Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.164 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Zojuist werd een schoonmaakster op heterdaad betrapt op het stelen van geld bij een bejaarde bewoner in de Ameideflat.
De politie hield haar aan en de huishoudelijke hulp bekende 2 keer geld bij hem gestolen te hebben. Het gestolen geld werd bij haar aangetroffen. De schoonmaakster is op staande voet ontslagen door haar werkgever. Dat meldde Haci Koklu, de wijkagent in het centrum zojuist.
Toeval of niet, maar afgelopen woensdag gaf deze wijkagent voorlichting over babbeltrucs, skimming en oplichting.aan de bewoners van Woonzorgcentrum De Ameide van Savant.

2 reacties:

Triest zeg. Ik vermoed als ik het zo lees dat die wijkagent de ouw meiden de methode heeft verteld om serienummers van bankbiljetten op te schrijven als ze iemand verdenken. Goed werk!!

Beantwoorden

Jammer dat een beroepsgroep, die het al niet makkelijk heeft, nu weer zo in het nieuws komt. Natuurlijk wel goed dat het (snel) ontdekt is.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *