Buiten is het 13 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.944 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
16reacties

Een jonge schennispleger heeft zich gistermiddag en aan het begin van de avond op tenminste 3 verschillende plekken letterlijk blootgegeven. De politie kreeg die meldingen van personen die dat moesten aanzien. Dat liet wijkagent Francisca Kamphuis weten.
Een kind was de eerste die de vieze man zag. Dat werd om 15.00 uur aan de politie gemeld. Het betrof een man met ontbloot bovenlijf die zich bij sportpark De Braak op de Rembrandtlaan aan het bevredigen was.
Rond dat tijdstip kwam ook een tweede melding binnen. Op de weg nabij de Scouting Rijpelberg (vlakbij Berkendonk) stond weer een man met ontbloot bovenlijf die ook daar geen tijd aan het trekken was.
En om 18.41 uur kwam gisteren de laatste melding bij de politie binnen over de man, ditmaal in het Bakelse Bossen ter hoogte van de Rayse Hei.
Omdat de signalementen van alle 3 de melders goed overeenkomen, vermoedt de politie dat het steeds dezelfde dader is.
Zijn signalement: een man met getinte huidskleur in de leeftijd van 18 tot 30 jaar. Stevig gespierd postuur met opvallende tatoeages op zijn armen. Hij heeft zwart haar met lange stekels bovenop zijn hoofd die rechtop stonden. De man reed op een zwarte omafiets.
Was je getuige of slachtoffer of weet je meer, bel dan de politie op 0900 – 8844 of anoniem op 0800 – 7000. Omdat de man zijn gedrag mogelijk herhaalt, let op en maak even een fotootje als dat gaat. Dat vindt hij misschien nog leuk ook.

16 reacties:

stond weer een man met ontbloot bovenlijf die ook daar geen tijd aan het trekken was.????????rare tekst

Beantwoorden

Inzake de schennispleger: 1 man meldt zich, is er een tweede?
Zaterdagmiddag meldde de hierboven beschreven man zich. Vergezeld door zijn ouders verscheen hij op het politiebureau. Zaak opgelost zou je denken. Maar dat blijkt toch niet zo te zijn, zo liet wijkagent Francisca Kamphuis de weblog weten.
De man erkende dat hij die persoon was die op vrijdagavond in de Bakelse Bossen. Maar volgens hem was er geen sprake van schennis. Getuigen beamen dit. Hij zou een conflict hebben gehad met de melder die hem hiervan valselijk betichtte. En naar eigen zeggen, was hij níet diegene die ’s middags aan het masturberen was nabij De Braak en het gebouw van Scouting Rijpelberg.
Opmerkelijk is dat zondagochtend, de dag nadat hij zich dus bij de politie meldde, er weer een schennispleger in de Bakelse Bossen werd gezien. Het signalement was vrijwel hetzelfde, alleen de leeftijd werd hoger ingeschat (30 – 40 jaar). De lichaamslengte bedroeg circa 1,90 meter. De man droeg die dag een zwart petje (om ogen te bedekken), een opgerold geel-zwart shirt en een blauwe spijkerbroek. Dat liet wijkagent Henry van Dongen zondagmiddag weten.
Niet logisch dat iemand die uit zichzelf een dag ervoor naar de politie stapt, een dag later wederom in de fout gaat. Mede daarom houdt de politie er nu stevig rekening mee dat het vrijdag mogelijk om 2 verschillende mannen gaat wiens signalementen op elkaar lijken. De politie gaat verder met het onderzoek.

Beantwoorden

Een negro man onbloot? Da’s weer nieuw! Gewoon confronteren met hoe klein het mannetje van hem is, meestal zijn ze dan ineens spoorloos verdwenen. Dat werkt beter dan in paniek raken………………………………

Beantwoorden

Ik heb zondagochtend de melding gemaakt. Het ging om een grote gespierde/stevige man rond de 1.85 m – 1.90 m. Hij had een zwart petje op, zwart ff tshirt aan en een te strakke lichtblauwe spijkerbroek. Was absoluut niet getint, gewoon blank. Had half hoge zwarte schoenen aan. En het rare was dat hij onder zij arm of een opgerolde gele Jack of gele handdoek bijhad. Hij stond niet te wachten maar pikt je uit, achtervolgt je om je daarna in te halen en je te laten schrikken met ‘zijn gereedschap’. Een zielige loser dus!!! Gr

Beantwoorden

hoogstwaarschijnlijk een bouwvakker,waarom zou je anders je gereedschap bij je hebben.

Beantwoorden

@adri, dan mag hij zijn dopsleuteltje voortaan wel thuislaten! 🙂

Beantwoorden

De schennispleger is mogelijk weer bezig in de Rijpelberg
Om ongeveer 13 uur vanmiddag werd een potloodventer/schennispleger gezien in de Bakelse Bossen aan de zijde van het Glanzerhof in de Rijpelberg. Het was een blanke man van ongeveer 40 jaar met een pet op. Dat liet wijkagent Marco van Bree zojuist weten.
Gezien het wat summier signalement en de locatie betreft het mogelijk wederom de hierboven (eerder deze week) beschreven man.

Beantwoorden

Kijk maar bij mijn eerdere reactie over deze potloodventer. Staat een uitgebreide beschrijving…

Beantwoorden

Volgens mij werkt hij bij Bruna.

Beantwoorden

Ik denk dat je de Dick bedoelt ?

Beantwoorden

Naakte potloodventer wéér in de Bakelse Bossen
Er loopt weer een schennispleger in de Bakels Bossen zo liet een Helmondse ons weten (die hem 2 maanden geleden ook al zag). Zij zag hem vanochtend in de bossen achter Dennerode in de Rijpelberg. Hij is ongeveer 1,90 meter, blank, stevig postuur, rond de 40 jaar, hij draagt bergschoenen en een petje en heeft een gele Jumbo-tas bij zich.
Bij de politie kwamen vanochtend al meerdere meldingen binnen. Zij proberen de Bakkelse Bossen ‘dicht te zetten’.
“Inmiddels melding dat man geheel naakt rondrent met slechts pet op! Men probeert de boef bij zijn lurven te grijpen!!!” zp laat wijkagent Henri van Vonderen enkel minuten geleden weten.

Beantwoorden

“Collega’s moeten stoppen met zoeken! Inmiddels te veel tijd verstreken en man kan reeds het bos uit zijn, andere meldingen wachten!!!” meldt wijkagent Henri van Vonderen zojuist om 11.02 uur inzake de naakt rondrennende potloodventer.

Beantwoorden

Hoezo stoppen? Je kind zal hem maar zien lopen, dat is iets wat je niet wilt dat je kinderen zien.

Beantwoorden

Stoppen met zoeken want dat brengt niets op (Euro’s), hardrijders met +3 km na correctie) wachten…..
Prioriteiten!

Beantwoorden

Vroeger liepen ze met een reclamebord om hun nek door de stad. Nu blijkbaar met een Jumbo tas door het bos.

Beantwoorden

Een/de potloodventer gesignaleerd bij Berkendonk
De politie is vanochtend weer op zoek naar een óf de potloodventer die gesignaleerd werd in de omgeving van Berkendonk. De man zou een zwart petje dragen met opvallende kleuren.
Als je hem ziet, bel dan de politie op 0900 – 8844.
Voor eerdere verschijningen, zie hierboven.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *