Buiten is het 4 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 85.054 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
6reacties

Theo Guntlisbergen uit Helmond is ten einde raad nu de rechter besloot dat zijn kinderen in Brazilië mogen blijven. Dat meldt De Telegraaf vandaag.
Alyssa (8) en Thiago (6) werden 2 jaar geleden door hun moeder meegenomen naar Brazilië. “Zonder dat ik toestemming heb gegeven” aldus de vader. Tegen de uitspraak heeft hij hoger beroep in dat land aangetekend. De uitslag daarvan volgt over 3 maanden.
Theo roept een ieder op die ze heeft gezien of weet waar ze in Brazilië verblijven, te bellen naar 06 – 313 29 159.

6 reacties:

Wat ontzettend erg. Heel veel sterkte!

Beantwoorden

Triest.

Beantwoorden
Marina van Kleef

Ik vind het heel erg wat er beurt is en wil ook best Facebook in de gaten houden
Voor jou

Beantwoorden
Melanie litjens

Triest hoor dat dit allemaal zo kan lopen. En dat die moeder blijkbaar straffeloos de kinderen van huis en haard kan losrukken om aan de andere kant van de wereld verder te gaan. Na zo’n (v)echtscheiding als volwassenen met elkaar omgaan is helaas vaak te veel gevraagd. Hoe mooi zou het zijn dat er een fatsoenlijke omgevingsregeling zou komen. Je zou bijna zeggen: terug ontvoeren naar Nederland.

Beantwoorden

John van den Heuvel inschakelen misschien?

Beantwoorden

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *