Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.207 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
9reacties

geweld Helmond

Vanochtend rond 7.15 uur heeft de politie een 17-jarige jongen uit Helmond aangehouden in zijn woning in het centrum. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij een zware mishandeling van een 35-jarige man uit Helmond op zondagavond 26 september rond 21.00 uur op de Oude Aa.
De 35-jarige man liep daar met zijn 34-jarige vriendin in de richting van de Veestraat. Ter hoogte van huisnummer 40 kwamen 3 jongeren hen tegemoet gefietst. 2 Jongens fietsten voorop, met nog 1 jongen achter hen. Bij het passeren sloeg 1 van de voorste jongens zonder enige aanleiding de 35-jarige man in het gezicht. Die was direct buiten westen.
De 3 jongens gingen er vervolgens vandoor. De 34-jarige vrouw wist 1 van hen, een 'skatertype' met blond haar, nog te pakken, maar ook hij wist uiteindelijk te ontsnappen. Het slachtoffer werd met diverse breuken in het gezicht opgenomen in het ziekenhuis.
De politie heeft uitgebreid onderzoek verricht, getuigen werden opgeroepen zich te melden en verschillende getuigen zijn gehoord. Ook heeft cameratoezicht in het centrum een bijdrage geleverd in het onderzoek. De jongen is ingesloten op het bureau. De politie doet verder onderzoek naar de mishandeling.

9 reacties:

Heel goed restulaat. Flink aanpakken dit tuig. Twee jaar in een inrichting wegstoppen.

Beantwoorden

Heel goed werk van de politie!! Ik hoop dat het slachtoffer er weer bovenop komt. Niet alleen fysiek maar ook psychisch.
Als ik zo’n bericht lees denk ik “daar had ik dus ook zo maar kunnen lopen met mijn vriendin.” Rillingen lopen over mijn rug, het komt zo dichtbij.

Beantwoorden

Inderdaad, een behoorlijke tijd in een opvoedingskamp stoppen. En mocht het slachtoffer daar behoefte aan hebben mag deze ook het gezicht van de dader in puin slaan. Deze krijgt dan uiteraard geen enkele medische verzorging. Aanpakken dat tuig.

Beantwoorden

Hand amputeren.

Beantwoorden

Dat is de jeugd van tegenwoordig , geen enkel RESPECT meer voor anderen.
Word tijd dat alcatras weer open gaat voor dit soort minkukkels.

Beantwoorden

Dergelijk tuig moet je hardhandig uit de samenleving verwijderen en dan bedoel ik niet opsluiting

Beantwoorden

paspoort inleveren en naar land van herkomst sturen, het is toch van de zotte dat dit weer gebeurt door die Marokkaanen. Of zijn het autochtonen nederlanders, want dan is het goed en is het niet erg.

Beantwoorden

Daar is André weer. Net als op ed.nl ook hier zijn “klassieke” opmerkingen.

De discussie autochtoon of allochtoon hoeft er niet altijd bijgesleept te worden. Ik denk ook vrij “rechts” en vindt ook dat dergelijke randfiguren aangepakt moeten worden.

Volgens mij is deze pvv-fan alleen maar op zoek naar zo veel mogelijk podia om zijn vaste oneliners te spuwen.

Beantwoorden

Misschien veranderd je mening wel als je hebt kennis gemaakt met dergelijke sujetten.
Maar droom lekker verder Dan en geef je mening pas als je ook persoonlijke ervaringen hebt.

En ja, het zijn vaak allochtonen maar volgens mij ligt dat meer aan hun gedrag dan aan het mijne.

En nee, ben geen Wilders of PVV fan behalve dan vele jaren geleden toen ik nog lid was van deze voetbalclub op de warande 🙂

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *