Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.163 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

beëdiging als burgerlidSaskia Peters wordt het nieuwe CDA-lid in de gemeenteraad. De voorzitter van het stembureau voor de Helmondse gemeenteraadsverkiezingen benoemde haar omdat Pieter Vervoort ontslag nam als lid van de gemeenteraad.
Zij krijgt die functie omdat zij volgens de lijstvolgorde van het CDA daarvoor in aanmerking komt, zij stond op de tiende plek. Nadat haar geloofsbrieven onderzocht en in orde zijn bevonden, zal zij tijdens de komende gemeenteraadsvergadering (3 september) worden toegelaten en vervolgens officieel beëdigd worden.
Sinds oktober 2012 (zie foto) is mevrouw ir. S.T.G.D. (Saskia) Peters-Hegeman actief als burgerlid voor het CDA in de raadscommissie Ruimtelijk Fysiek. Deze geboren en getogen Helmondse werkt als brandveiligheidsadviseur, is 30 jaar, getrouwd en woont sinds enkele jaren in Brouwhuis.

5 reacties:

Succes en veel plezier.

Beantwoorden

Wat goed is komt snel.
Gefeliciteerd Saskia.
Een leukere foto van Saskia:

Beantwoorden

Ha! Bekend gezicht! 🙂
Veel succes Saskia!

Beantwoorden

@Ruud en Miranda: bedankt, ik ga m’n best doen!

@Marianne: Haha :P, thnx!!

Beantwoorden

Saskia Peters is beëdigd als nieuw CDA-raadslid
Vanavond tijdens de raadsvergadering nam Pieter Vervoort van het CDA afscheid als raadslid. Nadat een commissie haar geloofsbrieven onderzocht, werd Saskia Peters-Hegeman beëdigd als raadslid voor het CDA.
Saskia Peters is benoemd als lid van de commissie Middelen, ondersteuning en economie en van de Rekenkamercommissie namens de fractie CDA. De heer E.R. Luyben neemt haar plek als burgerlid over in de commissie Ruimtelijk fysiek.
Wethouder Margreet de Leeuw maakte onderstaande foto.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *