Buiten is het 8 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 91.733 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Personeel, medewerkers en vrijwilligers gezocht

Zoek je als Helmondse organisatie een werknemer of vrijwilliger dan kun je hier een oproep plaatsen. Een organisatie is natuurlijk een erg ruim begrip, maar dat is ook precies hoe we het bedoelen. Want winkels, horecazaken, bedrijven, uitzendbureaus, vrijwilligersorganisaties, verenigingen, stichtingen etc. kunnen hier laten weten dat ze op zoek zijn naar Helmonders.
Wat zijn de kosten om zo'n oproep te plaatsen? Niks, nada, noppes!
Mág er wel een geste worden gedaan als een oproep hier succesvol bleek? Dat hóeft niet, maar mág wel. Die geste zal de weblog ten goede komen en diezelfde weblog zal hier laten merken dat het zeer gewaardeerd wordt.

Plaats je oproep zoals je wilt. Bedenk wel dat als jij geen aandacht aan je oproep besteedt, weinig Helmonders zo gek zullen zijn om er op te reageren.
Wij verwachten dat de meeste geïnteresseerden het liefst niet reageren via een reactie hieronder, maar rechtstreeks. Daarom adviseren we om in je oproep ook je telefoonnummer en/of e-mail adres te zetten.
Het kan zijn dat een vacature na een tijd niet meer open staat. Om Helmonders die de vacatures lezen en organisaties die er 1 plaatsten behulpzaam te zijn, bieden we de mogelijkheid het verstrijken van de vacature aan te geven. Dat voorkomt ergernis aan beider zijden. Wil je als organisatie naderhand eventueel gebruik maken van die mogelijkheid een oproep te beëindigen, zet dan je e-mailadres in het daarvoor bestemde hokje onder je reactie. Staat na verloop van tijd een vacature niet meer open, mail dan naar [email protected]. Gebruik het mailadres dat je bij plaatsing achterliet en geef aan welke vacature is vervallen. Wij zetten er dan een streep door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *