Buiten is het 4 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 92.404 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
24reacties

Tijdens de intocht van Sinterklaas vanmiddag in winkelcentrum Brouwhorst was er een vechtpartij tussen 2 moeders. De aangevallen vrouw liep daarbij een hoofdwond op en geraakte in shock, zo laat ooggetuige Linda de weblog weten. De gewonde vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Veel kinderen huilden.
“Zoals wij het zagen waren het 2 vrouwen, waarvan de 1 de ander aanviel en de andere vrouw kon niks terug doen. Ze lag weerloos op de grond. Er waren wel mensen aan het trekken maar volgens mij om die vrouw van het slachtoffer te halen” aldus Linda die het net voor haar neus zag gebeuren. Een andere ooggetuigen bevestigde dat de vechtpartij alleen tussen die 2 dames ging. Het is onduidelijk waar de andere dame is en of zij is aangehouden.
Wijkagent Francisca Kamphuis zoekt getuigen die daar in Brouwhuis zojuist aanwezig waren. Was jij dat? Bel dan even de politie op 0900 – 8844.

24 reacties:

Gezellig! Leuk voor de kinderen..

Beantwoorden

Volgende keer toch maar naar Helmond Sport, daar is het wat rustiger.

Beantwoorden

Mensen hebben echt geen verstand. Tokkie volk.

Beantwoorden

Echt erg dat het zo moet me Neefje en Nichtje hebben het zien gebeuren ………….

Beantwoorden

Ja wij hebben het ook zien gebeuren sneu voor de kinderen die het gezien hebben!!

Beantwoorden

Triest, was ook een meisje gewond.

Beantwoorden

“Me neefje” Whahaha. Maar tja, asociaal volk heb je in elke wijk.

Beantwoorden

jonge jonge niet normaal leuk voor de kindertjes

Beantwoorden

Sharon, laten ze dan de politie even bellen; dan wordt de betreffende kenau tenminste vervolgd.

Beantwoorden

Sylvia, de politie wacht op je telefoontje om de feeks te straffen die het feestje voor je kinderen heeft bedorven…. !

Beantwoorden

Voor de duidelijkheid: Dit was geen knokpartij, er is NIET gevochten. De mevrouw van 51 is aangevallen omdat de andere vrouw een plekje in het publiek wilde. De mevrouw had een anderhalfjarige kleinzoon in haar armen. De andere mevrouw werd boos en begon te slaan waardoor de jonge moeder van 22 er tussen kwam. De vrouw draaide om en begon deze jonge moeder te slaan. De kleinzoon is uit de armen getrokken (later huilend tegen het hek terug gevonden) Er kwam een man bij betrokken die ook begon te slaan. De weerloze jonge moeder is flauwgevallen. De betrokkenen bleven doorslaan. Waarom er geen hulp kwam, is onbekend. De organisatie is zelf gekomen, en heeft de vrouw van de slachtoffer gehaald. De twee vrouwen zijn in een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De moeder van 22 heeft een gebroken neus op 2 plaatsen, snee boven haar wenkbrauw, krassen op het gezicht en veel blauwe plekken. De Oma van 51 heeft alleen een bult en een kras. Er was Geen shok geen gevecht en geen omstanders die kwamen helpen. 112 is gebeld door een van de organisators.

Beantwoorden

@Getuigen op maandag 18 november 2013 om 10:11:

Hoezo niet gevochten. Als ik jouw relaas zo lees, is er behoorlijk op los geslagen. Dat noem ik toch echt wel vechten.

Beantwoorden

Haha hoe kun je dat inderdaad geen vechtpartij noemen na dat wat je schrijft?

Beantwoorden

De getuige bedoeld dat het een AANVAL was en niet een vechtpartij die van 2 kanten kwam..

Beantwoorden

de moeder en oma zijn begonnen!.. zij hebben vaker dit soort ruzie’s en liegen achteraf alles bij elkaar!

Beantwoorden

Jaa deze 2 personen zijn zelf begonnen en dan zegge dat ze zo zielig zijn bahbah hun hangen altijd het zielige familietje uit

Beantwoorden

Verdachten vechtpartij aangehouden
Maandagochtend zijn in hun woningen in Helmond een 36-jarige en een 28-jarige vrouw aangehouden. Ze worden er van verdacht betrokken te zijn geweest bij een vechtpartij op zaterdag 16 november in de wijk Brouwhorst. De twee zijn ingesloten en de politie onderzoekt wat er die zaterdagmiddag is gebeurd.
De politie kreeg die dag rond 14.15 uur een melding van een vechtpartij op het plein bij de Sinterklaasintocht in Winkelcentrum Brouwhorst. Toen agenten ter plaatse kwamen bleek er kort daarvoor een ruzie te zijn geweest tussen twee vrouwen uit Helmond en een onbekend aantal andere personen. Daarbij zou geslagen zijn. De twee vrouwen uit Helmond raakten daarbij gewond.

Beantwoorden

Mooi en maar hopen dat ze genoeg straf krijgen !!!!

Beantwoorden

Idd sjaak en onbekent. Omgekeerde wereld altijd die zelfde die het doen die zijn nu het slagtoffer en de echte slagtoffers zitten vast bah bah wat een zielig meisje is het toch en die moeder erbij. En ff voor de duidelijkheid kindje is door niemand aangeraakt. Trieste figuren dat het zijn hoop dat ze morgen kapot op hun nest liggen

Beantwoorden

@Anoniem op maandag 25 november 2013 om 15:01:

geweldig jongens wat een schrijffouten,het getuigd van bijzondere moed om zoiets te schrijven,nouja schrijven…..Dít is het niveau waar we over praten én leven tegenwoordig

Beantwoorden

Zit her niet op school of wat dan ook en wij hebben tenminste wat te melden i.p.v iemand op zijn spelfouten te wijzen

Beantwoorden

En maar anoniem posten…

Beantwoorden
Marc van den Boomen

Is altijd tijd te doen met hun daar net goed klappen plus vastzitten hahahah

Beantwoorden

Zo hoort het ook klappen plus vast zitten.erbij is altijd te doen.met hun stelletje ba ba

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *