Buiten is het 12 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.139 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

1 Van de motoragenten van de politie in het District Helmond gisteravond op hun Instragram-account:

Tijdens de spits strandde een vrachtwagen met vastgelopen remmen op de Rochadeweg. Hierbij samen met mijn collega in de stromende regen, anderhalf uur het verkeer geregeld zodat het verkeer tijdens de spits zo snel mogelijk weer door kon rijden.
Wij weten dat het vervelend voor u is dat u even moest wachten. Dat vinden wij ook vervelend. Maar een middelvinger of heftige gebaren naar ons, of toeteren helpt niet echt. In tegendeel. Een bedankje doet ons ook goed hoor. Wij staan er immers voor u.

3 reacties:

Vind ik een goed gebaar,jullie zijn er zeker voor ons,weer of geen weer jullie werk gaat gewoon door met alle gevaren en narigheden die erbij horen,die gefrustreerde weggebruikers denken dat ze stoer of ruig zijn,belachelijk is dit,pluim voor de hulpverleners.

Beantwoorden

Pluim voor de hulpverleners, in dit geval de politie. Zéér zeker!

Het is blijkbaar aso’s eigen om hun frustraties te tonen. Dat ze dat dan thuis doen en eens flink tegen hun eigen auto schoppen. Kwallen zijn het, niets meer of minder. Bah, wat een misselijk gedrag!

Beantwoorden

Triest, zo triest!!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *