Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.547 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
11reacties

Kort voor middernacht is een fietser op de Vondellaan beschoten en raakte daarbij verwond. Hierboven de foto van de stille getuigen van kort na dit schietincident, gemaakt door een bewoonster van de Vondellaan.
Volgens ooggetuigen waren er tenminste 1 man en 1 vrouw bij deze schietpartij betrokken. Hoewel het er ernstig uitzag en er bloed op straat lag zou de verwonding niet levensbedreigend zijn volgens de politiewoordvoerster. De man ging met de ambulance naar het ziekenhuis.

11 reacties:

Gvd, dat is vlak bij mijn huis. Als het maar geen afrekening was of zoiets. Sterkte voor de gewonde.

Beantwoorden

jeetje zeg hoorde dat er vlakbij ook op 29 april een grote vechtpartij was geweest?weet niet of dat waar is maar ja is al triest genoeg dat het zo moet gebeuren!!
gr.nietjuh een buurtbewoner in de buurt!

Beantwoorden

Liever een afrekening dan gewoon iemand die lukraak mensen neerknalt. Bij afrekeningen ben ik, als niet crimineel, zelden betrokken.

Beantwoorden

3 Verdachten schietincident aangehouden
De politie heeft maandagmorgen rond 6.15 uur twee mannen (van 25, 26 jaar) en een vrouw (19 jaar), allen afkomstig uit Helmond, aangehouden op de A270 ter hoogte van Nuenen.
De verdachten zijn aangehouden in verband met het schietincident dat gisteravond rond 22.00 uur plaatsvond op de Vondellaan. Hiervan werden een 19-jarige man uit Eindhoven en een 19-jarige vrouw uit Helmond het slachtoffer. De man raakte gewond aan zijn rug en is hiervoor opgenomen in het ziekenhuis. De vrouw raakte lichtgewond aan haar arm en kon na behandeling het ziekenhuis weer verlaten. De politie is druk bezig met het onderzoek en heeft twaalf man op de zaak gezet. De verdachten zijn allen in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Bron: Politie Brabant Zuid-Oost

Beantwoorden

Wat een toestand.

Beantwoorden

Ik lees uit de berichten dat het schietincident zondagavond laat heeft plaats gevonden, maar ik ben er van overtuigd dat het zaterdag 8 mei rond 23.00 uur is geweest…. er waren toen hier in de Vondellaan heel veel en heel harde schoten.

Beantwoorden

@HD,
Zaterdag rond 23.00uur is er vuurwerk afgestoken geweest. Dat inderdaad ook in heel veel wijken is gehoord.

Beantwoorden

ik heb ook schoten gehoord ik dacht dat het vuurwerk was voor de spelers van helmond sport omdat ze zo ver zijn gekomen heb niet naar buiten gekeken moet niet gekker worden hier in de buurt

Beantwoorden

Politie houdt 4e en 5e verdachte aan voor schietincident
De politie heeft woensdagmiddag omstreeks 13.15 uur in een woning in Helmond Oost twee verdachten aangehouden in verband met het schietincident dat zondagavond rond 22.00 uur plaatsvond op de Vondellaan. Het gaat om een 27-jarige man uit Helmond en een 20-jarige Helmondse. De aanhouding van de twee vond in zijn woning plaats. Ze zijn in verzekering gesteld voor verder onderzoek. Al eerder, afgelopen maandag, werden al twee mannen (25 en 26 jaar) en een vrouw (19 jaar) aangehouden. Zie 1e persbericht van maandag 10 mei. Een 19-jarige man uit Eindhoven en een 19-jarige vrouw uit Helmond werden van het schietincident slachtoffer. De man raakte gewond aan zijn rug en is hiervoor opgenomen in het ziekenhuis. De vrouw raakte lichtgewond aan haar arm en kon na behandeling het ziekenhuis weer verlaten. De politie is druk bezig met het onderzoek en heeft twaalf man op de zaak gezet. De verdachten zijn allen in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Bron: Politie Brabant Zuid-Oost

Beantwoorden

9 Jaar cel geëist voor beschieten fietsers in de Vondellaan
Tegen een 26-jarige man uit Grave die vorig jaar mei 2 fietsers beschoot vanuit een auto in Helmond is maandag 9 jaar gevangenisstraf geëist. De 27-jarige Helmondse bestuurder hoorde 7 jaar celstraf tegen zich eisen, meldt een woordvoerder van het OM in Den Bosch.
Beide mannen staan terecht voor poging tot moord. Bij de schietpartij op 9 mei op de Vondellaan raakte een 19-jarige man uit Eindhoven gewond aan zijn rug. Hij moest worden opgenomen in een ziekenhuis. Een 19-jarige Helmondse raakte lichtgewond aan haar arm. De reden waarom op hen geschoten werd is onduidelijk.
De verdachten werden kort na het incident aangehouden op de A270 ter hoogte van Nuenen. De rechtbank in Den Bosch doet naar verwachting uitspraak op 21 februari.

Beantwoorden

de waarheid mag ook gezegt worden
het slachtoffer haha is zelf een grote messen trekker steek zomaar uit het niets
is niet voor niks dat er op hem word geschoten
aziel zoekers krijgen hier altijd hun zin
schandalig
mag ook wel eens gezegt worden

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *