Buiten is het 17 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 98.973 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
10reacties

De 46-jarige Helmonder, die vannacht zwaargewond raakte nadat hij bij de Scheepsboulevard in het water was gesprongen, is in het ziekenhuis overleden.
Kort voor half 2 vannacht kreeg de politie een melding dat er werd ingebroken bij Fitland aan de Scheepsboulevard in Suytkade. Ter plaatse spraken agenten met een beveiliger die aangaf waar de 2 verdachten waren. Bij het zien van de politieauto sprong het tweetal in het kanaal. Dat werd om 01.30 uur gemeld. Op bevel van de agenten, kwam een 35-jarige verdachte uit Geldrop uit het water. De Helmonder zwom door. Een andere eenheid reed naar de overkant van het water. Agenten zagen dat de man moeite had met zwemmen en sprongen in het kanaal om hem zo snel mogelijk uit het water te halen. De man was niet bij kennis en moest gereanimeerd worden. Een traumahelicopter uit Nijmegen assisteerde daarbij. Het slachtoffer is vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later op de dag overleed.
De verdachte uit Geldrop is aangehouden op verdenking van diefstal van kabels. Hij is in verzekering gesteld. De politie/rijksrecherche onderzoekt de zaak.

10 reacties:

Triest:
Het ANP suggereert dat hij is verdronken omdat hij niet goed kon zwemmen.

Beantwoorden

hartstilstand gekrege

Beantwoorden

Ken dr nie mee zitten risico vant vak

Beantwoorden

Midden in de nacht in Helmond stelen is gevaarlijk, dit is al het tweede lid van het inbrekersgilde (afdeling kleintjes) dat zijn werk met de dood moet bekopen, in mei stierf zijn collega op de Mierloseweg. http://www.deweblogvanhelmond.nl/afgevoerd_van_de_voorpagina/koperdief-omgekomen-door-elektrocutie/

Sterkte aan zijn familie.

Beantwoorden

Tja, dat is natuurlijk risico van het vak. Vervelend voor zijn familie, maar eigen schuld. Gewoon werken voor je centen, zoals het hoort.

Beantwoorden

Helmond is weer een stuk veiliger geworden.

Beantwoorden

Opgeruimd staat netjes.

Beantwoorden

inderdaad, dit is bij uitstek een plek om uw frustraties te uiten over criminelen die maar altevaak als schatjes en onschuldig neergezet worden.

Beantwoorden

ga je inbreken in een sportschool,gooi dan de gewichten weg voordat je in het kanaal springt.

Beantwoorden

vandaag gehoord dat het ging om koperdiefstal,diep en diep triest dat dit zo moet eindigen.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *