Buiten is het 10 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.513 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
20reacties

Deze beroving vond plaats op de Molenstraat ter hoogte van huisnummer 80 (schuin tegenover het parkeerterrein van Poppodium Lakei).
Deze 3 zijn nog niet gepakt liet wijkagent Marco van Bree ons weten. Hun signalement is wat karig, maar wie weet… De 2 mannen waren donker gekleed, hadden een buitenlands uiterlijk en allebei een ringbaardje. Over de vrouw is niets bekend.
Mocht je iets gezien hebben of meer weten, bel dan met de politie op 0900-8844.

20 reacties:

Dit roep ik nooit maar kapot skuppe die jong. of 5 jaar met TBS

Beantwoorden

Wat een helden zijn het toch. Vies tuig. Nogmaals zwaarder straffen hier in Nederland.

Beantwoorden

opknopen die zooi

Beantwoorden

Durven ze er geen te pakken die groter of sterker is? Zou bijna medelijden krijgen met zulke zielige figuren!

Beantwoorden

Triest iid

Beantwoorden

Tjonge tjonge, waar gaat dit heen, intens triest

Beantwoorden

In en in triest. Ophangen aan de hoogste boom die lui

Beantwoorden

@Robert op dinsdag 15 januari 2013 om 15:16:

Precies! Allemaal kapot trappen, die Helmonders! Platbranden dat kutdorp!

Beantwoorden

Ze doen niet anders dan wat de heren in pak doen, graaien.

Beantwoorden

Wordt steeds gekker,camera;s is schijnveiligheid achteraf voor de opsporing bedoelt,politie is er niet meer en altijd te laat,stadswacht net niet in de buurt,dus is er maar 1 oplossing ga jezelf beschermen en begin met een Kobutan training een Helmonds initiatief ,dus wil je er iets aan doen begin bij jezelf en wacht niet op anderen! wees niet naief de tijden zijn aan het veranderen!

ww.,kobutan.nl

Beantwoorden

Heeft van der Vaart nog steeds dat baardje?

Beantwoorden

Om ze iets te doen moet je ze EERST hebben

Beantwoorden

@Kobutan op woensdag 16 januari 2013 om 09:27:

Ja inderdaad, leer deze arme vrouw van 83 eens Kobutan…
Maak a.u.b. op een andere manier reclame!

Beantwoorden

T Mischien de oude arme vrouwen in een eerder stadium zich leren weerbaar op te stellen,,evenals jezelf zodat je niet alleen kunt mopperen maar ook daadwerkelijk zelf kunt ingrijpen!Je kunt je ogen wel sluiten voor wat er gaande is in de openbare ruimte dan droom maar lekker verder,en ja ik maak reclame voor de Kobutantrainingen om mensen fysiek zich teweer te stellen tegen dit soort uitschot ,als je denkt dat het om geld te doen is,kan ik je wel even uit de droom helpen,dan is het beter om ook bijv de wiet in te gaan.maar ja ik neem mijn eigen verantwoording en heb besloten om om mensen te geven en ze niet de verdoemenis in te helpen,Dus kom op mensen en ga die Kobutancursus volgen! En beste T voor jou is ie gratis.

Mr Kobutan.

Beantwoorden

Waar dit gebeurde is toch ook het kerkhof, daar in de buurt loopt altijd volk, dit moet toch iemand gezien hebben, of de bewoners, van die dure panden.
Ze haddden de overvallers kapot kunnen slaan.
Bij het kerhof waren ze al dus.
Sjonge sjonge nog, dat noem ik nu helden, wat een leiding hier in Holland.
Opknopen aan de hoogste boom op een groot plein met publiek.

Beantwoorden

wat een stelletje laf bekken…zulke durven ze wel aan,maar eigen leeftijd

Beantwoorden

9 Foto’s van de berovers van de bejaarde vrouw (83) met rollator
Op zaterdag 12 januari wordt rond 12.30 uur een 83-jarige vrouw in Helmond van haar portemonnee bestolen. De vrouw loopt in de Molenstraat als zij opeens door drie personen, twee mannen en een vrouw, wordt omsingeld.
De bejaarde vrouw staat stil met haar rollator in haar hand en naast haar en achter haar staan de daders. Ze vragen haar de weg naar het station. Terwijl de vrouw de route diverse keren vertelt komen de daders heel dicht tegen haar aan staan en wordt er zelfs tegen aan geduwd met een elleboog.
Dan verdwijnt het drietal weer. Eenmaal thuis ontdekt de vrouw dat haar portemonnee uit haar tas, die voor in het mandje van de rollator zat, is gestolen.
Uit nader onderzoek bij de bank bleek dat er al snel na de beroving met haar pinpas gepind is bij een pinautomaat aan de Kasteel Traverse in Helmond.
De mannen droegen tijdens de beroving geen petje, maar tijdens het pinnen droeg een van hen een petje. Ook zouden beide daders een ringbaardje waren ze donker gekleed. Ze spraken goed Nederlands.
De daders staan op beeld terwijl ze de rekening van hun slachtoffer plunderen. Die foto’s heeft de politie nu vrijgegeven. Herken jij ze? Misschien wel aan de bijzondere jas die de dader met het petje draagt.
Bel 0900 – 8844 of (anoniem) 0800 – 7000.
 

Beantwoorden

Nouja zeg, dat kan iedereen zijn, wat een slechte foto’s zeg.

Beantwoorden

Bah, wat een eikeltjes, die ene met de grote gok moet toch wel opvallen op straat samen met z’n kleding stijl. Dit is z’n jasje (Armani, EA7), voor zover ik kan zien… tijd HD camera’s misschien? wat betere herkenbaarheid:

Beantwoorden

Zo te zien toch weer die verrekte MAROKS!!

Zware lijfstraffen en €3000,00 boete…..,.,,

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *