Buiten is het 8 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.322 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

UPC Helmond

Denk je een avondje rustig TV te gaan kijken, blijkt er een irritante storing qua beeld en geluid. Een storing die het kijken in feite onmogelijk maakt. Althans, als je digitale TV van UPC hebt. Kijkers van analoge TV van UPC en Digitenne hebben normaal beeld. Hoe laat de storing in Helmond precies onstond is ons onbekend.
UPC bevestigt deze (landelijke) storing op hun site. Van UPC was niemand beschikbaar voor commentaar.

4 reacties:

Het lijkt erop dat de storing in Helmond weer is opgelost.

Beantwoorden

Mooi niet. Ook HD kanalen verdwijnen gewoon. UPC lost niets op. Zit al ruim een week zonder Veronica HD en Eredivisie Live HD.

Beantwoorden

Moeten we eerst van UPC digitale TV pakken omdat anders zenders als Net 5 en CNN in Helmond alleen met veel storing te zien zijn. Doen we dat enkele maanden geleden maar want die storingen bleven, is er gisterenavond op elke zender storing.
Hopelijk was dat eenmalig.

Beantwoorden

Ik heb sinds een jaar upc opgezegd, nu een schotel met HD zenders beeldkwaliteit is beter op HD dan met upc, ook nog goedkoper, dus voor mij geen problemen….

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *