Buiten is het 8 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.479 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

autobrand Helmond

In de Anna van Eekerenstraat stonden vanavond 3 auto's in brand. Daarvan brandde 1 auto volledig uit, 2 auto's die erbij stonden liepen brandschade op. De politie heeft deze auto's inmiddels laten afvoeren.
De uitgerukte brandweerauto's had de branden vrij snel onder controle. Het heeft er alle schijn van dat er weer sprake is van brandstichting. Eerder deze maand werd al een auto op de Van Hoofstraat in brand gestoken. Eind april en begin mei werden in Helmond meer dan tien auto's in brand gestoken.

1 reactie:

Grappig, ook bij omroep brabant lezen ze blijkbaar hier: http://www.omroepbrabant.nl/?news/1425391043/Weer+drie+autobranden+in+Helmond.aspx

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *