Buiten is het 10 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.209 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

11 reacties:

Update 1:
Een jong volwassen man werd daar in de buurt rond 20.55 uur gestoken door een vrouw, mogelijk zijn echtgenoot, zo laat de politiewoordvoering weten. De reden zou een echtelijke ruzie zijn. De man raakte gewond aan zijn hand die flink bloedde en is naar het ziekenhuis gebracht.
Pim Verkoelen maakte de onderstaande foto’s.

Beantwoorden

Mensen, wat is dit voor een amateuristische berichtgeving. Eerder denk ik dat er OPZET in het spel zit. Er raakt iemand gewond op straat en komt hulp vragen aan de mensen van het centrum en die bellen op zijn beurt de ambulance dienst op. Er wordt hulp geboden aan iemand die op straat gewond raakt en de berichtgeving geeft het vermoeden aan dat het in het centrum gebeurd. Dit toont maar weer eens aan hoe moslims in dit land “gezien” willen worden waarbij media het grootste aandeel in heeft. Dit zal hier niet bij blijven tot er een rectificatie volgt…..

Beantwoorden

Hasan Ucar, hier heb je helemaal gelijk in.

Beantwoorden

@Hasan,

U fietst zelf de term “moslims” in en schiet meteen in een slachtofferrol. Of de bewering in het artikel klopt of niet u toont aan zeer lange tenen te hebben.

Beantwoorden

@Hasan Ucar op zaterdag 4 november 2017 om 22:04:

Wat goed van jullie dat jullie die gewonde man hielpen

Beantwoorden

@Hasan Ucar op zaterdag 4 november 2017 om 22:04:

Niet zo zuur doen. Ook de politie kan een keer een foutje maken toch? Of maak jij er zelf nooit eentje? Gezien de vele aanslagen in de westerse wereld vanuit een bepaald geloof, zou ik als Islamitisch centrum juist denken dat het maar goed is dat er geen steekpartij binnen was! #omdenken

Beantwoorden

Een paar weken terug was er ook een aanrijding bij de moskee in de molenstraat terwijl het bij de ingang van het fitnesscentrum was. Dus het is niet de eerste keer dat de berichtgeving verkeerd is wanneer het bij een Islamistisch object is.

Beantwoorden

Geen foutje van de politie. Foutje van de 112-beller die dat meldde.

Beantwoorden

@Jan de Vries berichtgeving klopt niet: “in” moet zijn “ter hoogte van”. Zuur wordt je inderdaad als nieuws niet geverifieerd is op details. Ook in de update zitten fouten, aangehouden persoon is een vrouw, is dus geen echtgenoot maar echtgenote.

Maar het blijft een drama wat er in deze relatie heeft plaatsgevonden en hoe het zo ver heeft kunnen komen.

Beantwoorden

Maar de vraag is, is de man die bij het Islamitisch centrum neergestoken is Islamiet? Want als je als neergestoken Nederlandse man daar heen gaat wordt je weer neergestoken.door die haattbaarden.

Beantwoorden

Wat is dat op de grond nou, op die eerste foto?

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *