Buiten is het 21 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.052 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

Grote wateroverlast in Helmond door zwaar noodweer.
De Henri Dunant-tunnel (ook wel de badkuip genoemd) is tijdelijk afgesloten ivm wateroverlast, vele straten staan blank, in de Rijpelberg komt het water door het toilet naar boven, winkels in de stad hebben veel last van wateroverlast en zelfs het kanaal dreigt over te lopen en gaat al over de vlonders heen.
Onderstaande foto’s gemaakt door Dick (2 maal), Mark Nelissen, BIBI, Vico Hoozemans (2 maal), Michen, Linda Dams (2 maal), Dee Warman, Wim van den Broek en Dave Zijlstra.

Helmond

Helmond

Helmond

Helmond

Helmond

Helmond

Helmond

Helmond

Helmond

Helmond

Helmond

Helmond

5 reacties:

Zo kan het ook…

via http://twitpic.com/6adhjd

Beantwoorden

Bij de koekjesfabriek van Prinsen op het industrieterrein moet flinke waterlast zijn ontstaan.

Beantwoorden

Van Erwin Dirks kregen we onderstaande foto van de Abdijlaan rond 16 uur.

Maakte jij ook een foto die hier op de weblog niet mag ontbreken, mail die dan naar [email protected]. Zet daar ook even de straatnaam bij.

Beantwoorden

Harrie Grijseels mailde ons de onderstaande foto’s.
De bovenste 3 foto’s zijn van de Henri Dunant-tunnel. De vierde en vijfde foto werden genomen in Helmond-Oost in respectievelijk de Karel Doormanlaan en de Van Graftstraat.

Beantwoorden

Behalve bovenstaande foto’s maakte Harrie Grijseels ook nog onderstaande videobeelden die gisteravond onder meer bij SBS6 te zien waren.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *