Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.216 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Overval Videotheek Helmond

Vanavond heeft er een gewapende overval plaatsgevonden op de videotheek ‘On the Move’ (voorheen Videoland) op de Noord Koninginnewal. Voor zover wij hebben kunnen nagaan zijn er geen ernstige gewonden gevallen. Of en wat er buit is gemaakt is ons op dit moment onbekend.

Update op zondag 20 mei om 17.15:
Zaterdagavond omstreeks 21.45 uur vond er in een videotheek aan de Noord Koninginnewal een overval plaats. Het 22-jarige personeelslid uit Helmond werd bedreigd en mishandeld en hierna in een hok achter in de winkel opgesloten. Nadat het slachtoffer zich hieruit wist te bevrijden alarmeerde hij de politie. Er is een onbekend bedrag aan geld weggenomen. De politie onderzoekt de overval.

2 reacties:

jee zeg! daar schrik ik eigenlijk wel van. ik wil de medewerkers van ‘On the move’ hierbij veel sterkte wensen.

Beantwoorden

Ik heb daar vorig jaar ook nog gewerkt. Het eigelijk The Movie Factory, maarja. Sterkte!
Verwacht je toch echt niet!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *