Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.284 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

Zojuist zagen wij een belangrijk man op het Havenplein en de Markt. Een man die gelukkig niet moeilijk doet om een paar jaar langer door te werken. Een man die, gezien het aanwezige publiek, nog altijd razend populair is bij de jeugd.

Sinterklaas op de Markt in Helmond

Die man is Sint Nicolaas en sinds 13.00 uur weer in Helmond. Vanaf vandaag logeert de goedheiligman met zijn Zwarte Pieten voor het vijfde opeenvolgende jaar in het kasteel. Vanaf dinsdag kan iedereen hem daar weer bezoeken.

5 reacties:

Gelukkig mag de sint in Nederland en dus in Helmond gewoon met kruis op zijn mijter en zijn tabberd verschijnen. Bij onze zuiderburen in België is met name door aandrang van de Moslims dit teken dat hoort bij een bisschop (van Myra, weet je wel) al moeten verdwijnen. Of gaat dat hier ook nog eens gebeuren?

Beantwoorden

Vanmiddag alleen maar heel veel blije kindergezichtjes en dus tevreden ouders gezien. Een leuk en gezellig programma. Mijn complimenten voor de organisatie.

Beantwoorden

Gelukkig was het gisteren net op tijd goed weer, was lekker druk.

Beantwoorden

Ik wil Sinterklaas, de Zwarte Pieten, Jacona, Circus Renz en de vrijwilligers van het Kasteel van Helmond en overige betrokkenen bedanken voor hun inzet waardoor wij een hele fijne middag gehad hebben. De kinderen hebben genoten maar ook de ouders !

Beantwoorden

Zojuist kregen we onderstaande foto's van de Sinterklaasviering vanavond in de St. Lambertuskerk. Deze werden ons door Robert toegestuurd, waarvoor onze dank.

Sinterklaasviering in de St. Lambertuskerk

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *