Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.320 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
18reacties

Om 23.46 uur meldde de politie dat er een steekpartij was geweest ter hoogte van de New York Pizza in de Molenstraat. Daarbij raakte 1 man gewond, hij is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Vanwege dit vermoedelijke steekincident (zoals de politie het in tweede instantie noemde) werd een vrouw aangehouden. Het onderzoek ter plaatse is inmiddels al afgerond. De plaats delict wordt opgeheven zo meldt de politie.
Harrie Fotografie maakte de onderstaande 2 foto’s.


In een reactie hieronder staan updates.

18 reacties:

Update 1:
Het incident vond plaats op de hoek van de Azalealaan en Burgemeester van Houtlaan. Het slachtoffer en de verdachte zouden een conflict met elkaar gehad hebben. Kort na het incident werd het slachtoffer zo’n 100 meter verderop aangetroffen op de Molenstraat. De verdachte werd niet veel later aangehouden op de Azalealaan.

Beantwoorden

Ik vind het daar in de buurt zowiezo niet veilig, de bewoners van de leger der heils daar zijn niet echt lieverdjes

Beantwoorden

Ben blij dat er ook voor deze mensen hulp is. Enkel is er voor de locatie mischien wel een betere plek te vinden. Er hangen van cliënten rond om de supermarkt de jumbo ik ben niet zo bang uitgevallen,, maar kan me goed voorstellen dat dit oudere mensen een onveilig gevoel geeft.

Beantwoorden

heel die wijk daar is de laatste 5 jaar slechter geworden. auto’s die beschadigt worden en banden lek gestoken maar geen controle…

Beantwoorden

Zal wel weer drugs zijn…

Beantwoorden

Wordt tijd dat er eens grote schoonmaak gehouden wordt in Helmond

Beantwoorden

Woon er om de hoek heb er niks van meegekregen????

Beantwoorden

Lang leve leger des Heils

Beantwoorden

loopt iedereen voortaan met een mes op zak ..niet normaal ..

Beantwoorden

@Boyke Coenen op donderdag 25 juli 2019 om 08:14:

Precies!! Was een wat jongere man (junk?) die voor de Domus van het Leger des Heils gestoken was. 🙁

Beantwoorden

Update 2:
Gisteravond rond 23.00 uur hield de politie een 46-jarige vrouw uit Helmond aan in een opvanglocatie op de Azalealaan. Zij zou even daarvoor haar vriend hebben gestoken met een mesje. Dat liet de politiewoordvoering vanmiddag weten.
Rond 22.50 uur kwam bij de politie een melding binnen dat er een man onder het bloed was binnen gelopen bij de New York Pizza aan de Molenstraat. Daarop werd direct de politie gebeld. Al snel bleek dat de 38-jarige Helmonder op straat ruzie had gehad met zijn vriendin. Daarbij zou zij hem met een mesje in het been hebben gestoken. Het incident speelde zich af op straat aan de Azalealaan en de man was vervolgens zelf doorgelopen naar de Molenstraat. Het slachtoffer is door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar is hij behandeld aan zijn been, waarna hij naar huis mocht.
Tegelijkertijd gingen agenten naar de Azalealaan. Daar bleek dat de vrouw inmiddels naar binnen was gegaan bij een opvanglocatie die vlak in de buurt van het incident lag. Daar is ze aangehouden. Zij is meegenomen naar het politiebureau en in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Beantwoorden

Weg met dat leger des heils op de burgemeester van houtlaan. Alleen maar ellende sinds dat schorum hier woont

Beantwoorden

Leger des heils moeten ze uit de stad zetten ergen op de industrie terein, zo gaat die buurt rustig worden

Beantwoorden

@Chez Mourie op donderdag 25 juli 2019 om 00:24:

da zijn ze zeker nie woont alleen maar
junks en alcoholisten

Beantwoorden

Dat is een drugshoer die klanten berooft, woont al lang bij het leger des heil..

Schuldig is de burgemeester van Helmond die al lang niets doet aan drugsoverlast en het hele bestuurlijke kliek met zakelijke vriendjes

Daar in die omgeving heb je nog meer van die geestelijk gestoorden opvang, gevaarlijke omgeving, vooral in het donker, en de politie is met vakantie.

Al lang, de gestoorden zijn onschuldig.

Beantwoorden

Wilt u, uw pizza gesneden of ongesneden…

Beantwoorden

@edwin op donderdag 25 juli 2019 om 09:25:

heet je nou edwin? erwin? of erwinvan der heijden?

Beantwoorden

@Tanja op donderdag 25 juli 2019 om 10:02:

Goed dat ik hier ff teruglees, want die man die gestoken was, was dus toch wat ouder dan ik dacht.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *