Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar ๐Ÿ˜ป

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.163 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
98reacties

Woensdag 28 september zijn alle inwoners door de gemeente Helmond uitgenodigd om geรฏnformeerd te worden over het ontwerp van het Algemene Structuurplan Helmond. In het plan staan de contouren weergegeven voor de ruimtelijke ontwikkeling van Helmond voor de komende 25 jaar. Het Algemeen Structuurplan gaat als leidraad dienen voor ruimtelijke plannen in Helmond.
Het gaat daarbij om de ontwikkeling van nieuwbouwprojecten, herstructurerings- en vitaliseringsplannen voor bestaande wijken, realiseren van stedelijke voorzieningen, wegenaanleg en groenvoorziening.Niet onbelangrijk voor Helmond dus, om ons gevoel voor understatement te gebruiken. Immers, รฉlke inwoner van Helmond zal hiervan het nodige gaan merken.Wij zijn erg benieuwd hoeveel inwoners naar deze bijeenkomst zullen gaan? Daarbij even afgezien van direct, vanuit hun functie hierbij, betrokkenen natuurlijk. Hoeveel inwoners zullen nu wegblijven, maar zullen later (als ze met de gevolgen geconfronteerd worden) gaan klagen? Wat is feitelijk het nut van een dergelijke uitnodiging aan alle inwoners?Niets ten nadele van de gemeente in deze overigens, want als de inwoners niet worden uitgenodigd, wordt dรกรกr waarschijnlijk weer over geklaagd. Kortom: wat wordt de opkomst?


…………………………………………………………….Aanvulling (woensdag 11 januari)Uit de reacties op dit log blijkt dat er regelmatig iets in het Helmondse te doen is, waarbij interesse in de verwachtte opkomst blijkt te zijn.Een leuke ontwikkeling vinden wij, waar dit log voor gebruikt wordt en kan worden. Vandaar dat je in dit log dus dergelijke opkomstverwachtingen kunt aantreffen.Omdat het geen zin heeft iets dergelijks te vragen aan je mede-bezoekers en niemand later ooit weet wat de werkelijke opkomst was, wordt er wel van je verwacht dat jij gaat tellen of dat je iemand anders de betreffende opkomst laat vastleggen.

98 reacties:

Waar is die bijeenkomst dan ? En hoe weten jullie dat er op de 28e voor alle bewoners een bijeenkomst is?
Ik heb hier niets over gelezen ๐Ÿ˜•

Beantwoorden

@angelique:
Dit is geen primeurtje hoor. ๐Ÿ˜‰ Wij weten het via een persbericht van de gemeente Helmond gedateerd op 16 september.
Deze bijeenkomst wordt gehouden in het bestuurscentrum van de gemeente Helmond, (raadszaal), Frans Joseph van Thielpark 1 te Helmond. (ingang tegenover Pathé bioscoop). Aanvang 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur.

Beantwoorden

Tja, daar snap ik nu niets van! De wijkraden waren op 23 juli uitgenodigd om het voorlopige concept te bekijken, hierna zou het nog goedgekeurd moeten worden door de gemeenteraad. Maar een en ander is blijkbaar al definitief want anders hadden ze geen openbare avond georganiseerd. Maar misschien heb ik niet goed opgelet en het allemaal verkeerd begrepen.
Tja, de opkomst …. zullen we een wedstrijdje houden !
Ik zeg 80 personen 8)

Beantwoorden

@angelique:
Bedoel je daar de totale opkomst mee, dus inclusief de direct, vanuit hun functie hierbij, betrokkenen?

Beantwoorden

Degene die EHBO volgen bij de EHBO in Helmond zullen waarschijnlijk niet aanwezig zijn, omdat men met het nieuwe systeem niet zo veel lessen kan missen.

@Weblog van Helmond
Zou een mooie vraag kunnen zijn geweest ๐Ÿ˜€

Beantwoorden

@Ad:
Het is toch ook een mooie vraag. ๐Ÿ˜‰ En nog een serieuze ook hoor.
Wat is jouw inschatting (gegeven dat de EHBO-ers niet komen) en mening hierover?

Beantwoorden

Ik verwacht het ook niet zo’n drukte hoor. Afgezien van de groep die er “beroepsmatig” aanwezig zal zijn, zal het niet echt druk worden. De gewone burger ( ๐Ÿ˜• ) loopt hiervoor echt niet warm. Die zullen inderdaad pas klagen en “zeuren” als het daadwerkelijk in uitvoering wordt gebracht.
Er kan natuurlijk een truc uit de kast worden gehaald. Zorg voor een goed optreden, of dat er iets gratis is (meer dan een drankje) en het zal ongetwijfeld drukker worden. Natuurlijk wel pas iets weggeven aan de eind van avond, anders is de zaal nog leeg.
Zonder deze dingen, met uitzondering van de “profs”, zit Angelique met 80 personen al aan de hoge kant. Ik hou het op 50 en dan moet er geen voetbal op tv zijn.

Beantwoorden

Overigens ben ik er wel voor om de burgers te informeren, zodat ze de mogelijkheid hebben om hun licht over bepaalde zaken op te doen.

Beantwoorden

och de burgers weten toch wel tegenwoordig dat ze er toch niks aan kunnen doen .. het is meestal een info avond en daar moet je het mee doen …. ๐Ÿ™

net zoals de binnenstad alleen nog voor vergunninghouders maken ….slaat nergens op …onze kids worden ook groot willen ook een auto … dat ze meer parkeerplaatsen maken ipv hier en daar een boompje op een grote strook braakliggende stoep ….

Beantwoorden

Ik denk dat de schattingen hierboven helaas nog te hoog zijn. En niet alleen omdat er een wedstrijdje van PSV in Istanbul is en daardoor dus ook onze Turkse plaatsgenoten niet zullen komen. Wat een planning!
Als er details worden besproken die de inwoners iets zeggen (zoals het voortbestaan van Helmond Sport of een subsidie voor de Voedselbank) komen de betrokken inwoners. Als er iets wezenlijks besproken wordt, blijft men thuis. Heel raar, maar wel heel waar.
Ik ben iets anders: ik kom nooit. ๐Ÿ˜‰

Beantwoorden

Wat wordt de opkomst bij de ASP bijeenkomst?
Ik denk heel magertjes! Wat veel veel verstandiger zou zijn geweest denk ik dan, was om de inspraakgroep(en) pur sang in onze gemeente en die vaker worden geraadpleegd bij belangrijke onderwerpen, direct te betrekken in de info / discussie nl. de Klankbordgroepen.
Deze bewonersgroepen hadden dit belangrijke stuk voor bespreking / advies kunnen worden voorgelegd!
De klankbordgroepen zijn toch een afspiegeling van de wijkbewoners en het gaat hun immers direct aan! De ASP een belangrijk instrument voor de ruimte stedelijke invulling van wijken / openbare ruimte / recreatie / wegenstructuren etc.etc. Leefbaarheid van de (eigen) woonomgeving is heel belangrijk. Maar dat is een open deur intrappen! Hopelijk krijgen we toch een redelijk beeld van de opmerkingen van onze burgers.

Beantwoorden

Als ik het hier niet had gelezen, had ik het net als Angelique ook niet geweten. Zou het niet zoals Berry ook zegt, op een andere manier kunnen? Bijvoorbeeld helemaal uitzenden via stadstv of via internet en herhalen?

Beantwoorden

@Berry, wij ( 2 afgevaardigden uit Noord) zijn naar een 1e bijeenkomst voor de grote vakantie geweest. We hebben geluisterd en na de pauze van een medewerker bij een ,per wijk gemaakt, groot infobord nog nadere uitleg gekregen. Dan ga je naar huis, bekijkt het ontvangen materiaal nog eens, komt met vragen te zitten, overlegt met de Projectgroep ( wijkraad) , er ontstaan nog meer vragen en wat nu ???
Weet er iemand op deze log wat de kwalificatie “centrummilieu” voor de wijk in gaat houden? Wat heeft dat voor consequenties en afhankelijk daarvan, heeft het dan zin om daartegen bezwaar in te dienen? En zo kan ik nog wel meer vragen formuleren ? Kan ik deze vragen op die openbare avond kwijt of moet ik betreffende ambtenaar gaan bellen ?
Of moet ik de Helmond-Noord vragen bij een politieke partij neerleggen of moet ik, als voorzitter, die vragen namens Noord bij de commissie Ruimtelijk Fysiek neerleggen want zij krijgen op 27 sept. een populaire versie? Zeg het maar dan weet ik het ook ? 8) ๐Ÿ˜€

Beantwoorden

Nog een paar uur de tijd om de opkomst te voorspellen.Iemand nog een voorspelling doen? ๐Ÿ˜€

Beantwoorden

[email protected]:
Er moet dan natuurlijk wel iemand zijn, die gaat tellen.
Zelf dacht ik aan 20 niet direct betrokkenen.

Beantwoorden

De krant zal er toch wel zijn? Zal Hans V gaan? Dan kan hij toch een foto maken met alle mensen erop ๐Ÿ˜‰ Moet niet zo moeilijk zijn, bij een lage opkomst.
De krant zal toch ook wel iemand sturen, zodat die kan tellen en het exacte ๐Ÿ˜€ aantal morgen ff in de krant vermeld.

Beantwoorden

Omdat er voetbal op tv is stel ik mij prognose bij van 50 naar 35. 8)

Beantwoorden

ik zeg hooguit 40 man/vrouw…. ๐Ÿ˜‰

Beantwoorden

@weblog van Helmond
Als (een van) jullie nou gaan, dan kan je meteen wat zaken regelen.
1. Je kunt de aanwezigen even vragen of ze nog leuke vragen hebben.
2. Je kunt de aanwezige politieke partijen nog even herinneren aan het “gastlog”
3. jullie zorgen dat mijn streefgetal kan worden gehaald.

๐Ÿ˜€

Beantwoorden

4. En natuurlijk even de aanwezigen tellen. ๐Ÿ˜›

Beantwoorden

@Ad:
Voor reden nummer 4 zouden we nog wel willen gaan, maar je moet een betrokkene zijn om de niet betrokkenen te kunnen tellen natuurlijk.

Beantwoorden

tja, daar zit wat in…….

Waarschijnlijk kan het zo, degene in pak zijn in ieder geval betrokken de rest niet op een enkeling na ๐Ÿ˜€

Beantwoorden

Ik houd het op 12 niet betrokkenen.

Beantwoorden

@ allemaal, ik ga er vanavond heen want ik moet de inspraak van helmond-noord inleveren of afgeven.
Zullen ze me uitlachen als ik iedereen ga tellen en vraag of ze wel of geen betrokkene zijn ? ๐Ÿ˜€

Beantwoorden

@Angelique: Als men jou uitlacht,geef je de weblog van Helmond de schuld. ๐Ÿ˜€

Beantwoorden

@Angelique:
J.E. Mulder heeft voor 100% gelijk! En als ze dan nóg zouden lachen, schrijf dan duidelijk zijn of haar naam op, dan kunnen wij weer een leuk logje schrijven.

Beantwoorden

en? wat was de opkomst? ๐Ÿ˜›

groetjes, hein ๐Ÿ˜‰

Beantwoorden

@Angelique: ik ben ook razend benieuwd. Hoeveel man was er? Ik gok op 33! Als ik nog nie te laat ben…

Beantwoorden

Hoi allemaal, ik heb heel stiekum zitten te tellen maar weet het niet helemaal precies en kwam globaal op 60 a 70 personen. Daar waar de raadsleden normaal zitten zaten 25 personen en per rij op de publiekstribune ongeveer 10 man. Alleen de heer W. van Hal en de wethouder stonden voor de groep en volgens mij heb ik tussen het publiek maar 2 of 3 betrokkene kunnen zien.
Krijg ik nu een bonuspunt ? ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜€

Beantwoorden

@Angelique: dat valt dan zeker mee!!
Van mij mag je best een bonusount hoor… wij waren allemaal te lui/ongeinteresseerd! ๐Ÿ˜€

Beantwoorden

@Angelique:
Bedankt voor het tellen. Gegeven de lage schattingen hierboven, valt het inderdaad mee.

Beantwoorden

Ik hoop dat de pers er nog wat mee doet. Was Hans V er, want die heeft ongetwijfeld foto’s gemaakt ๐Ÿ˜‰

Beantwoorden

@Ad, nee er was niemand van de pers, heb perstribune ook even bekeken ! De knipoog….. inderdaad jij zei 50 en ik zei 80 en het aantal tellingen 60 a 70.
Dus Ad bij deze noem ik ons beiden als winnaar uit ๐Ÿ˜‰

Beantwoorden

Deus de pers had ook geen interesse.

Beantwoorden

Wie waagt zich aan een voorspelling van de opkomst bij “de dag van de gemeente”. Op zondag 6 november a.s. in Helmond. ๐Ÿ˜‰

Beantwoorden

@Ad:
Moeilijk om over zo’n eerste keer iets te zeggen. Qua organisatie (zoals het beschreven staat) is het vrij groot opgezet en zouden er toch minimaal 500 mensen behoren te komen. Maar aan de andere kant blijft het politiek natuurlijk, dat wil niet altijd. Daarom de schatting van 150.

Beantwoorden

Ik verwacht dat als het weer een beetje mee zit de schatting van 500 mensen aan de lage kant zal zijn. Al is het maar omdat de mensen toch wel nieuwsgierig zijn hoe Boscotondo er van binne uitziet.

Beantwoorden

Ik houd het op 200 mensen.

Beantwoorden

@Porcupine
Veel mensen hebben Boscotondo al van binnen gezien. Enkele jaren geleden is het ook al eens opgesteld voor publiek en was het wel erg druk. Ik ben toen ook binnen geweest, maar wist niet hoe snel ik weer weg moest in verband met het gedring en geduw.
Ik ben benieuwd of het iets toevoegd, hoewel ik er zelf niet ben.

Beantwoorden

Een optelsom

1. alle politieke partijen : in ieder geval de raadsleden, bestuur en nog enkele leden (130)
2. de wijkraden : degene die mee doen aan een discussie, het bestuur van de wijkraad en overige leden(25)
3. de mensen die komen om een handtekening te zetten tegen het nieuwe logo(35)
4. de mensen die op de demonstraties afkomen(75)
5. de mensen die op de muziek afkomen(30)
6. en mensen die speciaal voor die opening van de tentoonstelling afkomen(50)
7. college en ambtenaren en familie (35)

380 afgerond 400 mensen !, denk ik
maar eigenlijk 140 echte bezoekers 8)

Beantwoorden

Weet iemand wat de opkomst zondag geworden is?

Beantwoorden

Veel familie en aanhang van Helder Helmond ๐Ÿ˜› 8)

Beantwoorden

En weer kan er een opkomst geraden worden ๐Ÿ˜€
Wat zal de opkomst zijn vanavond bij de presentatie van het nieuwe logo van Helmond in de commissie ABA.
Ze zullen het toch wel gewoon openbaar houden, he. ๐Ÿ˜ฎ

Beantwoorden

En weer een leuke opkomstvraag:
Wat is de opkomst bij de openbare lijsttrekkersverkiezing van Helder Helmond op vrijdag 6 januari a.s. waar trouwens alle Helmonders mee mogen stemmen.

Beantwoorden

@Ad:
Reclame aan het maken voor die lijsttrekkersverkiezing? Ik neem aan dat jij deze keer gaat tellen of dat je er voor zorgt dat er geteld wordt. Klopt dat?

Beantwoorden

Volgens mij hebben ze wel een leuk nevenprogramma ๐Ÿ˜‰

Beantwoorden

@Ad:
Omdat jij dus gaat tellen (waarvoor alvast dank), maar je nog geen openingsbod gaf, is mijn openingsbod 90 personen.

Beantwoorden

@Weblog van Helmond
Hoeveel mogen er eigenlijk bij St. Lambert naar binnen?
90 personen is onder normale omstandigheden wel veel, of het nevenprogramma zo goed is weet ik ook niet. ๐Ÿ˜‰

Overigens is het programma weer van de site van Helder Helmond verdwenen ๐Ÿ˜• tenminste ik kan het niet meer vinden

Beantwoorden

@Ad:
Ik kon dat nevenprogramma daar ook niet vinden. Maar vertrouwde op jouw post van gisteren om 21.28. Maar uit je post van vandaag om 10.14 begrijp ik dat een leuk nevenprogramma niet persé een goed nevenprogramma is. Dat je het gisteren nog kende is geen garantie dat je het vandaag nog voor ons kan reproduceren? ๐Ÿ˜•
In de door hen gekozen opstelling kan er ongeveer 100 personen in de betreffende zaal.
‘Dus’ verwachten ze er 70 en met de reclame die jij er nu voor maakt, leek mij 90 een aardig openingsbod. Heb jij zelf eigenlijk ook een schatting?

Beantwoorden

Dan ga ik voor 65…

Beantwoorden

Ik denk 75 personen ( leden, veel familie en geinteresseerden) ๐Ÿ˜€

Beantwoorden

Ligt een beetje aan het weer, als het zo’n weer is als afgelopen vrijdag dan komt alleen de organisatie met een paar aanhangers. Mocht het wel redelijk weer zijn dan verwacht ik zo rond de 50 personen. Als ze ook nog iemand buiten hebben staan om winkelend publiek te trekken kunnen het er zo’n 70 worden.

Ik vind het vreemd dat ik nergens meer kan vinden wat het programma van die avond is. ๐Ÿ™

Beantwoorden

@Ad:
Tja, op die manier kunnen Sjaan, Angelique en ondergetekende (en wie weet wie nog meer) ook een opkomstschatting maken natuurlijk. Gewoon tig scenario’s geven en daar telkens een ander getalletje aanplakken. Dan heb je nogal eens het juiste getalletje. ๐Ÿ˜•

Beantwoorden

@Weblog van Helmond
Even de weersvooruitzichten bekeken en al met al kom ik dan op het volgende getal……..56 personen (dat is inclusief de 6 kandidaatlijsttrekkers).

Beantwoorden

Inclusief de kandidaatlijsttrekkers 42 personen. ๐Ÿ˜€

Beantwoorden

Gelukkig, in de Trompetter stond toch ook te lezen dat iedereen welkom is en dat er dingen omheen worden georganiseerd.

Beantwoorden

Dus tot nu toe hebben we als prognose:
De weblog van Helmond: 90
Sjaan: 65
Angelique: 75
Ad: 56
J.E. Mulder: 42
Helder Helmond (volgens weblog van Helmond): 70

Beantwoorden

Op de site van HH is nu de info voor morgenavond ook weer te lezen. Nog iemand een voorspelling doen.?

Beantwoorden

@Ad: HH kan een aardige concurrent van de SP worden! ๐Ÿ˜€

Beantwoorden

@JE Mulder
Waaruit maak je dat op. ๐Ÿ˜•

Beantwoorden

Ik hou niet zo van gokken want ik wil het meestal altijd zeker weten maar vooruit dan zal ik toch een poging wagen. Rieter en van Kilsdonk zorgen dat er wat achterban van hun eigen bij is voor de nodige stemmen.
Die Sandra van Nuland wil ook heel graag dus die trommelt ook wat familie op.
Dan ga ik voor 79 personen inclusief de kandidaten zelf. 8)

Beantwoorden

@Peter W
Niet om het een of ander, maar even een citaat van Sandra van Nuland uit haar Helmond Transparant-tijd:“Dat er niemand kwam was voor mij een bevestiging dat ik de avond ervoor de goede beslissing had genomen.”

Beantwoorden

Zouden er eigenlijk veel leden en kandidaat-raadsleden van andere politieke partijen heen gaan (en dus gaan meestemmen) om zodoende er voor te zorgen dat de slechtste kandidaat tot lijsttrekker van HH verkozen wordt?

Beantwoorden

@Weblog van Helmond
Dat denk ik niet.
Als ze al gaan is het waarschijnlijk pure nieuwsgierigeheid. Wie is eigenlijk de slechtste (of beste) kandidaat-lijsttrekker bij HH.

Beantwoorden

@Ad:
Op je vraag wie de slechtste kandidaat is, heeft De weblog van Helmond geen antwoord. Maar dát er 1 de slechtste is, is pure logica.

Beantwoorden

@Weblog van Helmond
Misschien dat jullie morgenavond rond 20.15 uur alvast een polletje kunnen houden onder de aanwezigen hier wat de uitslag zal zijn. Alle namen die voor morgenavond 20.15 uur worden genoemd kunnen de stemmingen beinvloeden. Ik zal dan helaas niet mee doen, want ik moet koppentellen. ๐Ÿ˜›
Ben eigenlijk wel benieuwd naar de uitslag onder de Hellemond weblog bezoekers. Maar zoals gezegd niet voor morgenavond 20.15 uur.

Beantwoorden

@Ad: een nieuwe partij trekt altijd mensen die ontevreden zijn over de gevestigde politieke partijen. Daardoor kon Pim Fortuyn indertijd veel stemmen halen.Ik durf wel een voorspelling te doen over de slechtste kandidaat,dat is voor mij Sandra van Nuland die eerst vol vuur was over Helmond Transparant maar toch overliep naar Helder Helmond. ๐Ÿ˜€

Beantwoorden

Mooi ik hou ook wel van voorspellen.
Mijn aantal is 98. Dit is wel alles bij elkaar opgeteld.
Dus inclusief het personeel en de gasten van Lambert, de kopstukken zelf, de familie, de media en het amusement.

Beantwoorden

@Daan
Hoewel dat dus weer een ander cijfer oplevert is het wel gemakkelijker, want dan is het gewoon echt koppen tellen. Maar om het amusement en het personeel er ook bij te tellen vind ik wat ver gaan. Maar het staat genoteerd.

Sjaan: 65
Angelique: 75
Ad: 56
J.E. Mulder: 42
Helder Helmond (volgens weblog van Helmond): 70
Daan: 98
Peter W: 79

Beantwoorden

@Porcupine, Natasjalex (en alle anderen die nog geen voorspelling hebben gedaan)
Jullie doen toch ook wel even mee. ๐Ÿ˜•

Beantwoorden

Ad: Jij weet toch wel welke getallen er achter 56 komen hoop ik?

Beantwoorden

@Daan
Wees maar gerust.
Overigens zal HH zelf ook wel een telling uitvoeren en eventuele media ook (of een schatting maken). Daarbij gaat er gestemd worden en moeten de stemmen geteld worden, dan is het toch ook wel makkelijk als men weet hoeveel mensen men in de zaal heeft.

Beantwoorden

@Daan:
Ad kun je in dergelijke zaken vertrouwen.
Wellicht wil je je schatting nog bijstellen omdat Ad het amusument en personeel dus niet gaat meetellen.

Beantwoorden

Misschien kom ze er wel helemaal niet uit en komt er ook geen lijsttrekker. Einde Helder Helmond.

Beantwoorden

nou, ik denk dat er 80 komen..

Beantwoorden

@Porcupine
Misschien komen ze dan wel met een 6 koppige lijsttrekker.

Beantwoorden

@Ad
Dat zou wel uniek zijn. Een lijsttrekker met 6 koppen. Of het moeten koppen koffie zijn natuurlijk. ๐Ÿ˜€

Beantwoorden

Zo hier de laatste stand van zaken voordat ik dadelijk op pad ga:
Sjaan: 65
Angelique: 75
Ad: 56
J.E. Mulder: 42
Helder Helmond (volgens weblog van Helmond): 70
Daan: 98
Peter W: 79
Natasjalex: 80

De volgende vraag, maar die mag pas na 20.15 uur beantwoord worden: Wie zal het gaan worden?

Tot straks ๐Ÿ˜‰

Beantwoorden

@Ad: Let op je tellen dadelijk.

Beantwoorden

Hallo luitjes.
De teller is echt blijven steken tussen 50 a 60 personen. Het was zeer moeilijk om het precieze aantal (zonder medewerkers) te krijgen. Misschien dat morgen in de krant nog een aantal genoemd wordt. Overigens was naast SP ook CDA, Naoum, Helmond Aktief en HSP aanwezig.
De winnaar van de lijsttrekkers verkiezing was overigens: Hoe verrassend kan het zijn: Michael Rieter.

Ben benieuwd wat er morgen (als ze het halen) in de krant komt…… Overigens zal Sjaak er wel een stukje aan wijden. ๐Ÿ˜€

Het leukste van de avond was dus inderdaad het amusement. Helaas konden sommige van de aanwezigen niet de tijd opbrengen om hun mond even te houden tijdens de optredens, wat erg jammer was.

Beantwoorden

@Ad: Goed journalistiek werk. Dankjewel.

Beantwoorden

Helaas niet zo hele goeie telling kunnen maken, want dat was natuurlijk nog beter geweest.

Beantwoorden

@Ad
Dat is ook de reden dat de meeste Helmonders niet onder water kunnen zwemmen. Ze kunnen nooit hun mond houden. ๐Ÿ˜€

Beantwoorden

ben razend benieuwd of ik nu eens voor een keer dichter bij het goede antwoord zit dan Ad! ๐Ÿ˜‰

Beantwoorden

@Sjaan:
Bij elk getal tussen de 50 en 60 personen zit Ad er het dichtste bij. Toch vertrouwen wij zijn telling, zie eventueel de reactie op 5 januari om 14:21.

Beantwoorden

Mooie waarnemer hebben jullie gestuurd.
Ik lees net in de krant dat de lijsttrekker gekozen is met 112 stemmen. Telde de stem van iedereen die aanwezig was dan dubbel? ๐Ÿ˜€

Beantwoorden

@Peter W
Ook hier geldt goed lezen is soms moeilijk ๐Ÿ˜› (zie ook WWWWW-vraag 62)
De stemmen zijn van 3 ronde’s 2 op de markt en 1 op de bewuste avond. Het is dus niet duidelijk hoeveel stemmen waar zijn gedaan!

Om jullie toch even een impressie te geven (en de mogelijkheid om een kleine telling te verrichten) kijk dan hier vervolgens kan je verder klikken op lees verder en vervolgen op meer foto’s. De hoek bij de bar is schijnbaar door de fotograaf vakkundig buiten beeld gehouden ๐Ÿ™‚

Beantwoorden

@Ad:
Er wordt aandachtig geluisterd.
Het ED meldde vandaag over de bijeenkomst “Met zeker zestig bezoekers bleek de procedure aardig wat volk te trekken.” Dus jouw telling is bij deze de juiste! Daarmee ben je dus gepromoveerd tot opperteller en opperschatter.

Beantwoorden

Wat een vreemde telling. 2 ronde’s van de markt zijn ook meegenomen? Dit is toch niet gebruikelijk?

Beantwoorden

Ik zie dat mededelingen van Peter W ook spontaan verdwijnen. Wel bij laatste reactie’s maar niet in het log zelf ๐Ÿ˜•

Beantwoorden

Oeps en daar is ‘ie dan in 1 keer zo’n 5 minuten later.

Beantwoorden

@ Peter W
Bij Helder Helmond is toch niets gebruikelijk en gaat alles anders(om). ๐Ÿ˜‰

Beantwoorden

Ad: Al de hele avond loopt het niet lekker bij web-log.nl.
Reacties plaatsen duurt ontzettend lang en ze verdwijnen zomaar om dan wat later weer ineens op te duiken. ๐Ÿ™

Beantwoorden

Helder Helmond. Voor mij is het niet zo helder allemaal.
Maar ja dat zal wel aan mij liggen denk ik.
Ook mijn eigen schuld had ik maar moeten gaan. Iedereen was tenslotte toch uitgenodigd.

Beantwoorden

@ Peter W
Klopt inderdaad (zowel reactie 22.01 als 22.03 uur)

Ben benieuwd waarvan we de volgende opkomst kunnen raden. Zo kunnen we mooi warm draaien voor het opkomst (en mogelijke uitslagcijfer van de verkiezingen van 7 maart). Misschien kan De Weblog van Helmond hier nog iets beters op verzinnen. ๐Ÿ™‚

Beantwoorden

Ad: is al onderwerp van gesprek op de redactievergaderingen.

Beantwoorden

Er is een aanvulling in de logtekst geplaatst.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *