Buiten is het 8 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 91.743 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
9reacties

De 22-jarige Angélica Swinkels uit Helmond is 1 van de slachtoffers van stalkster Feichien V. Ondanks een contactverbod is zij weer mensen aan het stalken. Dat meldt Hart van Nederland vandaag.
Angélica keek op Facebook en zag een foto van een vreemde onder een foto van haar zoon. Dit bleek Feichien V. te zijn met de reactie: “Je moet je zoon in de fik steken.” Angélica schrok zich rot. “Ik heb de foto er gelijk afgehaald en contact gezocht met de politie.” Daarna kwam ze er achter dat V. foto’s van Angélica’s kinderen had gestolen van Facebook en deed alsof het haar eigen kinderen waren.
Vorig jaar moest de toen 29-jarige Feichien V. voor de rechtbank verschijnen. Dat was vanwege haar stalking en terreur van 10 vrouwen uit Breda en omgeving tussen augustus 2012 en februari 2014. Zij bestookte haar slachtoffers via Facebook en dreigde onder meer met ontvoering van hun kinderen. Ze werd veroordeeld tot verplichte opname in een kliniek en mocht 3 jaar lang geen contact zoeken met andere vrouwen via social media.
Amper anderhalf jaar later blijkt ze haar contactverbod dus volledig te negeren en toch weer mensen lastig te vallen. Het Openbaar Ministerie liet in een eerste reactie weten de zaak zeer hoog op te nemen.

9 reacties:

Tja is weer nederland he. Gewoon lekker niets doen

Beantwoorden

Wat akelig, het zal je maar gebeuren! Heel veel sterkte Angélica.

Beantwoorden

Dat wijf hoort achter gesloten deuren die spoort echt niet pff

Beantwoorden

Schandalig dat deze vrouw nog steeds door kan gaan met stalken, terwijl politie en justitie precies weten wat ze aanricht…Totdat er iemand is die het recht in eigen handen neemt…JA dan is de politie er zo !!! want dat mag niet !!!

Beantwoorden

Echt schandalig dat dit zo gebeurd. Ze doen niks tot het echt mis gaat! Maar dan is het te laat en is het slachtoffer de schuldige!

Beantwoorden

Achter de dikke deuren gooie met een dwangbuis da debieleke

Beantwoorden

gebeurt dit ook als de gevestigde orde lastig gevallen wordt

Beantwoorden

Wanne gek! Dat die nog vrij rondloopt snap ik echt niet

Beantwoorden

En Rutte maar roepen dat we onze rechtstaat moeten verdedigen?Waar is het recht van deze vrouw Rutte?

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *