Buiten is het 4 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 91.690 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

27 reacties:

Hij is er op vooruit gegaan. Maar ik heb de eerste fout al ontdekt. En waarom staan de raadsleden er nog niet op, met foto?

Beantwoorden

De site is nog niet klaar.

Beantwoorden

ziet er tot nu toe wel goed uit.. πŸ˜€

Beantwoorden

Heb jij de site dan gemaakt, Solveg?

Beantwoorden

Ziet er in elk geval beter uit dan de oude. Hoewel iedereen tegen mij schreeuwde dat ik niet goed wijs was en dat de oude site prijzen had gewonnen, vond ik hem onoverzichtelijk … ik was soms wel uren bezig om naar bijvoorbeeld het telefoonnummer van de stadswinkel te zoeken. Nu heb ik dat niet geprobeerd maarhet oogt in elk geval wel beter

Beantwoorden

Jullie “grote vriend” Tielemans staat nog als wethouder te boek…. πŸ˜€

Beantwoorden

“Mijn grote vriend Tielemans” is nog steeds wethouder, totdat er een andere wedhouder is benoemd. Volgens de regels is de vorming van een nieuw college niet aan tijd gebonden.
Met de nieuwe kandidaten in het vooruitzicht mag dat best wel tot over vier jaar duren.
Wie krijgt overigens in het nieuwe college de verantwoording over de overgang naar de WMO?

Beantwoorden
jan willem terbeek

Ze zouden iets aan dat logo moeten doen. Dat is er al zo lang.

Beantwoorden

@Jan Willem Terbeek: men had op de site kunnen vermelden dat er na de gemeenteraadsverkiezingen een nieuwe raad aantreedt. πŸ˜€

Beantwoorden

@Porcupine (a.k.a. Noud) gisteren om 18:12: En wat is die eerste fout dan?

Beantwoorden

@Noud; Nee, ik heb de site niet gemaakt.

Beantwoorden

@de Weblog van Helmond
De partij van een van de meest geliefde, maar zeker het charmantste (nieuwe) raadslid, krijgt op de site slechts 3 zetels toegewezen, terwijl ze bij de laatste verkiezingen toch echt 8 zetels hebben gehaald.

Beantwoorden

@kh: iets zegt mij dat dat ooit is geprobeerd, dat er veel over gezeken is en wat er verder mee gebeurd is… geen idee. Maar iets dat er al zo lang is, is toch niet erg? Sommige dingen moeten wel en andere dingen moeten niet met hun tijd mee… nostalgisch noemen we dat dan toch? πŸ˜‰ of gewoon oud? πŸ˜€

Beantwoorden

@KH en Alex
En toch komt het afgekeurde logo toch een beetje terug op de website. Er staat namelijk een opvallend grote rode letter H linksonder op de pagina.

Beantwoorden

Was ik net een beetje gewend op hun site, veranderen ze hem. πŸ˜• Maar het ziet er wel beter uit zo op het eerste gezicht. Alleen de resultaten van de zoekfunctie worden onduidelijker weergegeven, alles krijgt daarbij een ster en 1% en ook die tijdaanduiding vind ik een beetje onzinnig. Alsof iemand er iets mee doet of er zijn horloge bijhoudt.

Beantwoorden

sorrie maar heb geen idee hoe het er hiervoor uitzag, maar zo op het eerste gezicht, ziet het er wel overzichtelijk uit… denk ik πŸ˜•

Beantwoorden

@Porcupine (a.ka. Noud)
Of die CDA-zetels zijn al aangepast (en hebben ze jouw bijdrage hier dus al snel gelezen) of ik kan niet terugvinden wat jij bedoelt.

Eigenlijk zou er op die site moeten staan wat er al klaar is en wat er nog niet klaar is. Want nu zoek je je een ongeluk naar iets dat er voorheen wel op stond, om dan te merken dat er dat nog (??) niet op staat.

Beantwoorden

@Pieter
De site is inderdaad aangepast.

Beantwoorden

De site http://www.sooh.nl is ook in stijl aangepast

Beantwoorden

Enige tijd terug was ik het een en ander aan het lezen op de site van de gemeente. Op een gegeven moment bij het laden van een ander item kreeg ik de melding van mijn virusscanner dat het bestand van de gemeente een virus/worm zou bevatten en sloot zichzelf af.
Ik heb dit gemaild naar de gemeente dat ik dit een slechte zaak vond op een site van de overheid.
Behoudens een ontvangstbevestiging waar ik automatisch om vraag heb ik geen reactie meer gehad van de gemeente.Ik heb net nog even gekeken en ik krijg de melding nog steeds. Malware DAME (dark angel ME). Het bestand dat ik wou inzien betreft het statistisch jaarboek 2005. Ik vind dit een slechte zaak.

Beantwoorden

@Peter W
Het gebeurd wel vaker dat een virusscanner een melding geeft dat het een virus heeft gevonden, dat achteraf toch geen virus blijkt te zijn. Ikzelf gebruik de virusscanner van Avast en die geeft geen melding van een virus.
Overigens is het natuurlijk een slechte zaak dat de webmaster van de gemeentesite niet meer heeft gereageerd.

Beantwoorden

@Porcupnie (a.k.a. Noud): ik gebruik ook de virusscanner van Avast en deze geeft wel de melding.
Helemaal vreemd dus dat hij bij mij net dat bestand alleen als besmet ziet?.

Beantwoorden

@Peter W
Ziet je virusscanner dit bestand momenteel nog als besmet bestand?

Beantwoorden

@Porcupine (a.k.a. Noud): Ja.
Ik volg dit pad.
Gemeente Helmond – Feiten & cijfers – Publicaties –
Statistisch jaarboek 2005.

Beantwoorden

@Peter W
Ik heb mijn virusscanner op de hoogste gevoeligheid staan, maar ik krijg geen melding van een virus of malware.
Misschien kunnen andere stamgasten van de Weblog van Helmond ook eens een keer het betreffende bestand proberen te openen, en hun ervaring hier plaatsen, of aan jou doorgeven.

Beantwoorden

Ik heb het geprobeerd, maar niks te vier ussen of wormen.
Die van mij is ook niet zo gevoelig. De gewone norton.

Beantwoorden

@Peter W:
Geen enkel probleem hier met het betreffende document. Ik gebruik ook Norton.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *