Buiten is het 23 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 112.580 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

4reacties

Vannacht is er rond 00.20 uur een man naar het ziekenhuis gebracht met steekwonden en ander letsel. Daarop besloot het ziekenhuis de politie in te lichten. Het slachtoffer, een 36-jarige Helmonder, is in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen. De recherche is meteen een onderzoek gestart om te achterhalen wat er precies is gebeurd en wie de dader(s) kunnen zijn.
Gisteravond tussen 18.00 uur en 22.30 uur is de man vanaf zijn woning aan de Banckertstraat in Helmond Oost met een persoon richting de parkeerplaats bij de Ter Heidestraat gelopen. Zie ook de plattegrond hieronder. Daar is het slachtoffer in een busje getrokken door onbekende mannen en ontvoerd. De toedracht ligt in het drugscircuit. 
De politie zoekt getuigen die iets hebben gezien van deze mishandeling en ontvoering. Weet je meer of heb je iets gezien maar nog niet met de politie gesproken? Dan vraagt de politie je om 0900-8844 te bellen of dit tipformulier in te vullen. Blijf je liever anoniem, bel dan 0800-7000. Ook is de recherche op zoek naar beschikbare camerabeelden.

4 reacties:

Sterkte voor het slachtoffer. Hopelijk heeft iemand camerabeelden voor de politie.

Beantwoorden

Niet normaal meer de mensen worden steeds gekker. Je bent zo nergens veilig meer

Beantwoorden

Ik denk dat het vooral belangrijk is de onderlinge relatie tussen ontvoerders en ontvoerde duidelijk te krijgen. Als ik lees het dat (waarschijnlijk) iets is dat zich in een drugscircuit heeft afgespeeld, kan het zomaar zijn dat de man die ontvoerd is gewoon te pakken werd genomen omdat hij in datzelfde drugscircuit zat, maar bijv. geld achter heeft gehouden of zijn medeboeven belazerd heeft. Ik kan me namelijk niet voorstellen dat ze zomaar iemand willekeurig van de straat getrokken hebben, het zal heus wel een onderling geschil zijn geweest tussen de boeven onderling.

Niettemin belachelijk dat we het normaal gaan vinden dat dit soort dingen gebeuren in Nederland en uiteraard moeten niet alleen de daders worden gevat, maar moet ook diepgaand worden onderzocht in welk milieu dit zich heeft afgespeeld en de hele bende opgerold worden.

Beantwoorden

@Pejeka op zondag 26 maart 2023 om 10:33:

Waar lees je dat we het normaal gaan vinden dat dit soort dingen gebeuren in Nederland (of waar dan ook)?

Misschien is de politie al op vergelijkbare gedachten gekomen als jij en handelen ze daar ook naar.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *