7reacties

Helmonder (36) mishandeld en ontvoerd

Vannacht is er rond 00.20 uur een man naar het ziekenhuis gebracht met steekwonden en ander letsel. Daarop besloot het ziekenhuis de politie in te lichten. Het slachtoffer, een 36-jarige Helmonder, is in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen. De recherche is meteen een onderzoek gestart om te achterhalen wat er precies is gebeurd en wie de dader(s) kunnen zijn.

Gisteravond tussen 18.00 uur en 22.30 uur is de man vanaf zijn woning aan de Banckertstraat in Helmond Oost met een persoon richting de parkeerplaats bij de Ter Heidestraat gelopen. Zie ook de plattegrond hieronder. Daar is het slachtoffer in een busje getrokken door onbekende mannen en ontvoerd. De toedracht ligt in het drugscircuit. 
De politie zoekt getuigen die iets hebben gezien van deze mishandeling en ontvoering. Weet je meer of heb je iets gezien maar nog niet met de politie gesproken? Dan vraagt de politie je om 0900-8844 te bellen of dit tipformulier in te vullen. Blijf je liever anoniem, bel dan 0800-7000. Ook is de recherche op zoek naar beschikbare camerabeelden.

In de reacties hieronder staat een update.