Buiten is het 7 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.322 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Ook vandaag zijn er invallen gedaan in wietkwekerijen in Helmond onder regie van de in december opgerichte Taskforce Georganiseerde Criminaliteit. Daarin werken de 5 grootste Brabantse gemeenten, politie, Openbaar Ministerie, de Belastingdienst, Defensie en het ministerie van Veiligheid en Justitie samen om de georganiseerde criminaliteit in Brabant terug te dringen. Gisterochtend werden al op meerdere locaties aan de Fon Groffenplein op het woonwagenkamp in Stiphout al meerdere hennepkwekerijen en -knipperijen opgerold.
De eerste reacties van 3 Helmondse buurtbrigadiers over de invallen van vandaag:
Johan Meeuwsen, buurtbrigadier in Helmond-Oost, meldt dat er 6 panden bezocht werden en ongeveer 550 planten aangetroffen. Die plantages werden geruimd en vernietigd.
Jeroen Loohuis, buurtbrigadier in Helmond-Noord, laat weten dat hij betrokken was bij een inval in een pand met ruim 300 hennepplanten. “Bewoner kan procesverbaal tegenmoet zien.”
Ronald Pennekamp, buurtbrigadier van de politie in Brouwhuis, ruimde vanochtend ook een pand, dat is doorgegeven aan de woningbouw. “Vrijwillig vertrek of uitzetting volgt. Tevens heeft Enexis de meter meegenomen in verband met de diefstal van stroom voor naar schatting 2500 euro. Dus geen stroom totdat betaald wordt.
Update:
De score vandaag: • 4 kwekerijen opgerold • 2 aanhoudingen • 560 planten

1 reactie:

>Johan Meeuwsen, buurtbrigadier in Helmond-Oost, meldt dat er 6 panden bezocht werden en ongeveer 550 planten aangetroffen. Die plantages werden geruimd en vernietigd.< Verder geen consequenties ? >Jeroen Loohuis, buurtbrigadier in Helmond-Noord, laat weten dat hij betrokken was bij een inval in een pand met ruim 300 hennepplanten. “Bewoner kan procesverbaal tegenmoet zien.”< Procesverbaal? Is dat alles? >Ronald Pennekamp, buurtbrigadier van de politie in Brouwhuis, ruimde vanochtend ook een pand, dat is doorgegeven aan de woningbouw. “Vrijwillig vertrek of uitzetting volgt. Tevens heeft Enexis de meter meegenomen in verband met de diefstal van stroom voor naar schatting 2500 euro. Dus geen stroom totdat betaald wordt.< Vertrek of uitzetting volgt? Dus dat gaat de maatschappij weer geld kosten denk ik? Enexis kan in ieder geval fluiten naar de 2500 eurie.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *