Buiten is het 8 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.513 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
9reacties

basisschool St. Trudoschool in Stiphout Helmond

Op bovenstaande foto basisschool St. Trudoschool in Stiphout die deels van nieuwe kleuren is voorzien. Het Helmondse schildersbedrijf Manders Totaal bv plaatste er pontificaal een flink bord bij met de vraag "En… wat vindt u ervan?"
Voordat we daar opmerken over krijgen, intern werd dat ook al even gedacht: de kleuren op de foto zijn niet door de weblog bewerkt.

9 reacties:

Ik vind dat de kleurtjes het saaie schoolgebouw wel leuk kleuren. Nu nog wat kleurrijke speeltuigen op de speelplaats…

Beantwoorden

lelijk

Beantwoorden

Heel leuk lekkere frisse en vrolijke kleurtjes

Beantwoorden

Dit is de school waar mijn twee dochters op zitten. Ikzelf vind het een hele verbetering. Eerst was het alleen maar donkergroen. In het gedeelte van het gebouw dat je op de foto ziet, zitten de kleuters en ik vind dat het daar best een beetje vrolijk mag zijn (op de rest van de school ook hoor).

Beantwoorden

Spuuglelijk. Vrolijke kleurtjes mag wel, maar dit zijn vieze kleuren die niet bij elkaar passen, vind ik. Ik dacht eerst dat het de grondverf was.

Beantwoorden

Nieuwe filiaal van de BCC?

Beantwoorden

Ik vind het er kindvriendelijk uitzien met die vrolijke kleuren. Het geeft een gezellige en vertrouwde uitstraling. Precies wat school nodig heeft.

Beantwoorden

ik vind het er wel leuk en vrolijk uit zien met die kleuren. het is immers een basis school.
afz de schilder

Beantwoorden

Plaats een nieuwe foto en kijk hoe mooi het nu geworden is !!!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *