Buiten is het 12 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 84.972 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
12reacties

Het aangegeven tijdstip in de tweet is onjuist, dat moet 8.13 uur zijn.
Dit deel van de Molenstraat wordt op dit moment onderzocht door een team van het Forensisch Technisch Onderzoek. Zie onderstaande foto van Harrie Grijseels:

Dit deel van de Molenstraat is vlakbij de drukke zaterdagmarkt vandaag
Wat er aan de hand is weten we nog niet, in het belang van het onderzoek wil de politie daar nu geen mededelingen over doen.
Zodra we meer foto’s en/of meer informatie hebben, laten we het je weten in de reacties hieronder.

12 reacties:

Zojuist maakte wijkagent Johan Meeuwsen onderstaande foto vanaf de andere kant van dit stukje Molenstraat.

Beantwoorden

Zo te zien een schietpartij of steekpartij. Gruwelijk!!! Als wethouder Tielemans maar niet het slachtoffer is, die daar vaak uitgaat.

Beantwoorden

Is het niet gewoon voor de gladde weg?

Beantwoorden

Er is een zware mishandeling afgelopen nacht geweest in de Molenstraat, de recherche is druk bezig. Op dit moment is de Molenstraat nog steeds afgesloten. Maar naar verwachting van de politie zal dat niet lang meer gaan duren.

Beantwoorden

Naar verluidt is vannacht rond 02.45 uur een Helmonder van 19 jaar met een glas in zijn gezicht geslagen. Hij is naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het met hem is, is niet duidelijk. De dader is gevlucht.

De brandweer is vanochtend om 10.15 uur naar de Molenstraat gegaan om het vervuild wegdek te reinigen. Zij vertrokken met de bestemming ter hoogte van de Molenstraat 209. Daar zit Dahlia Shisha Lounge en Mediteranio.
Ook onderstaande foto werd gemaakt door wijkagent Johan Meeuwsen:

Beantwoorden

De onderstaande foto’s werden gemaakt door Harrie Grijseels:

Beantwoorden

Getuigen van dit steekincident worden opgeroepen zich te melden op 0900 – 8844. “Om, mogelijke, getuigen niet te beïnvloeden kunnen we op dit moment niet meer prijsgeven omtrent het incident. Dit op verzoek van recherche” laat wijkagent Johan Meeuwsen weten.

De afzetting en situatie op de Molenstraat is volledig opgeheven. Er wordt nu nog gestrooid tegen gladheid door de gemeente Helmond.

Beantwoorden

@Frank op zaterdag 9 februari 2013 om 09:29:

Ik kan me bijna niet voorstellen dat Tielemans daar uitgaat. Hij is wel regelmatig in ’t Vensterke op de Steenweg te vinden.

Beantwoorden

Het officiële politiebericht:

Getuigen van mishandeling met glas gezocht
De politie zoekt getuigen van een mishandeling waarbij een 19-jarige Helmonder glas in zijn gezicht heeft gekregen.
Zaterdagochtend 9 februari rond 2.45 kwam bij de politie de melding binnen dat de man gewond was aangetroffen op de Molenstraat. Hij had verwondingen aan zijn gezicht, vermoedelijk doordat hij met een glas was geslagen. Het slachtoffer is voor behandeling naar een ziekenhuis gebracht. De politie is op zoek naar de dader(s). Getuigen van de mishandeling of mensen die weten wie en/of waar de dader(s) is/zijn, kunnen bellen met de recherche in Helmond via 0900-8844.

Beantwoorden

@Noud op zaterdag 9 februari 2013 om 11:56:

Waar wethouder Tielemans nog meer komt weet ik niet, maar van een collega hoor ik wel eens dat hij de wethouder daar ziet. Een graag gezien iemand vertelde hij omdat hij absoluut niet flauw is met drankjes voor andere gasten.

Beantwoorden

@Frank op dinsdag 12 februari 2013 om 11:20:

Niet flauw met drankjes voor de andere gasten? Dat kan Tielemans niet zijn. Je collega zal zich wel vergissen.

Beantwoorden

Verdachte van mishandeling met glas geeft zichzelf aan
De politie heeft woensdagmiddag rond 12.00 uur op het politiebureau aan de Mathildelaan in Eindhoven een verdachte aangehouden voor de ernstige mishandeling van afgelopen weekend in Helmond.
Het gaat om een 21-jarige man uit die plaats. Hij wordt ervan verdacht zaterdagochtend rond 2.45 uur een 19-jarige Helmonder met een glas in zijn gezicht te hebben geslagen op de Molenstraat. Het slachtoffer heeft zich met ernstige verwondingen aan zijn gezicht in het ziekenhuis moeten laten behandelen. In het onderzoek naar de mishandeling kwam onder meer dankzij getuigenverklaringen de nu aangehouden verdachte in beeld. Hij meldde zich op het bureau, nadat hij hoorde dat de politie naar hem op zoek was. De man is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *