Buiten is het 17 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.333 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
8reacties

Kim Kouwenberg-Bakker stuurde de onderstaande foto’s van de stormschade op de Apostelweg, boom is richting nieuwe Goorlooppark gevallen.

In de reacties hieronder staan meer stormschadefoto’s.

8 reacties:

Harrie Fotografie maakte de onderstaande foto’s. De eerste 4 zijn van het ROC Ter AA waar een deel van het dak wegwaaide.

Beantwoorden

In het centrum zijn veel dakpannen van het dak afgewaaid dus opletten mensen.

Beantwoorden

Wij hebben het dat er vanaf zien waaien
Wonen er tegenover
Er is ook een drie meter hogen pijp om gewaaid op het dak van het winkelcentrum de bus

Beantwoorden

Beantwoorden

Beantwoorden

De storm is weer gaan liggen, het treinverkeer door het Helmondse wordt weer mondjesmaat opgepakt. Om 17.06 reed de eerste extra trein ri. Venlo weer. De eerste trein ri. Eindhoven zal waarschijnlijk om 18.31 gaan rijden. Houd Reisplanner en omroepberichten op het station in de gaten.

Beantwoorden

Update: vanavond GEEN Sprinter-treinen tussen Eindhoven en Deurne v.v. Intercity’s Eindhoven – Venlo v.v. rijden wel maar stoppen vooralsnog niet extra op Helmond Brouwhuis, ’t Hout en Brandevoort. Raadpleeg NS Reisplanner of kijk op ns.nl

Beantwoorden

Update: De IC’s Eindhoven – Venlo gaan stoppen op ALLE tussengelegen stations. Dus ook Helmond Brouwhuis, ’t Hout en Brandevoort. Treinritten gaan nog gepaard met enige vertraging.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *