Buiten is het 17 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.921 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
13reacties

In de vijver bij de Warande is vanavond een fietser verdronken. Het slachtoffer werd door hulpverleners van de politie, brandweer en ambulancedienst uit het water gehaald. Daarna hebben zij nog geprobeerd de persoon te reanimeren. Dat mocht niet meer baten.
De hulpdiensten werden om 21.51 uur gealarmeerd. Hoe het slachtoffer in de vijver terecht is gekomen is onbekend. Of het om een man of vrouw gaat is ons op dit moment ook nog niet bekend.
Harrie Fotografie maakte de 12 onderstaande foto’s.

13 reacties:

Vijver? Lijkt op de foto’s het slootje bij de ingang van het wandelpad. Sterkte voor de nabestaanden.

Beantwoorden

R.i.p. ????????

Beantwoorden

@riana op maandag 28 september 2015 om 01:23:

Volgens mij is dit het pad tussen die 2vijvers in en dan kan de persoon best links of rechts uit de vijver gehaald zijn en daar neergelegd zijn.

Beantwoorden

jan van de linden (de pieper) sterkte voor de nabestaanden……

Beantwoorden

Erg om zo aan je einde te komen rust zacht jan

Beantwoorden

Waar de agent foto’s aan het maken is (zie onderste foto) is de sloot. Ook daar is het afgezet. Ik neem dus aan dat het slachtoffer in de sloot is gefietst en niet 20 meter is versleept om langs de sloot te reanimeren…

Of ben ik nu gek?

Beantwoorden

De fietser die gisteravond overleed, is een 61-jarige Helmonder, zo liet de politie weten. De politie gaat uit van een noodlottig ongeluk. De man reed vanaf de Jan van Brabantlaan de vijver in. Die conclusie trok de politie uit het onderzoek vannacht.
Harrie Fotografie maakte gisteravond ook de onderstaande video.

Beantwoorden

En uit de foto’s (gezien de positie van de borden, het bankje en de gele afval bak) maak ik toch echt op dat het slachtoffer uit de sloot die tussen het bos en skateboard ligt wordt gehaald.

De vijvers liggen zo’n 20 meter! van waar het slachtoffer ligt vandaan.

Lijkt me toch een geval van verkeerde berichtgeving.

Beantwoorden

De hele berichtgeving is vreemd. Als je in zo’n ondiep water terecht komt verdrink je toch niet. Vermoedelijk is die man onwel geworden.

Beantwoorden

Nou, nou Evert. Daar zou ik nog maar eens goed over nadenken of je in een beetje (ondiep) water niet kunt verdrinken!

Beantwoorden

@punt-uit op maandag 28 september 2015 om 16:39:

Iemand met een beetje zwemcapaciteit en geheel helder van geest verdrinkt in die poel niet.

Beantwoorden

X jan lufjoe piepje ????

Beantwoorden

Misschien heeft deze man wel een hartstilstand gehad of is hij gevallen een paaltje geraakt en buiten westen het water in gevallen, en zo verdronken. En inderdaad als je de foto’s bekijkt dan lijkt het me sterk dat hij vanaf de Jan van Brabantlaan de vijver is in gereden. Er zit behoorlijk wat afstand tussen. Lijkt me eerder dat hij de bossen is uit komen rijden.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *