelsedijk is vanuit ruimtelijk oogpunt prima geschikt voor een huisartsenpraktijk, ook gezien de bereikbaarheid en ruime parkeergelegenheid. Verder staat het pand al jaren leeg. Daarom is medewerking toegezegd.”
Dit pand aan de Bakelsedijk 262-264 is volgens het bestemmingsplan namelijk bestemd voor 2 seksinrichtingen. Omdat een huisartsenpraktijk geen seksinrichting is, wordt er nu dus afgeweken van dat bestemmingsplan. Op basis van de zogenoemde “kruimelgevallenregeling” (de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) kon dit toch geregeld worden. Zodoende blijft de huidige bestemming vooralsnog in stand. Bij een bestemmingsplanwijziging kan de bestemming seksinrichting vervallen. Eventuele planschaderisico’s worden met een overeenkomst afgedekt.
“Mocht er in de toekomst een verzoek worden ingediend voor een seksinrichting, dan zal op dat moment worden beoordeeld of de betreffende locatie er ruimtelijk geschikt voor is en of er een exploitatievergunning kan worden afgegeven,” aldus B&W.

13 reacties:

“Het huidige bestemmingsplan blijft vooralsnog ongewijzigd ….”. Dus als de huisarts zich vooral richt op soa’s zijn de vooruitzichten positief voor vestiging voor de lange termijn.

Beantwoorden

Apart

Beantwoorden

Doktertje spelen. Uhuhuh.

Beantwoorden

Prettige huisarts hoor 🙂 lekker interessant wat er vroeger te doen was.

Beantwoorden

Het is een fijne huisarts. Ze luistert goed en neemt je serieus . Ben blij dat ik de stap genomen heb om van huisarts te veranderen

Beantwoorden

Mooi dat dat pand weer een nieuwe bestemming heeft. Maar.. Wat moet een huisarts met zoveel badkamers? ????

Beantwoorden

Haha weer es wat anders ????????????

Beantwoorden

En dan heet ie ook nog eens echt … huisarts boszicht hahaha reed er net voorbij dacht eigenlijk dat het een grap was ????

Beantwoorden

Leuk dat ze de naam Boszicht aanhouden, die Gast heeft blijkbaar gevoel voor traditie.
En de huisartspraktijk blijft officieel dus nog gewoon een seksinrichting. 🙂

Beantwoorden

Praktijk Boszicht.het klinkt goed????????????

Beantwoorden

Hele goede stap gemaakt ,, huisarts ,, fijne huisarts ,, ben blij dat ik de overstap gedaan heb ,, heel veel succes.

Beantwoorden

Nu kunnen de meeste gewoon rechtuit zeggen dat ze naar boszicht gaan, zonder de koffers op de stoep gedonderd te krijgen ????????????

Beantwoorden

Een paar maanden geleden is onze vader erg ziek geworden en heeft een tijd in het ziekenhuis gelegen. Door zijn ziekenhuisopname was het niet meer mogelijk dat onze moeder met dementie alleen thuis zou blijven wonen. Zij moest daarom worden opgenomen in een verpleeghuis.
Dr Gast heeft zich over onze beide ouders ontfermd en dat heeft ze fantastisch gedaan. Zij heeft in het beleid rondom de medische zorg van beiden steeds het voortouw genomen en speelde zeer goed en kordaat in op ontwikkelingen. Toen onze vader na het ziekenhuisverblijf weer thuis was had hij veel zorg nodig en waren wij met momenten bezorgd over zijn gezondheidssituatie. We hebben de huisartspraktijk vaak moeten bellen. Het was in die situaties erg fijn dat de doktersassistente Stefanie steeds alle tijd voor ons nam en ons het gevoel gaf dat het goed was dat we naar de praktijk belden en niet lastig waren.
Dr Gast is in die vaak bij op huisbezoek geweest. Op momenten dat wij onze ongerustheid uitten kwam ze nog dezelfde ochtend bij hem thuis. Ze heeft hem zelfs opgezocht toen hij uiteindelijk naar een zorghotel verhuisde om aan te sterken.
Dr Gast is nog een ECHTE huisarts die medisch kordaat handelt en ook oog heeft voor de psycho sociale kanten van haar patiënten.
Een dikke pluim voor deze huisarts en haar assistenten. Deze praktijk raden wij van harte aan !!!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *