Buiten is het 3 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 92.399 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Bierbrouwer AB InBev opende gisteren om 17.00 uur officieel haar nieuwe distributiecentrum aan de Gerstdijk. Vanuit deze toepasselijke straatnaam op het Bedrijventerrein Zuid-Oost Brabant (BZOB) gaat hun gerstenat naar de horeca in zuidoost Nederland.
AB InBev Nederland is onderdeel van bierbrouwer Anheuser-Busch. Dit van oorsprong Amerikaanse, beursgenoteerde bedrijf is met ruim 200 merken en zo’n 116.000 medewerkers de grootste bierbrouwer van de wereld. In Nederland zijn ze de nummer 2 (na Heineken) met een marktaandeel van circa 17%. Voor merken als Budweiser, Beck’s, Jupiler, Stella Artois, Leffe, Hertog Jan, Dommelsch en Hoegaarden moet je bij deze brouwer zijn.
Hun nieuwe distributiecentrum bestaat uit een 12 meter hoge bedrijfsruimte van 4200 vierkante meter. Daarbij hebben ze een kantoor van 2 verdiepingen met 375 vierkante meter kantoorruimte. In dit distributiecentrum is een aantal kleinere distributiecentra in de regio ondergebracht. Die distributiecentra in Geldrop, Den Bosch, Blerick en Sittard zijn inmiddels gesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *