Buiten is het 12 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.224 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

politieKort voor middernacht was er weer een steekincident. Daarbij viel 1 slachtoffer dat naar het ziekenhuis is vervoerd. De politie heeft 1 verdachte aangehouden en ter plekke onderzoek verricht.
Dit steekincident zou zich bij het winkelcentrum De Bus in Helmond-Noord hebben afgespeeld. Een voorbijganger meldde iets voor 0.00 uur dat aan de achterkant van de PLUS supermarkt alles door de politie was afgezet en je er daar niet door kon. Een andere voorbijganger twitterde een dik uur later dat er ‘mannen in witte pakken’ rondliepen die de zaak aan het onderzoeken waren.

Vrijdagavond vond er ook al een steekpartij plaats, in Brouwhuis. Het 55-jarige slachtoffer ligt in zorgwekkende toestand in het ziekenhuis, de 42-jarige verdachte (de buurman) werd aangehouden.

Zodra wij of jij meer info hebt, zetten wij of jij dat er hieronder bij.

3 reacties:

De politie komt nog met een persbericht.

Beantwoorden

Het aangekondigde politiebericht:
Jongen aangehouden na steekincident
De politie heeft zondag kort na 01.00 uur een 17-jarige inwoner van Helmond thuis aangehouden omdat hij er van wordt verdacht enkele uren daarvoor op het Nieuwveld een even oude plaatsgenoot te hebben neergestoken. De verdachte zit vast.
Agenten reageerden zaterdagavond rond 22.45 uur op een melding van een vechtpartij bij winkelcentrum De Bus, waarbij mogelijk gestoken zou zijn. Op de betreffende plaats werd niemand aangetroffen, maar de dienders vonden wel bloed. Kort daarna bleek dat zich een mogelijk slachtoffer in het ziekenhuis had gemeld, die bij het betreffende incident gewond was geraakt. Hij werd aan zijn verwondingen behandeld. Uit vervolgonderzoek bleek de vermoedelijke betrokkenheid van de later aangehouden Helmonder. De politie stelde op de plaats van het delict een sporenonderzoek in. De resultaten daarvan moeten samen met verklaringen van betrokkenen en getuigen duidelijkheid geven over de omstandigheden waaronder het incident heeft plaatsgevonden. Eventuele getuigen worden opgeroepen zich te melden bij de recherche in Helmond via 0900-8844 of eventueel anoniem via 0800-7000.

Beantwoorden

En zo klimmen we weer een (of meerdere) trede op de misdaadladder van het AD.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *