Buiten is het 11 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 108.687 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
665reacties

Behoorlijk wat Helmondse Ziggo-klanten hebben al een aantal dagen last van een flinke internetstoring. “Er is inderdaad een grotere storing in Helmond die zeer lastig op te lossen blijkt. Ziggo werkt met man en macht aan een oplossing. Sorry voor alle overlast.” Dat liet de provider vanochtend weten. Zij vragen aan een ieder om geduld te hebben.
Bij een aantal Helmonders is de storing inmiddels weer opgelost. “Ja hoor, hij doet het weer. Anders kon ik jullie niet antwoorden hè.” Dat meldde 1 van hun oudere klanten (nog uit de Chello-tijd) die sinds gisteravond weer op het net kan. Om na wat tussenzinnen te vervolgen met  “maar het is de laatste paar maanden wel heel erg vaak raak (lees mis) bij Ziggo.” Een andere ontevreden klant (uit Dierdonk) die vandaag ook weer gebruik kan maken van de ingekochte Ziggo-diensten, antwoordde ons “Nope, vandaag een keer niet.”
Zelf konden we niet achterhalen in welke wijken of buurten de problemen nu nog wel voortduren. Op onze vraag waar in Helmond de problemen nu nog spelen, bleef Ziggo het antwoord tot op dit moment schuldig.

In de reacties hieronder staan updates.

665 reacties:

Dan zullen de prijzen wel weer stijgen binnenkort

Beantwoorden

Ja daar hebben we wat aan woordje sorry

Beantwoorden
Marcia Hendriks

Iedere keer wat anders met die Ziggo….

Beantwoorden

Nou sinds dat het Ziggo is, zijn er regelmatig storingen.
toen het nog UPC was heb ik nauwelijks last gehad van storingen, maar nu is het om de zoveel tijd wel een probleem, of mijn internet of mijn tv of mijn Horizon box doet het niet goed. het menu van de Horizonbox loopt al sinds dat het Ziggo is regelmatig vast maar als je daar voor belt dan licht het in eerste instantie aan jou binnen bekabeling, nou ik kan je wat nieuws vertellen er is al 2 keer een monteur van Ziggo langs geweest maar die hebben geen problemen gevonden met mijn bekabeling. zou het dan toch bij Ziggo zelf liggen? als je dat tegen hun zegt dan krijg je een ontwijkend antwoord (blijkbaar kan dat niet). laatst weer gebeld het zelfde verhaaltje het ligt aan mijn binnen bekabeling ze wilden wel een monteur langs sturen, nou neeee mijn bekabeling is al 2 keer door een monteur van jullie na gekeken en daar is niets mis mee!! en ik ben niet van plan om weer een vrijedag op te nemen, omdat jullie het vertikken om bij je eigen apparatuur te kijken of daar het probleem misschien toch wel zou kunnen zitten?nou meneer zou u dan over 2 weken weer kunnen bellen of het probleem er dan nog is?

Beantwoorden

Mijn dochter vanochtend vroeg vanwege die storing naar haar studentenkamer in Amsterdam gegaan, heeft Ziggo daar ook al storing. Baalt als een stekker, want moet werkstuk afmaken. Gebeld: wordt maandag opgelost. 🙁

Beantwoorden

Bij ons is het al langer dan een paar dagen..Is niet meer leuk. ????

Beantwoorden

Ik heb nergens last van hoor

Beantwoorden

Pff wordt er inderdaad niet goed van. Dit duurt al veel langer…. al weken is dit slechte internet aan het sukkelen met de verbinding.
Wanneer wordt het eindelijk eens goed opgelost #ziggo.
Dit is ontzettend vervelend zo, en de prijs is daarnaast ook niet mis!

Beantwoorden

Nou dan komen jullie maar eens over de brug ziggo met een mooie compensatie. Doe eens iets terug voor je klanten

Beantwoorden

Ik zit al 2 mnd met kei slechte internet!!!

Beantwoorden
Femke Verhoeven

Word er niet goed van vandaag!

Beantwoorden

Heel vaak dat ‘s ochtends het internet eruit ligt. Moet ik ‘ middags de router even vd stroom afhalen. Gaat beetje vervelen…

Beantwoorden

Is de laatste tijd een ramp.

Beantwoorden
Tino Willigendael

Zijn we wel gewend van Ziggo is elke week hetzelfde

Beantwoorden
Mari van Wanrooij

mijn moeder heeft ook Ziggo. En 2 weken terug had ze een telefoonstoring. (Internet hebben we niet gekeken of dat toen ook storing had).
Maar het grootste probleem hierbij was dat mijn moeder een personenalarm heeft en dat werkt dan dus ook niet. Dus mijn moeder vond het wel eng om savonds zo te moeten gaan slapen…. gelukkig,net voor 11 uur, deed de telefoon het weer. Alleen was dat apparaatje van de alarmering ook van slag geraakt en moest daar een monteur voor komen die dag erna. Heel vervelend allemaal. Zeker voor mijn moeder.

Beantwoorden

Ben overgestapt, nog een paar dagen ellende!!

Beantwoorden
Angelique Scheeren

De internet bij ons in net zo snel als een slak

Beantwoorden

Ziggo is slecht en duur

Beantwoorden

nergens last van
maar als ik zoveel klachten had
dan ging ik kijken voor een andere aanbieder
zijn er genoeg

Beantwoorden

Nouw hebbe we veel aan.. De kosten omhoog en de storingen worden meer.!. 🙁

Beantwoorden

Zooooo blij dat wij bij ziggo weg zijn.

Beantwoorden

Allang weg bij die zuigers, al 2 jaar op ouderwets ADSL, tenminste wel een stabiele verbinding, wel maximaal op liefst 40mbit in de binnenstad, in 2017, tsk.

Beantwoorden

Ziggo is echt niet goed bezig in Helmond zeker niet alleen internet maar ook tv heel veel mensen SBS 6 bijna niet te ontvangen en daar betaal je dan voor

Beantwoorden
Alma Kouwenhoven

Nooit nergens geen last van. Denk dat er ook heel wat fout gaat bij d hobbyisten onder ons. En btw KPN is nog erger.

Beantwoorden
Robin van der Wijst

Zelden of nooit storing. Begonnen bij Chello toen er nog guldens waren, met 25Mbps. Meegegroeid van 60, naar 90, 120 en nu 200Mbps. Horizonbox. Geen extra modem en/of router. 2 meter coax naar de Horizon. 15 meter UTP naar de zolder. (Werkplek).

Beantwoorden

Al weken lopen we te sukkelen met veel down time & pakket verlies

Beantwoorden

Al meer dan een week. Soms vraag ik me af waarom ik bij Ziggo blijf. Dat is mijn fout te lui om een ander te zoeken.

Beantwoorden

Dn heb je breedband Helmond nog nie gehad
Die is altijd sloom en slecht

Beantwoorden

Niet alleen in Helmond….Mierlo doet ook vrolijk mee

Beantwoorden
Annemarie Smulders

En maar betalen word er niet goed van stuur je gister een bericht word zo snel mogelijk beantwoord nou nog niets gehoord

Beantwoorden
Linda van de Mortel

Zitten bij BBH. No problemo. ????

Beantwoorden

Wordt toch overstappen. Ooit is t genoeg

Beantwoorden
Yvonne van Hoof

Altijd al klote geweest
Gelukkig heb ik telfort
Nooit geen problemen

Beantwoorden
Monique Ardesch

Net maar weer naar Ziggo gebeld, na dat ik 10min in de wacht heb gestaan kreeg ik eindelijk een persoon aan de lijn, en ja het zelfde verhaaltje mij binnen bekabeling. nou ik maar weer verteld dat er al 2 monteurs naar hebben gekeken en dat daar niets mis mee is. hij bleef volhouden dat er och een monteur moest komen. nou dan laat die maar buiten werktijd komen ik neem er niet een dag voor vrij, en zeker niet omdat het hier allemaal al 2 keer is gecontroleerd door een monteur van jullie. het ligt ergens anders aan dan aan mijn binnen bekabeling. Nou meneer ik kan pas de 17 een monteur sturen die na 1700u kan.
maar als u niet thuis ben dan kan de monteur u €35,– in rekening brengen.
daar staan ze dan wel meteen mee klaar om te innnen, maar een goede en stabiele verbinding dat kan wel wachten, de klant moet toch betalen anders sluiten we hem gewoon af en sturen we een deurwaarder op de klant af.
M.a.w. al de klant zijn belofte niet na komt dan wordt ie meteen gestraft, maar als Ziggo zijn belofte niet na komt dan moet de klant maar geduldig wachten.

Beantwoorden

Wordt tijd dat met wat meer glasvezel uitrolt in helmond. Ziggo wordt alleen maar duurder en kwaliteit slechter. Misschien iets voor de Helmondse politiek…

Beantwoorden

2x even kort eruit gelegen verder geen problemen

Beantwoorden

Sinds dat het Ziggo is geworden is de ellende alleen maar erger geworden….met UPC nooit geen problemen gehad….daaaag ziggo

Beantwoorden
Sander van Roozendaal

Of het wordt tijd je Ziggo apparatuur te vernieuwen. Verwacht dat de meeste mensen hier nog oude UPC apparatuur hebben??

Beantwoorden
Robin van der Wijst

De mensen is compenseren…is altijd wat met ziggo

Beantwoorden

Ik moet het afkloppen (en dat doe ik dan ook meteen), maar in tijden heb ik GEEN ENKEL probleem gehad met Ziggo en toen dat was (maanden geleden), lag het aan mezelf (nou meer mijn eigen apparatuur). Ik kan Ziggo niet sloom noemen. Dat was met UPC wel anders. Sloom en met de regelmaat van de klok storingen!
Ik woon in Helmond-Oost tussen de Weth.v.Wellaan en van Speijk.

Beantwoorden

Nooit problemen gehad

Beantwoorden
Marian Bakermans

Ik ben begonnen bij chello ( ook nog net in de gulden tijd). Nooit geen problemen gehad en ook met Upc geen problemen. Sinds het Ziggo is, heel vaak storingen gehad. Zelfs geen wifi op de laptop maar wel op de telefoon.
Na maanden van ellende maar overgestapt naar Breedband Helmond. Vanaf dag 1 helemaal geen storingen op problemen….Had veel eerder over moeten stappen. Had me een hoop stress gescheeld

Beantwoorden

Sorry???

Beantwoorden
Marlou Watervoort

Volgens mij is er 1 juli een nieuwe wet, 12 uur geen internet moet het vergoed worden.

Beantwoorden
Hennie de Gooijer

Al maanden last en nog steeds geen oplossing! Vossenbuurt.
Tevens laten ze de klanten in het ongewisse en communiceren niet!
Geduld raakt op echter weten ze dat wij geen andere provider kunnen pakken in de wijk. Daarom zal er ook geen prioriteit liggen en uiteraard moeten we wel de verhoogde kosten betalen voor de zogenaamde kwaliteit. ????????????????????????????????????

Beantwoorden

Heb ook altijd veel problemen gehad met Ziggo. Ben uiteindelijk overgestapt naar Telfort. Zelfde pakket, geen storingen en 23 euro goedkoper.

Beantwoorden

Heel veel problemen gehad sinds september 2016 zeker wel 20 keer storing gehad. Ook regelmatig geen internet maar wel TV via horizon box. 10 minuten de stroom er af wil dan wel eens werken. Maar bij een fatsoenlijke dienst zou dat niet nodig moeten zijn.

Beantwoorden

storing heeft ook zijn voordelen,ik heb zo vaak gebeld dat ik er een relatie aan heb overgehouden met een leuke medewerkster,die vond mijn stem zo sexy en ik die van haar, en van het een kwam het ander.erotiek channel erbij.

Beantwoorden

En wilde ik nog wel bij Ziggo om me aan te melde

Beantwoorden
Arjan van Dinter

Al een hele lange tijd alsmaar eventjes geen internet, hoogst irritant!

Beantwoorden
Henriëtte Verouden

Al veel langer!! Ben al zeker een maand aan het klote, met vele telefoontjes vanuit mijn kant want terug bel afspraken worden ook niet zo nauw genomen…. #gewoonkut #ziggo

Beantwoorden

Ik wordt er ook niet goed van zowel de tv als internet UPC was stukken beter Als ik achter de computer zit Steeds hetzelfde internet werkt op het moment niet en niet een keer op een avond maar meerdere malen .Wordt er schijt ziek van

Beantwoorden

Al veel langer dan een paar dagen!

Beantwoorden

Belachelijk alleen sorry …. heb ook gebeld , dan krijg je te horen dat het niet aan hun ligt ….

Beantwoorden
Marjan van der Linden

nu blijkt dat vanaf 1 juli hedendaags je recht hebt op vergoeding als de storing langer aanhoudt als 12uur dat dan weer wel mja als dit al de gehele week aan de gang is leren ze miss hun puinzooi is wat beter op orde te houden

Beantwoorden

En dan is sorry alles wat ze zeggen?!

Beantwoorden
Marlyn Beekmans

Glasvezel aanleggen… dat hadden ze trouwens 15 jaar geleden al kunnen doen.
Dan had je nu fatsoenlijk internet gehad ipv die extreem dure UPC/Ziggo troep.

Beantwoorden

Wij hebben al vanaf donderdag geen internet geen telefoon en geen tv en ze komen pas morgen maandag na 17.00 kijken..

Beantwoorden

Klopt erg vervelend

Beantwoorden

Ja verschrikkelijk het is steeds zo moeilijk om op internet te komen . ????????

Beantwoorden

Ik kan als ex-medewerker van zowel UPC als Ziggo wellicht wat licht op de zaak schijnen.

UPC had de helpdesk zelf in eigen huis, terwijl Ziggo dit heeft uitbesteed aan een extern callcenterbedrijf. Daardoor hebben de helpdeskmedewerkers van Ziggo minder vrijheid, minder technische mogelijkheden en langere communicatielijnen bij het behandelen van storingen. Ziggo was wel een stuk sneller met het oplossen van storingen. Toen ik door een fout van UPC geen extern IP-adres meer kreeg (een puur administratief probleem) en daardoor geen internet meer had duurde het vijf dagen voordat dat opgelost was, terwijl bij Ziggo hetzelfde probleem binnen een uur was opgelost.

Daarentegen werden regionale storingen door UPC opzettelijk niet gecommuniceerd naar zowel de eigen helpdesk als de klant; dit om imagoschade te voorkomen. Ziggo is wat dat betreft gewoon eerlijk en communiceert regionale storingen wel, maar dat de helpdesk door een extern bedrijf wordt gedaan is hier een vertragende factor in.

Zowel Ziggo als UPC zijn ontstaan uit lokale kabelbedrijven die in de loop der jaren zijn samengegaan, met allemaal hun eigen administratieve en technische aanpak. Vergeleken met UPC heeft Ziggo duidelijk meer moeite gedaan om van deze administratieve en technische lappendeken één goed werkend systeem te maken. Toen Ziggo en UPC fuseerden heeft Ziggo dus ook deze problemen van UPC geërfd.

Sommige mensen hier geloven heilig in glasvezel, maar gelet op de aantallen storingen is glasvezel net zo (on)betrouwbaar als de kabel. Bovendien zijn zowel Ziggo als UPC voor hun hoofdnetwerk al jaren geleden overgestapt op glasvezel; alleen voor de levering aan huis wordt nog de ouderwetse coaxkabel gebruikt.

Voor de Helmonders die geen glasvezel hebben is alleen ADSL een alternatief, maar de up- en downloadsnelheden die je op de kabel haalt zijn met ADSL fysiek vrijwel onmogelijk. Bovendien stellen ADSL-providers de snelheid nogal eens te rooskleurig voor. Volgens de postcodecheck van Tele2 zou ik hier (Centrum) 26 Mbit/s downloadsnelheid moeten kunnen halen, maar uit ervaring weet ik dat ik 10 Mbit/s al niet haalbaar is vanwege de slechte kwaliteit van het telefoonnetwerk.

Het is inderdaad vervelend dat er een storing is, ik heb er zelf ook last van. Ziggo is echter wel zo eerlijk om toe te geven dat er een storing is. Dat had je van UPC niet hoeven te verwachten.

Beantwoorden

Helmond noord ook al,fijn dat dit bekend is gemaakt vd storing op ziggo staat dat hier geen storing was

Beantwoorden

Mierlohout ook al

Beantwoorden

Misschien met zn alle rekening niet meer betalen tot dat alles opgelost is?

Beantwoorden
Marion Akkermans

Och; ‘glasvezel’. En wie komt dan die coaxkabel in mijn huis vervangen voor UTP kabel? Mijn TV hoek zit niet in de meterkast. Ik zit gewoon vast aan Ziggo.

Beantwoorden

Als monopolist kan Ziggo doen en laten wat ze willen… helaas. Gebruik maken van ADSL is geen realistisch alternatief omdat de internetsnelheden voor de meeste mensen dramatisch slecht zijn. Wat dat betreft zou glasvezel meer kansen kunnen bieden. Probleem daarvan is dan weer dat het in de meeste wijken niet aangelegd is en dat KPN ervoor gezorgd heeft dat het ook nagenoeg nergens nog aangelegd wordt. Zelf heb ik toevallig wel een glasvezelverbinding in huis. Maar daar maak ik vooralsnog geen gebruik van. De prijs is vergelijkbaar met Ziggo maar het aanbod is wat minder. Gemiste kans in mijn ogen. Hierdoor is er geen reden om van Ziggo over te stappen en blijf ik bij gebrek aan beter hangen bij deze te dure provider.

Beantwoorden

2 maanden geleden overgestapt op XS4ALL en tot nu toe geen storing meer gehad.

Beantwoorden

@P.Lanio op zondag 2 juli 2017 om 13:[email protected] op zondag 2 juli 2017 om 13:31:

Tariefstijging Euro 2.55 per maand m.i.v. 01.07.2017. Persoonlijk, ook woonschtig in Helmond, heb ik nooit internet-problemen bij Ziggo.

Beantwoorden

Als Brouwsenaar ben ik al vanaf het begin klant van BBH, in het begin wat opstart problemen, maar nu werkt het altijd, de TV mogelijkheden zijn heel sumier maar dat geeft niet, wij kijken toch altijd Netflix, Pathe thuis of Popcorn.
Voor BBH was ik klant van UPC, het heeft nooit gewerkt, daarna klant geweest van KPN, dat ging redelijk maar nog niet goed, dus ik was blij dat BBH glasvezel ging aanleggen, alhoewel het eerste jaar ook wel eens problemen gaf ben ik nu al jaren storing vrij.
Je moet uiteraard wel het geluk hebben dat ze glasvezel aanleggen in je wijk, dat was een hele klus!

Beantwoorden

Lang leven kpn

Beantwoorden

Zit lekker op de ????. Goedkoper en véél meer zenders voor minder geld. Internet via X4all, ook telefonie. Al jaren tot beste provider gekozen. Nooit problemen. Scheelt een hoop stress.

Beantwoorden

xs4all is inderdaad de beste provider van Nederland, maar ook een van de duurste. Bovendien haal je zelfs met de beste verbinding van de beste provider bij lange na niet de snelheid van kabelinternet.

Beantwoorden

@Rob Heuvelink op dinsdag 4 juli 2017 om 12:41:

XS4all scoort inderdaad al jaren erg goed als provider. Nadeeltje is dat ze niet bepaald goedkoop zijn. Maar een heel groot nadeel van deze en alle andere ADSL-providers is dat ze – in mijn situatie – maar een 10/1Mbps lijn kunnen bieden. Via de kabel heb ik nu een 150/15Mbps verbinding. De snelheden die via ADSL mogelijk zijn, liggen bedroevend laag als je niet dichtbij een wijkcentrale zit. Vandaar dat de meesten veroordeeld zijn tot verplicht klant blijven bij Ziggo.

Beantwoorden

Ach gossie, internet storing….. heul Hellimond in paniek.
Alsof er niets anders te doen is dan achter een PC/Laptop te hangen.
Mens, ga een boek lezen! Ga naar buiten!

Ben klant van het eerste (upc/chello) uur. Storingen komen altijd voor.
Maar ik zeg: “Allemaal overstappen!” Hoe minder mensen het netwerk belasten, hoe stabieler het wordt.

Beantwoorden

Stap dan ook over naar ons brabantnet.

Beantwoorden
Peer van Roozendaal

@Peer van Roozendaal op woensdag 5 juli 2017 om 13:45:

Dat wordt voor het grootste deel van Helmond nogal lastig aangezien ze daar hun diensten niet aanbieden. 😉

Beantwoorden

@Peer van Roozendaal op woensdag 5 juli 2017 om 13:45:

Zogauw ze UTP kabel trekken van de meterkast naar de TV-hoek. Breedband Helmond doet dat ook. Da’s pas service.

Beantwoorden

@Glazenwasser op woensdag 5 juli 2017 om 16:43:

Dat kun je zelf ook (laten) doen.

Beantwoorden

@Mus op woensdag 5 juli 2017 om 17:42:

Dat kun jij niet voor mij inschatten. Ik ben gehandicapt en heb geen geld voor elektromonteurs.

Beantwoorden

Wat veel reacties. Nu even de tijd gehad er heel wat te lezen. Wat me steeds weer opvalt, wat een in-en-in slechte communicatie heeft dat Ziggo. Naar klanten individueel en naar een grote groep als hier.

@even geduld op zondag 2 juli 2017 om 15:06:
Heel scherp!

@Frank Wouters op zondag 2 juli 2017 om 15:14:
De VVD is daar druk mee: https://www.deweblogvanhelmond.nl/onze_helmondse_politici/stijkel-glasvezel/

@johan op zondag 2 juli 2017 om 17:24:
Het enige juiste natuurlijk, lang leve de concurrentie. 🙂

@Mus op maandag 3 juli 2017 om 05:11:
Wat interessant om dat te lezen. Het verheldert de zaak wel een beetje.

@Glazenwasser op woensdag 5 juli 2017 om 21:50:
Wat een pech voor je, maar helaas gaat alleen de zon voor niets op. 🙁

Beantwoorden

@Tineke T op donderdag 6 juli 2017 om 07:58:

Zoals ik zeg: Breedband Helmond doet het dus wél gratis als service. Zou Ons Brabant dat ook doen dan zou ik zeker een overstap wagen. Nu kost me zo’n overstap teveel.

Beantwoorden

Geen internet en telefoon hier in Stiphout. Ziggo heeft al sinds gisterenavond problemen. Moet nu via 3g internetten hetgeen flink duurder is.

Beantwoorden

Ziggo kaput. Wa zin de veur enne klungels bai ziggo

Beantwoorden

Ongelofelijk, het is nog steeds drie keer K met dat Ziggo-internet.

Beantwoorden

Gisteravond gehoord dat Ziggo sinds januari het relatief nieuwe Internet-Soms-Abonnement (ISA) ook in Helmond aanbiedt. Niet iedereen kent het nog, maar het blijkt nu al een enorm succes te zijn. Hun vele trouwe ISA-klanten zijn erg te spreken over deze nieuwste Ziggo-innovatie. Want het is geen cent duurder, maar bespaart hen dagelijks enorm veel tijd op internet.

Beantwoorden

Storing is hier in Brouwhuis nog steeds gaande ze leveren nog steeds de beloofde snelheid niet. Internet is zo sloom dat mijn nas er iedere uur 3x eruit vliegt. Heb Ziggo gebeld en zij melden dat het niet aan hen ligt. Maandag komt monteur ben benieuwd waar zij mee komen…..

Beantwoorden

@Gerard Maas op donderdag 13 juli 2017 om 09:55:

ISA abonnement; is dat een abonnement dat SOMS je internet werkt?

🙂 🙂

Beantwoorden

Update 1:
‘De grote Ziggo-internetstoring in Helmond is eindelijk verholpen’
Sinds gisteravond/vannacht is de grote internetstoring in Helmond verholpen. Dat liet Hans den Heijer ons een uurtje geleden telefonisch weten. Hij is de Senior Media Relations Officer op het hoofdkantoor van Ziggo in Utrecht.
“Na onderzoek bleek de oorzaak van de storing een slecht werkende glasvezelaansluiting te zijn, deze zet het signaal om naar de juiste vorm. Het was een complexe situatie, daarom heeft de reparatie helaas voor de klanten lang geduurd” zo excuseerde de woordvoerder zich.
Natuurlijk zijn er er nog Helmondse Ziggo-klanten die zonder goed werkend internet zitten. Maar die problemen kunnen absoluut geen verband meer hebben met die grote storing, zo verzekerde hij ons. “Mochten we onverhoopt toch nog meldingen van storingen krijgen, dan worden deze op individuele basis opgelost.”
Met zijn telefoontje vanavond kwam er waarschijnlijk een eind aan het intensieve contact dat we sinds vorige week woensdag met een aantal Ziggo-medewerkers hierover hadden naar aanleiding van de vele reacties die hierboven staan.

Beantwoorden

Ik ben benieuwd

Beantwoorden

Ben benieuwd ????

Beantwoorden

Heerlijk ????????, het deed het bij mij vandaag inderdaad probleemloos, geen haperingen en niet meer zo sloom als een slak.

Beantwoorden

Ik geloof dat dit al eerder gemeld is maar die was nog niet opgelost. Ik kreeg vandaag nog telefoon van Ziggo dat het tot de 18de kon duren. Dus ben helemaal benieuwd

Beantwoorden

En wat doet Ziggo nu om te borgen dat dit probleem zich niet zal herhalen?

Beantwoorden

Het werkt nu.maar ssssstttt niet hard op zeggen anders…….weer storing

Beantwoorden

Helaas werkt nog steeds niet allemaal pffff

Beantwoorden
Esther van den Elzen

Werd tijd…. ben benieuwd

Beantwoorden

@Chantal Peeters op donderdag 13 juli 2017 om 20:00:

Hou mn mond sstt ????
????????

Beantwoorden

Eind goed al goed ook he ???? das ook lef hebben! Ziggo heeft paar keer per week storing ????

Beantwoorden

Echt niet dus

Beantwoorden

Is verholpen inderdaad. De vraag is voor hoelang. De laatste maanden is het een groot drama.

Beantwoorden
Danny van den Heuvel

Nou nog steeds storing hier en volgens de storing tracker van Ziggo is het pas vrijdag om 21:00 verholpen en voor extra info wij hebben inmiddels al een andere modem en bekabeling dus daar lig het niet aan ????

Beantwoorden

Whaha eind goed al goed ????. Ik heb nog nooit zo”n vreselijk bedrijf meegemaakt. Het is dat ik hier niet kan overstappen anders was ik niet meer aan begonnen. Drie maanden alleen maar ellende en als klap op de vuurpijl een drie dubbele rekening tot twee keer toe.!!!!
Kunnen zichzelf beter ” storing” noemen

Beantwoorden

@Maartje Kuijpers op donderdag 13 juli 2017 om 20:17:

Nou, ik overweeg toch serieus om over te stappen! En inderdaad, steeds weer de storingen; telefoon en internet werken om de haverklap niet maar wel een beetje vreemd dat ze geen storingen hebben als het om nota’s sturen en incasseren gaat ????????

Beantwoorden

Wat je verholpen noemt. We zitten inmiddels al 3 uur weer zonder internet en huistelefoon maar de nieuwe rekening konden ze wel sturen

Beantwoorden
Jacqueline de Brouwer

Nu nog vergoeding!!!!

Beantwoorden

@Durga Dankers op donderdag 13 juli 2017 om 20:22:

wij kunnen niet overstappen. Heel Stiphout moet ziggo afnemen. Ligt hier geen glasvezel

Beantwoorden

Nu nog normale tarieven!

Beantwoorden

Het is echt niet opgelost we hebben nog steeds storing..
Zowel op tv als telefoon als op internet..

Laat me niet lachen deze storing is al maanden aan de lgang en nu ook nog..
Blijft ellende hier..

Beantwoorden

Echt niet..
Hier is nog steeds storing op tv internet en bellen..

Beantwoorden
Miranda van der Steen

@Maartje Kuijpers op donderdag 13 juli 2017 om 20:43:

oh ik dacht dat iedereen tegenwoordig ook naar KPN of zo kan. Maar aan de andere kant: het gras lijkt altijd groener bij een ander maar wellicht tref je daar dan ook weer (andere?) problemen…. Dus ook wij blijven voorlopig nog maar alles afnemen van die ontzettende Ziggo ????????
Maar ‘t is niet leuk zo!! ????????

Beantwoorden

ik zeg niets…….Het is nog niet zoals het hoort, de monteur komt Maandag (3e keer alweer). het is zeker dat hij WEER zal zeggen dat mijn binnen bekabeling helemaal INORDE is. Afgelopen zondag is er weer 3 keer een onderbreking van het signaal geweest. Ik wacht wel weer af, wat ze er nu aan gaan doen.

Beantwoorden

Nou ben benieuwd en zo ja voor hoe lang.

Beantwoorden

nou hier niet ????

Beantwoorden

Had iedereen destijds maar moeten inschrijven voor glasvezel bij OnsBrabantnet, dan had je nu gewoon de keuze gehad om over te stappen naar een alternatief voor de oplichters van Ziggo (UPC).
Sowieso iedereen met een Ziggo abo is een dief van zijn eigen portemonnee. Maar goed Helmond staat nou niet bepaald bekend als de slimste regio… 🙂

Beantwoorden

@De weblog van Helmond op donderdag 13 juli 2017 om 19:11:

Komen ze de Helmonders nog tegemoet met compensatie voor deze periode van een mindere kwaliteit verbinding?
Van medewerkers kreeg ik namelijk te horen dat het hier ging om achterstallig onderhoud. Hier mag Ziggo zelf verantwoordelijk voor gehouden worden en zou niet ten koste van de Helmondse klant moeten gaan.

Ik heb me enorm verbaasd over de gesprekken die ik heb gevoerd met de Ziggo (callcenter)medewerker.

Binnenkort verhuis ik en beschik ik over meerdere aanbieders.Ik zou mezelf verbazen als ik opnieuw voor Ziggo zou kiezen.

Beantwoorden

Beste medewerkers van Ziggo:
– dus het lag toch niet aan mijn bekabeling (wel een nieuwe kabel gestuurd!)
– dus het lag toch niet aan mijn instellingen
– dus het lag toch niet aan mijn computers
– dus het lag toch niet aan mijn antenne-versterker
Uw callcenter was hier in de gevoerde telefoongesprekken echter wel van overtuigd, ik was en bleef sceptisch; Achter had ik toch (wél weer) gelijk.

Ik had bijna een nieuwe set huistelefoons gekocht omdat het daar ook nog aan zou kunnen liggen.

Eindelijk een erkenning dat de oorzaak bij Ziggo zélf lag!
Zoals zo vaak.
Nu maar hopen dat het goed blijft gaan met het TV-signaal, Internet én telefonie.

Beantwoorden

Ziggo werkt nu weer prima hier in Stiphout.
Heb wel extra kosten moeten maken door 2 dagen te moeten internetten via 3G van Vodafone.
Beseffende dat Vodafone onlangs is overgenomen door Ziggo bekent dit dat Ziggo dus extra geld ontvangt indien hun glaskabel uit de lucht is…

Beantwoorden

nou, nu kunnen we dus allemaal compensatie aanvragen !

Beantwoorden

Ik snap er geen bal van. Ik zie hier onnoemelijk veel klachten, maar al die tijd dat er geklaagd is door Jan en Alleman (dus echt vanaf de eerste melding hier), heb ik gewoon tv gehad en ook Internet (telefoon heb ik van een andere aanbieder).

Ja, een enkele keer tussendoor even een uitval, maar nooit lang.
Ik moet het afkloppen natuurlijk. Heb geen idee waar jullie allemaal wonen, maar sorry!! Tot nu toe heb ik écht niet te klagen over ZIGGO en het is nog redelijk snel ook. Ik heb dat al een keer eerder gezegd.

Beantwoorden

Nou ziggo, nu nog een goede compensatie voor je vaste klanten ????

Beantwoorden

Hoop het❗????

Beantwoorden

Kan ik nog effe genieten van ziggo voor alles is omgezet

Beantwoorden

Mij telefoon doet t nog steeds niet

Beantwoorden

Er is s ltijd wel iets eerst upc en.dan.zegen.ze.dat ze beter zijn en sneller zijn
En nu ziggo we zijn snel beter bla bla bla.enz
Dus not !! Hoopje alende is het ben.zo boos !!!
Het is niet alleen in helmond ook in aarle-rixtel
Het is dst ik niet kan overstsppen omdat ik in de schuldsanering
Zit kan ik niet overstappen

Beantwoorden

In Brouwhuis geen problemen gehad.

Beantwoorden

@Sjef Jr. op donderdag 13 juli 2017 om 21:21:

Dat weten we niet. Gelukkig hebben de Ziggo-medewerkers ook internet 😉 en zijn zij op de hoogte van onze berichtgeving. Naar onze inschatting zijn zij beter in staat om jou een helder antwoord te geven.

Beantwoorden

Misschien kunnen ze breedband Helmond een handje helpen want das ook een ramp

Beantwoorden

Gewoon overstappen naar BBH. Helemaal geen klagen.

Beantwoorden

Ik hoor altijd alleen maar ergernis van Ziggo.

Beantwoorden

Gisteren vanaf 22:00 uur geen internet meer tot vanmorgen 8:00 uur dus echt verholpen is het niet.

Beantwoorden
Patricia van den Eventuin

Nou, hier niet! Net weer ziggo gebeld. Om echt kwaad op te worden.

Beantwoorden
Brechtje Kuijpers

Hier dus ook niet. Nog geen telefoon en internet werkt maar half ????

Beantwoorden

werd tijd!!!!!
We zullen zien!

Beantwoorden

haha k…t ziggo had vanmorgen storing

Beantwoorden

4G op van mn dochter omdat er geen Wi-Fi is. Eind goed al goed ????????????????????????

Beantwoorden

Ben benieuwd !!

Beantwoorden

Vrijdag telefonisch contact met Ziggo gehad: storing is nog NIET volledig opgelost; de werkzaamheden zijn nog NIET afgerond en duren nog tot 18 juli !

Beantwoorden

5709 weer geen internet ????????

Beantwoorden

Wie woont op rijpel en ook zoveel problemen jeetje mina wordt er gek van

Beantwoorden
Bianca Vd Eijnden

Hoi daar ben ik weer….je raad het al vanaf 20.30u weeer geen internet.
Net maar weer gebeld met die prutsers. Ja we weten dat er een storing is maar ik kan u nu niet helpen.
Ik denk dat ik de volgende keer als ik moet betalen ook ga zeggen ik weet dat de rekening nog niet is betaalt maar ik kan u nu niet helpen.
Ik ga nu toch eens kijken of er een goed alternatief is voor die prutsers.
Nog een kijken wat de monteur morgen heeft te vertellen.

Beantwoorden

apparatuur is slecht jongens klote wifi en een hoop herrie uit die bak

Beantwoorden

Blijft gewoon zwaar klote met dat Ziggo-internetten hier in Brandevoort!

Beantwoorden

We durven het bijna niet te vragen, maar:
zijn er nog Helmondse Ziggo-klanten die problemen hebben met hun internet? Als je er ook even jouw wijk bijzet, krijgt een ieder een beter idee.

Beantwoorden

Niet vragen dan ????

Beantwoorden

Tis maar een vreemde situatie. Ik heb nergens last van gehad en anderen hebben al meer dan een maand slecht internet.

Beantwoorden

Ja vanmorgen nog geen internet

Beantwoorden

Pronto

Beantwoorden

@Erik Noten op woensdag 19 juli 2017 om 11:31:

Ik woon in hoek pronto maar nergens last van. Moet daarbij wel zeggen dat ik geen horizonbox heb. Weet niet of dat uitmaakt?

Beantwoorden

Rijpelberg

Beantwoorden

Tot gister nergens geen last van .nu schijnt het in de andere wijken opgelost te zijn en begint het hier weer te falen .helmond noord

Beantwoorden

Helmond binnestad steeds op en af geen internet en telefoon en ondemand en terugkijken doet het dan ook niet..
En dat al 4 maanden nu..

Beantwoorden
Miranda van der Steen

Ja op dit moment geen internet
Helmond noord

Beantwoorden

Randje binnenstad 5701 is al lang dramatisch! Denk zeker dat het scheelt dat je geen horizon hebt Erik Noten voor horizon was het beter.

Beantwoorden

Ja mierlo hout

Beantwoorden
Danielle van Huizen

Ja word er gek van ????

Beantwoorden
Corina van Veghel

ja hier in de Wilma wor er schijt ziek van

Beantwoorden

Werkt goed Ziggo

Beantwoorden

hier op de brand in brandevoort is het ook steeds raak.!!!

Beantwoorden
Mozel van der Dussen

Brouwhuis, al maanden drama… wifi verspringt continu van 2.4 ghz naar t ghz. En dan is de verbinding zo traag dat facebook niet eens laad qua fotos ofzo.

Beantwoorden

Binnenstad, drama dat internet????

Beantwoorden
Yvonne van der Kruissen

Ja al meer dan een maand hoor. Overspoor

Beantwoorden

Rijpelberg

Beantwoorden
Elle van den Hurk

Gewoon weg gaan ken al veel
Mensen die weg zij gegaan wij hadden steeds storing en geen internet dan geen tv en oplossen deden ze niet
Wij zijn overgestapt naar x4alle werkt stukken beter en beter service

Beantwoorden

5701…WiFi valt vaak uit.
Blokjes beeld is verholpen.

Beantwoorden

Helmond binnenstad 5701 is ellende . Nu en dan goed maar vaak streaming die vast loopt en zeer trage verbindingen tot wel 2mb/s terwijl het 150 zou moeten zijn. …

Beantwoorden

Internet niet helemaal goed ….en op tv slecht beeld….ruis….op NPO ..station kwartier…

Beantwoorden

Hier in Helmond oost 5703ec ook iedere week een paar keer geen internet en telefoon.

Beantwoorden

Dierdonk. Drama hier af en toe!!

Beantwoorden
Anique van Dooren

Wij zijn al overgestapt. Want het is al jaren slecht bij Ziggo.
Ze konden nooit helpen..

Beantwoorden

Mierlo hout

Beantwoorden

Jazeker brouwhuis 5704kr

Beantwoorden
Linda van de Mortel

Brouwhuis. Maar we gaan per eind augustus overstappen

Beantwoorden

Brandevoort

Beantwoorden

Mierlo hout. 1ste verdieping geen wifi bereik

Beantwoorden

Ja nog altijd valt het regelmatig weg. Helmond centrum

Beantwoorden

Komt omdat ze hun netwerk aan het verbeteren zijn. Maar dat word er niet bij verteld…
Van geloof 1000mhz naar hoger.
Vandaar alle storingen

Beantwoorden
Patricia van den Bergh

Rijpelberg en niet zo’n bietje ok

Beantwoorden
Ryan van der Horst

sinds begin overstap van upc naar ziggo alleen maar ellende! Daarvoor nooit iets gehad. Ben overgestapt naar een andere provider. Rijpelberg

Beantwoorden
Karlijn ter Horst

Helmond west, alleen maar gezeik

Beantwoorden

Mierlo Hout!

Beantwoorden

Centrum 5701 nergens last van gehad met ziggo

Beantwoorden
Alex van der Velden

Binnenstad 5701 ????

Beantwoorden

5703

Beantwoorden

Bij ons ook 5706 ????heb net ziggo aan de lijn gehad, en sturen een nieuwe modem op, ik denk dat de onze kapot is,heel vriendelijk aan de telefoon en ze proberen het op te lossen en dat vind ik toppie Ziggo????????????????????????????????????????

Beantwoorden

Ik krijg dinsdag een monteur op bezoek, want het probleem ligt echt aan mijn aansluiting (Binnenstad)

Beantwoorden

Mierlo-Hout en dat ook na het nieuwe modem.

Beantwoorden

Heb ook nieuwe modem 5741 telefoon en internet zijn een ramp!!! Betaal je dan 65 euro pm voor

Beantwoorden
Jamy van den Bergh

De eeuwsels 5702

Beantwoorden

Brouwhuis 5704 lv om de have klap licht het internet eruit

Beantwoorden

Helmond noord een ramp

Beantwoorden
Marielle Verbakel

Helmond noord idd een ramp

Beantwoorden
Marie-Therese van Erp

Hier momenteel 5702 geen last ervan heel af en toe en als het wel zo is een belletje en het word netjes opgelost ????????????????en ik denk dat erbij elke provider wel wat is

Beantwoorden
Thea van Boven Cia

Rijpelberg maar pas sinds 3 dagen. Daarvoor nooit problemen gehad met Ziggo

Beantwoorden
Sylvia van de Donk

Helmond 5701

Beantwoorden

Ja 5705AW verbinding die elke weg valt of geen verbinding. Of te wel waardeloos

Beantwoorden

Helmond centrum..

Beantwoorden

Al twee tot drie weken dagelijkse een aantal keer uitval van internet en vaste telefonie in de Pronto

Beantwoorden

Ja brouwhuis. ..enorme ellende …..

Beantwoorden

Ik heb het goedkoopste abonnement van Ziggo, en bijna nooit last van storingen. Ik heb van Ziggo een los modem, waarop ik een router heb aangesloten voor mijn Wifi-signaal, en een losse ontvanger voor TV, die ik overigens niet gebruik, maar gewoon TV kijk via de kabel.
Denk dat de grootste problemen komen door de horizonbox. Het wordt dus tijd dat Ziggo deze boxen vervangt door betere exemplaren, of het gaat toe staan dat klanten hun eigen apparatuur mogen gaan kiezen.

Beantwoorden

helmond noord.steeds vliegt de wifi eruit

Beantwoorden

5709 rijpelberg

Beantwoorden

5703 pronto laatste week werkt bij ons weer alles naar behoren, hopelijk blijft dat zo ????

Beantwoorden

al 166 reacties vanaf 2 juli en nog steeds gedoe met Ziggo.
Op 13 juli zei ik al dat ik er geen bal van snap. Een tijdje daarvoor had ik ook al eens gezegd: geen probleem in Helmond-oost. Tenminste niet bij mij!

Helmond-oost wordt nu genoemd, met name 5703.
Ik blijf de duivel verzoeken, maar ik woon ook Helmond-oost en 5703. En weer klop ik het af. Geen problemen. In ieder geval niet noemenswaardig. En ik ben toch óók bij Ziggo (voor Internet). Telefoon heb ik van een andere maatschappij!

Beantwoorden

5703 XX het is een drama de laatste tijd en ‘t wordt maar niet opgelost

Beantwoorden
Marieke van Schaijk

gisteren lag het er hier alweer de hele middag eruit !!!

Beantwoorden

5701 vanaf juni tot nu toe alleen maar ellende: geen telefoon, geen internet. Dan doet alles het weer maar is steeds van korte duur!

Beantwoorden

zoals Noud zegt, waarschijnlijk horizon of iets dergelijks. Ik denk dat het allemaal aan de randapparatuur ligt. Ik zou zeggen koppel het zaakje eens los en probeer de ontvangst eens zonder “toeters of bellen”!! Wie weet zit daar de oorzaak.

Beantwoorden

Al vanaf gisteravond geen internet in Brandevoort. Voor de zoveelste keer de afgelopen tijd.

Beantwoorden

Mierlohout wijk ashorst vanaf het ziggo is het al klote was het maar upc gebleven

Beantwoorden

5702

Beantwoorden

5707

Beantwoorden

5701 van tv en internet

Beantwoorden

Ja wij ook van de week geen internet en telefoon maar gelukkig weer opgelost 5702

Beantwoorden

@De weblog van Helmond op woensdag 19 juli 2017 om 11:25:

ja 5701

Beantwoorden

Rijpelberg 5709 NR.
de laatste dagen een ramp…..

Beantwoorden
Monique van der Palen

5703 hier ook drama al maanden

Beantwoorden

Regelmatig in 5701

Beantwoorden

Stiphout valt regelmatig uit
Afgelopen zaterdag heel lang

Beantwoorden

5707

Beantwoorden
Daniela Giaquinto

5701

Beantwoorden

Ja ik heb problemen met het internet en met mijn horizon kasje gaat steeds ofline 5704

Beantwoorden

Best wel vaak storing 5701

Beantwoorden

Mierlo hout 5706

Beantwoorden

Allemaal onzin, hier alles vernieuwd door ziggo zelf en het is nog klote.
Vanaf ziggo in het spel is is het alleen maar slechter geworden, ik kamp al maanden zo.
Gewoon triest voor woorden, wel iedere maand 80 euro vangen voor dit klote systeem.
Dit is echt niet meer leuk waar betaal ik eigelijk voor pfff.
Wijk Rijpelberg.

Beantwoorden

Ach al jaren problemen met ziggo..ene kastje na t andere gehad..niks helpt..laatste weken alleen maar klote..gin telefoon,internet uit aan uit aan uit aan..
Wijk pronto 5703

Beantwoorden

Pronto!!

Beantwoorden

Ja nog steeds erg slecht 5701

Beantwoorden

Helmond binnenstad omgeving hindestraat slechte verbinding langzaam en weinig tot geen wifi

Beantwoorden

5702

Beantwoorden

Nu weer storing met Wi-Fi 5703

Beantwoorden
Alice Rooijakkers

5704 brouwhuis…

Beantwoorden
Angelique van Leuken

5709 rijpel

Beantwoorden
Jacqueline Kruijzen

5702 een grote ellende

Beantwoorden
Saskia van de Donk

Binnenstad drama 5701tk

Beantwoorden

Ja pronto ook! 5703 ellende is het!????

Beantwoorden

5706

Beantwoorden
Patricia van de Voort

Brouwhuis 5704 kg

Beantwoorden
Diana Sidiropoulos

Pronto.. al weken. Het is gewoon verschrikkelijk

Beantwoorden

5707ZW Helmond

Beantwoorden

5706 mierlo-hout ook tv die vaak wegvalt

Beantwoorden

Gisteren ook weer storing gehad. Op de Ardennen 5706 RE. Je word er niet goed van.

Beantwoorden

Nergens last van in 5709

Beantwoorden

Nou, we zijn weer online zakelijk 5702. Maar snelheid nog steeds op t randje van de helft, waarvoor we de hoofdprijs betalen. Maar nog altijd dubbele snelheid in vergelijking met de (particuliere) buren, als we meten. Wss juist omdat we zakelijk betalen, en dus minder ‘geknepen’ worden dan de buren.

Dus, hoezo: eind goed, al goed?

Glasvezel, kom maar snel binnen hier, aub!

Beantwoorden

5702 vanmorgen weer

Beantwoorden

5704 Ns

Beantwoorden

5704 Brouwhuis

Beantwoorden

Binnenstad . . . Ook waardeloos!

Beantwoorden

Nog steeds slecht 5709

Beantwoorden

5701vs

Beantwoorden

5703 pronto geen telefoon en internet

Beantwoorden

5707xv

Beantwoorden

Ja 5707

Beantwoorden

@Alice Rooijakkers op woensdag 19 juli 2017 om 12:46:

Ja wij ook

Beantwoorden

Stiphout ook 5708

Beantwoorden
Mark en Cindy Essers

5702 wijk de Wilma

Beantwoorden

ja 5701

Beantwoorden

Perfect ut haagje

Beantwoorden

Heb er voor gezorgd dat mn kabels in orde zijn…en een eigen router ertussen gezet. Nergens last van.

Beantwoorden

Ja hier nu ook weer
In een keer houd het op
5707

Beantwoorden

Ja 5709kn

Beantwoorden
Patricia Klumpers

Sorry?
Sinds de overgang van UPC naar Ziggo is het een grote brasbende!
Mijn externe router (want zonder dat is het al helemaal niks waard) wilde niet meer functioneren, dus toen een andere gekocht maar zonder resultaat, en nee die was geen 40 euro ????

En smoesjes zoals kanalen veranderen en etc. heb al van alles geprobeerd en gedaan, echter werkt niets.

Jullie helpcenter zegt geen problemen te zien.

Gelukkig heb ik een onbeperkt internet abonnement, dus dan maar zo!

5707ZW Helmond, succes ermee! ????????

Beantwoorden

5701 binnenstad al maanden geen telefoon. Internet werkt nauwelijks en tv stort continue…

Beantwoorden

Nou wordt er schijt ziek van bah bah mensen moeten gewoon niet meer betalen.misschien worden.ze dan wakker

Beantwoorden

5703 hb pronto waardeloos

Beantwoorden
John van den Elsen

ja. maar afgelopen maandag monteur hier gehad na maanden klagen!!! en nu blijkt dat bij het aanleggen van de glasvezelkabel hier op brouwhuis ze de kabel van ziggo geraakt hebben en gaan ze nu de kabel vervangen hier bij mij. dus hopelijk wordt het nu dan opgelost . maar even afwachten dan. en naderhand declaratie bij hun neerleggen voor de geleden schade. wel elke maand 79 euro betaald en maar halve tijd gebruik kunnen maken van de diensten. dus ben benieuwd. is nu nl. gebleken dat ik daardoor een veel te zwak signaal in mijn huis binnenkreeg. en dat mag ik toch minimaal verwachten voor dat geld wat ik ervoor betaal

Beantwoorden

Helmond oost !!! Het blijft een probleem, al weken ( postcode 5703 )

Beantwoorden

5703 rijpelberg niet normaal hoe vaak het internet en telefoon eruit ligt

Beantwoorden

5708 stiphout verschrikkelijk waardeloos.

Beantwoorden
Willeke Raaijmakers

rijpel…werkt perfect

Beantwoorden

5701 op en af

Beantwoorden

Ja brouwhuis

Beantwoorden
Irene van Scherpenzeel

Ja in 5707!

Beantwoorden
Lisa van de Mortel

Rijpelberg..nergens last van

Beantwoorden

@Joey Maaswinkel op woensdag 19 juli 2017 om 11:58:

Hier ook t zelfde! En on demand werkt alleen per toeval

Beantwoorden
Irene van Scherpenzeel

5704 cn

Beantwoorden

Heel Stiphout. Het word tijd dat niet de helpdesk, maar de bestuurders slagvaardig handelen en uit hun ivoren toren (lees: skybox in de JC-arena) komen en met een passende oplossing richting de klanten komen. Mijn volgende stap zal zijn: storneren van mijn betalingen.

Beantwoorden

5701????

Beantwoorden

Prijzen gaan alleen maar omhoog en het ontvangst is sinds het Ziggo is geworden alleen maar slechter geworden. Regelmatig storing, blokken op het scherm, de recorder die blijft hangen of automatisch opnieuw opstart. Als je bent ligt het zogenaamd aan de kabels in huis… Nee Ziggo., die kabels zijn goed en juist aangesloten. Als ze dan komen blijkt er toch een storing te zijn in de verdeelkast… kortom kommer en kwel. Prijs kwaliteit een magere 6 wat mij betreft. Maar wat is het alternatief voor tv kijken op 6 schermen, bellen, vaste pc en WiFi?

Beantwoorden

5702 bagger internet????

Beantwoorden

Nou hier op 5709 nk nog steeds waardeloos

Beantwoorden

Jup brouwhuis 5704jd. Apps op de tv werken ook niet naar behoren. Blokkerig beeld vallen soms uit etc. Ben ook gestopt met bellen had geen zin. ✌

Beantwoorden

5709 rijpelberg,hopeloos

Beantwoorden

Dierdonk ook bagger

Beantwoorden

5703 sinds ik hier woon ,bah ik lees net ergens dat het binnenkort verholpen moet zijn!!!!!al ruim 2mnd ,en je krijgt pas vergoeding als alles opgelost is!!!!!#

Beantwoorden

Dierdonk , één groot drama met internet !

Beantwoorden
Esther van den Elzen

Eeuwsels. Wij hebben steeds traag of geen internet. En de tv blijft steeds hangen

Beantwoorden

Ja hier ook steeds mijn WiFi weg in Helmond noord

Beantwoorden

5702 al weken. Wordt er niet goed van.

Beantwoorden
Roos van de Kerkhof

5701 ook knudde bahbah we zijn aan het overwegen om over testappen

Beantwoorden

Dierdonk.

Beantwoorden
Jacqueline Geelink

Gisteravond en vanmorgen weer geen internet gehad wonen in Helmond noord bloem/paardenvelden ……best wel zwaar irritant!!

Beantwoorden

5704 zeer slechte wifi

Beantwoorden

5701 VE wijk Vossenberg

Beantwoorden
Marijke Verstraeten

En hier ook op 5702

Beantwoorden

Het is heeel Helmond en dat is begonnen na de fusie UPC… Maaaanden geklaagd en keer na keer een monteur. Hier de school meer aan een week geen tel. En dan nog van die verkopers aan de deur om Ziggo klanten te scoren.. ‘t was gewoon zielig wat dat meisje over zich geen kreeg. Ik ben vorig jaar overgestapt en heb op de dag van vandaag geen seconde spijt gehad!!!!

Beantwoorden

KPN nergens last van..

Beantwoorden
Marica van Turnhout

Slechte verbinding, t Hout

Beantwoorden

Heel helmond heb het al vaker gezegd over gaan naar de kpn

Beantwoorden

5709 ….zo vaak resetten

Beantwoorden
Hannelore van Esch

Zou het niet gewoon kunnen zijn dat de COAX kabel het niet meer afkan?
Er kan echt niet zoveel data door een Coax kabeltje.
Ziggo zou dat nooit toegeven, dat zou zelfmoord zijn, maar jaren geleden heb ik gelezen dat de Kabel en Coax niet meer toereikend zouden zijn, kan je nagaan wat het nu is.
Ik ben blij dat ik de mogelijkheid had om naar glasvezel te gaan, zelden problemen mee.

Beantwoorden

Heel die klote Ziggo is een ellende???? maar wij kunnen hier niks anders fatsoenlijks ontvangen ????

Beantwoorden

5707 valt regelmatig weg #klagendepubers

Beantwoorden

5703 ej
Apps op tv werken niet meer fatsoenlijk.
De extra ziggo kastjes maken zeer moeilijk contact met de horizon box.
En boven bijna geen internet signaal meer.

Beantwoorden

5702 heel slecht internet!!!!

Beantwoorden

bij mij (5708) is monteur geweest. Een hele vriendelijke behulpzame man die mij wat uitleg en tips heeft gegeven.
Het uitvallen ( zwart worden van beeld) tijdje na het aanzetten van box en tv heeft te maken met Philips. dat is bij ze bekend maar philips doet er nog niets aan..komt dus door de tv en NIet door de box!
Daarnaast zei hij dat het verstandig is om eens in de 6 weken de horizonbox te scannen..
en bij ons dit de modem in de horizonbox en er stond nog een apparaat plank hoger, zijn tip was om dat te verwisselen daar het wifisignaal best gevoelig is.
Nu heel af en toe valt het wifi signaal nog ff weg maar dat hadden wij ook toen het nog UPC en daarvoor Chello was.

Beantwoorden

Akkers ook slecht de laatste tijd ????

Beantwoorden

Helmond noord 5702

Beantwoorden

Heel helmond is kut

Beantwoorden
Michel Zwijgrecht

Helmond pronto drama hier ben al 3 maanden bezig met Ziggo maar wil niet echt

Beantwoorden

5705 aw

Beantwoorden
Robert van Bergen

Ja 5703 el. Veel storing

Beantwoorden

5704

Beantwoorden

In brouwhuis hier al jaren slecht de wifi. Misschien ligt t aan de hoogspanningsmasten. Jaja…Alles is al gecontroleerd. We hebben nu 2 kastjes en nog steeds f**k. Nu kunnen we ineens ook niet meer programma terug kijken . Al 2 dagen half uur aan de lijn gehangen. Dus vanavond poging 3. Ben benieuwd postcode 5704

Beantwoorden
Anke van Kilsdonk

@De weblog van Helmond op woensdag 19 juli 2017 om 11:25:

5707 RC

Beantwoorden

5706hl

Beantwoorden

5706 slechte internet verbinding

Beantwoorden
Corine van Veghel

5706hg

Beantwoorden
Marie-louise van Betten

Ja 5702 ook de Wi-Fi.. niet normaal

Beantwoorden
Monique Klokgieters

Anna wijk!

Beantwoorden

5709 ML

Beantwoorden
Jenny van der Vorst

5709

Beantwoorden

pronto, na onderhoud van 13 op 14 juni signaal zwakte voor tv en internet, sommige kanalen zijn niet meer te ontvangen.

Beantwoorden

Brouwhuis. Traag ,valt weg of 1ste verdieping geen verbinding.

Beantwoorden

ed.nl en omroep brabant hebben er nu ook een bericht over. Het is dus nog twee weken shit zegt die KUT-Ziggo tegen hun! DAMM Ik geloof er allemaal niks meer van!!!!

————————————————
Op ed.nl:
Helmondse in actie na zoveelste storing: ‘Wil dat Ziggo me serieus neemt’

HELMOND – Het regent in Helmond klachten over Ziggo. Eefje van der Linden uit Brandevoort vond het tijd voor actie. Haar oproep om storingen door te sturen, leverde honderden reacties op. “Wil dat Ziggo nu eerlijk is.”

Wie weleens met de Ziggo-klantenservice heeft gebeld, herkent het meteen. ‘Kunt u de mediabox een keer aan- het uitzetten? Heeft u de gekeken of de kabels er goed inzetten? Ik zie dat u een oude modem heeft, misschien ligt het daar aan. Wilt u dat we een monteur sturen?’ De vragen zijn bij elk klachtentelefoontje over een internet- of televisiestoring hetzelfde. „Maar ondertussen weet je dat allerlei mensen in de wijk precies hetzelfde probleem hebben. Dan kan het toch niet aan jouw eigen kabeltjes liggen?”

Riedeltje
Aan het woord is Eefje van der Linden. Brandevoortse. Ze begon vorige week met het verzamelen van klachten over Ziggo in Helmond. Niet om het bedrijf neer te halen, wil ze benadrukken: „Ik ben er eigenlijk heel tevreden over, ga ook echt niet weg. Maar als ik een keer storing heb en ik bel op, dan krijg ik een student aan de lijn die elke keer hetzelfde riedeltje afspeelt. Dan wordt de frustratie alleen maar groter. Ik wil serieus worden genomen, dat ze echt naar mij luisteren. En ik wil dat Ziggo eerlijk is over oorzaak van de vele storingen in deze tijd.”

Via Facebook plaatste ze een oproep, die belandde weer op een website over de wijk Brandevoort en daarna was het hek van de dam. Via social media regende het honderden, zo niet duizenden, reacties. Met het aantal mensen daadwerkelijk een klacht doormailde viel het mee: zestig in totaal. En die leerden dat het probleem zich niet beperkt tot Brandevoort. Van der Linden kreeg reacties uit zo’n beetje alle Helmondse wijken: van Dierdonk tot en met Mierlo-Hout.

Centrale
Met al die e-mails onder haar arm ging ze naar Ziggo om aan te tonen dat het niet allemaal individuele storingen zijn van mensen, maar dat er iets grootschaligers aan de hand is. Dat bleek te kloppen, leert navraag bij het kabeltelevisiebedrijf. Bij een grote centrale in Helmond is iets misgegaan, laat een woordvoerder weten. „Daar komt het signaal via een glasvezelkabel binnen en wordt het omgezet naar een signaal dat naar de mensen in Helmond en Deurne toe gaat. In die aansluiting was iets fout gegaan. Als je meldingen van storingen krijgt, moet je de oorzaak eerst zien te vinden en het dan zien op te lossen. Daar zijn we een paar weken mee bezig geweest. Vanaf vandaag zou alles moeten zijn opgelost.”

We bellen even met Van der Linden om te polsen of dat antwoord haar geruststelt. „Zeiden ze vandaag? Ik heb al de hele ochtend geen internet en gisteravond ook al niet”, is ze sceptisch. „En ik zag via Whatsapp dat veel mensen uit Brandevoort daar ook last van hebben. Dus ons probleem is absoluut nog niet opgelost.” Dan maar weer een telefoontje naar Ziggo. De woordvoerder: „Het kan zijn dat mensen de komende twee weken individueel nog last hebben van storingen, maar het grotere probleem in Helmond zou moeten zijn opgelost.”

————————————————
Op Omroep Brabant:
Eefje wil niet meer door Ziggo van het kastje naar de muur worden gestuurd

HELMOND – De klantenservice van Ziggo draait weer overuren. De internetprovider kampte zondagavond met problemen, terwijl heel Nederland de nieuwe Game Of Thrones wilde kijken en sommige gebieden kampen met structurele problemen met hun internetverbinding. Eefje van der Linden besloot in actie te komen, omdat ze door die klantenservice van het kastje naar de muur werd gestuurd. “Ik wil gewoon weten waar ik aan toe ben”, aldus Eefje.

Eefje woont in de Helmondse wijk Brandevoort. Daar was zij niet de enige met een haperende internetverbinding. Ze zette een Facebookpagina op om de krachten in haar buurt te bundelen. “Mede dankzij alle klachten die ik heb verzameld, kan Ziggo nu gericht de problemen aanpakken”, aldus de Helmondse, die net de woordvoerder van Ziggo aan de lijn heeft gehangen.

“Die meneer heeft me uitgelegd dat het met netwerkcomplicaties te maken heeft, verzoorzaakt door de kabels”, vertelt Eefje. “Die kabels moeten allemaal vervangen worden, dat gaat nog ruim twee weken duren.” Dit had de klantenservice moeten weten, volgens Eefje, maar na zoveel telefoontjes was ze hier nog steeds niet van op de hoogte.

“Daarom had ik de actie opgezet, nu weten we in ieder geval waar we aan toe zijn in Brandevoort”, vertelt ze. “Tot die tijd zal het nog gaan haperen. Mensen kunnen er nog last van hebben. Dat is jammer.” Volgens de woordvoerder van Ziggo moet het grotere probleem in Helmond opgelost zijn.

————————————————

Beantwoorden

5708 KP

Beantwoorden

@De weblog van Helmond op woensdag 19 juli 2017 om 11:25:

5706vt tv en internet beide slecht

Beantwoorden

5707 ZW Helmond-West

Beantwoorden
Isabel Cornelissen

@Kim Stockx op woensdag 19 juli 2017 om 14:46:

Ik sluit me hierbij aan. Ook akkers.

Beantwoorden

5702 – Noord

Beantwoorden

Brouwhuis

Beantwoorden

5702????

Beantwoorden

5705 regelmatig storing en de Wi-Fi is ook super slecht!!

Beantwoorden

Noord valt vaak weg

Beantwoorden

5707 cx !!!!

Beantwoorden
Hannie Verhofstad

5702 ook nog steeds niks waard het is te gek voor woorden!

Beantwoorden
Peter-Joanna Zijdenbos

5706ch

Beantwoorden

5703 Wi-Fi en tv

Beantwoorden

5708 erg traag ????

Beantwoorden

Whaha heel helmond problemen met ziggo wat voor heen upc was???????? ik zeg ga weg met jullie bagger zooi als je het toch niet kan fixen. Ik zelf jaren upc en Ziggo toen. Geen tv dan alleen geluid geen beeld. En dan geen telefoon en ga zo maar door ma wel 695,40 per jaar betalen. En waar voor? Ze kunnen het toch niet leveren???? en wat heb ik gehad als goed maker na 6 jaar bloemen van hun. Zo super super super slecht. Ik zit nu bij BBH brouwhuis en zeg dit nooit geen problemen meer gehad. Dus als je rijpel brouwhuis woont stap over na BBH zal ik zeggen????

Beantwoorden

Helmond noord. 5702

Beantwoorden

5706 al weken slechte of geen internet

Beantwoorden

5704 DA trage WiFi

Beantwoorden

5707HD

Beantwoorden

Altijd problemen! Geen internet, pauzeren van programma’s dan valt de kast uit, bij afspelen vanaf het begin houdt ie er ook ineens mee op en gaat ie terug naar de tv gids stand, geen geluid bij terug kijken van programma’s etc etc! Wijk 5704 brouwhuis

Beantwoorden

Hier heel veel last van en toch volle mep betalen voor klotte WiFi helmond noord ????????

Beantwoorden

5706 MA Internet

Beantwoorden
Jan-Willem van den Reek

5709 ml Helmond. Heeft nooit echt geweldig hier gedaan ondanks alle extra versterkers. Maar helaas in Dierdonk niks anders dan ziggo ????

Beantwoorden

5707RP

Beantwoorden

Mattijs Vermeulenstraat

Beantwoorden

5701 zwart beeld en regelmatig geen internet

Beantwoorden

5703 AP veel uitval internet

Beantwoorden

5706LA

Beantwoorden
Mylène ter Brake

Alleen maar problemen modem en horizon hebben maar een houdbaarheid datum van 9 maanden.na die tijd worden er programma’s opgenomen die niet zijn ingesteld, de programma’s die zijn ingesteld worden niet opgenomen en wat er word opgenomen staat er maar voor een stukje op. Modem om de dag opnieuw opstarten om internet te hebben. Als je ze belt dat je weer eens geen wifi hebt zeggen ze dat je je wachtwoord opnieuw moet ingeven omdat je ipad of iphone dit niet heeft onthouden. Wel raar dat 6 apparaten op hetzelfde moment hun wachtwoord vergeten. Maar even de stekker van het modem eruit en dan opnieuw erin dan hebben schijnbaar alle apparaten hun wachtwoord weer gevonden.5704

Beantwoorden

5707PW heeft lang instabiel tot geen internet gehad. (Met als gevolg veel problemen met wifi en tv) Ziggo-storingschecker gaf om de dag een storing aan!! Tot een week terug. Volgens iemand van Ziggo die aan de deur kwam is er een kabeltje aangepast in n kastje in wijk Zwanenbeemd. En sindsdien geen last meer. Maar ben er nog niet helemaal zeker op. Ik heb er echt heel veel op gescholden en door geklaagd bij Ziggo. Succes met dit initiatief!

Beantwoorden
Noortje Rooijakkers

5709BN Reeds vorig jaar overgestapt naar Telfort. Jarenlange ergernis zijn gestopt. Ook nog eens 23 euro goedkoper.

Beantwoorden

5706 hg

Beantwoorden
Juliette Aerts-Wijnen

@Kathy Langenberg op woensdag 19 juli 2017 om 16:42:

Breedband helmond? We hebben in brouwhuis geen glasvezel. Tenminste niet allemaal. Ons brabant net zegt dat ze op mijn adres geen glasvezel kunnen leveren omdat het er niet ligt.bbh zegt wel te kunnen leveren. Raar in mijn straat zijn er delaatste 20 jaar geen werkzaamheden aan de weg geweest.dus geen glasvezel en dat heb je toch wel nodig voor hd-tv

Beantwoorden

Brouwhuis 5704 Wi-Fi is k#t

Beantwoorden

Vooral de wifi 5707

Beantwoorden
Tiffany Vlemmings

Klopt 5707 en ziggo heeft er nog wel 2 bij ons in huis geïnstalleerd

Beantwoorden

5702 Haverveld. Helmond-Noord. Bijna dagelijks ????????????

Beantwoorden
Hanny van den Broek

5709 Rijpel nog steeds haperend internet …… op de site van Ziggo zelf wordt aangegeven dat er een storing is waardoor diensten mogelijk niet werken ….. en op allestoringen.nl eveneens weer een piek in het aantal storingsmeldingen ……
tv-signaal hapert soms ook nog en op de extra mediabox sinds de netwerk/wijk-werkzaamheden die Ziggo enkele weken geleden heeft uitgevoerd, nog steeds zenders die het niet meer doen …. partner hangt hierover inmiddels al een halfuur aan de telefoon (die doet het nog steeds, zonder haperen….) met een medewerker van Ziggo en wordt het hele huis doorgestuurd om de kabels te checken……

Beantwoorden

ik heb er in korte tijd 2 x uitgelegen ,,maar anders werkt het goed moet ik zeggen Helmond Noord 5702

Beantwoorden

Sinds 2 weken een losse modem voor internet i.p.v alles via de Horizon-box. Eerst moest ik die Horizon-box vrijwel dagelijks resetten zodat internet ‘t weer deed. Nu geen problemen meer gehad. Dit is in de Zwanenbeemd.

Beantwoorden

5708 stiphout is regelmatig te doen

Beantwoorden
Mari van Wanrooij

5708 dh. We betalen genoeg maar kunnen eigenlijk (nog) niet naar een andere aanbieder. Er zou meer goede concurrenten beschikbaar moeten zijn

Beantwoorden

Ben overgestapt naar KPN heb het helemaal gehad met Ziggo 5709az

Beantwoorden

5709 al een tijdje last van, heb al persoonlijk bericht gestuurd maar krijg geen antwoord !

Beantwoorden

Helmond west

Beantwoorden
Lilianne van den Boom

brouwhuis 5704ap

Beantwoorden
Hendrine Verbakel

5706, sinds de overgang naar ziggo. Soms redelijk maar meestal waardeloos.

Beantwoorden

5702 vogelwijk capaciteit probleem. Slecht internet tussen 19.00 en 23.00 en weekend, veel packetloss tussen genoemde tijden.

Beantwoorden

Stiphout…een groot drama ????storing of geen storing maakt geen zak uit

Beantwoorden

en ja hoor de monteur is maandag bij mij langs geweest.
deze heeft een aantal metingen laten doen en daar kwam uit dat het signaal idd niet goed was. het lag dus idd niet aan mijn binnen bekabeling, de monteur heeft wel zoals de vorige monteur ook al gedaan heeft het abonnee overnamen punt (aop) vervangen. ik zij al dat is allemaal leuk en aardig maar zoals het al is gebleken daar ligt het ook niet aan, het ligt achter mijn aansluiting (bij Ziggo dus).
na dat de monteur het aoptje had vervangen, vertelde hij dood leuk dat ik nog maar even moest afwachten of het probleem nu wel was verholpen. HEEEEEE je hebt toch net een meeting gedaan en daar blijkt toch uit dat ergens in jullie systeem het probleem ligt!!!. vandaag nadat mijn internet het WEER NIET deed weer Ziggo gebeld en het verhaal nogmaals uitgelegd en ja hoor deze snapte het wel er moest een monteur van hun naar HUN systeem gaan kijken.
maar de monteur moest dan nog wel bij mij binnen zijn om het signaal te controleren en daarvoor moest ik dus wel thuis zijn. nou dan maar weer een vrijdag opofferen als het dan maar wel verholpen is. Nou vrijdag 28 Juli is de eerste datum dat er een monteur kan. ik zei al tegen die meneer van Ziggo of ik nu een paar weken langer met een slecht signaal moet dat maakt op 1 jaar toch niet meer uit. als het dan maar verholpen is anders ga ik toch andere stappen ondernemen. blijkbaar maakte dat wel wat indruk hij kwam spontaan met een E-mail waar ik mijn klacht kon neer leggen en dat ik dan persoonlijk zo worden opgebeld na de 28e als de monteur klaar is met zijn werk. (nou eerst zien dan geloven).
Wordt vervolgd.

Beantwoorden

5741 wifi vooral en telefoon

Beantwoorden

Mierlo hout 5706 xs. Geen tot slechte wifi en tv storingen

Beantwoorden

5706 SW

Beantwoorden

5701 vorige week drama

Beantwoorden
Willem van Lierop

5708 Brandevoort

Beantwoorden
Martine Santegoeds

5701 KH

Beantwoorden
Edith van der Sande

5706 MB

Beantwoorden

Pronto 5703 nog steeds even kleine uitval van internet, blijft irritant!

Beantwoorden

@Patricia Kremers op woensdag 19 juli 2017 om 16:50:

Lastig

Beantwoorden

@Martine Santegoeds op woensdag 19 juli 2017 om 20:36:

Ziggo is echt klote, ik ben op KPN overgestapt, bevalt prima

Beantwoorden

5706AV mierlo-hout

Beantwoorden

5708 Stiphout, voor mijn gevoel voornamelijk sinds de overgang naar ziggo en meestal op de tijden dat de meeste mensen thuis zijn. Dus s avond en in het weekend

Beantwoorden

Noord 5702

Beantwoorden

Rijpel 5709

Beantwoorden
Bianca vd Eijnden

Zo blij dat ik geen ziggo heb ????

Beantwoorden

Zojuist weer 1 uur zonder ziggo internet. 5609lj

Beantwoorden
Steffie Meulendijks

Stiphout

Beantwoorden

5735jh telefoon en internet

Beantwoorden
Wendy Duijmelinck

Hier ook 5709 Rijpelberg storing bij Ziggo.

Beantwoorden

Mierlo hout ook vask

Beantwoorden

Ja in de binnenstad al weken heel slecht
Laatste dagen zelfs geen WiFi

Beantwoorden

5708 Eén doffe ellende hier. Het is maar goed dat ik een grote mobiele databundel heb… Ziggo is een aanbieder van televisie, die er een beetje internet bij doet. Het wordt tijd voor een fatsoenlijke aanbieder hier in Stiphout!

Beantwoorden

5704 ge telefoon en internet, vooral wifi

Beantwoorden

5701 jx storing tv plus replay tv internet en wifi

Beantwoorden
Anthony van de Zanden

5703 GS; nog steeds barre ellende. Telefoon en internet doet het nog steeds de helft van de tijd niet.. we betalen voor iets wat we al maanden niet krijgen, beetje klaar mee. Kom al die mensen een tegemoet..

Beantwoorden

5702 CW regelmatig, gisteren, vanochtend nog, vaste telefoon ook, maar ‘ik vertrek’ (nog een week uitzitten)

Beantwoorden
Reggie Voigtländer

binnenstad wekelijks met ze aan telefoon????????????

Beantwoorden

@Suzana Sel op woensdag 19 juli 2017 om 23:38:

Ik dacht altijd dat KPN erg was, maar die klachten wat wij daar op hebben gelost zijn niks vergeleken met Ziggo. Ziggo is gewoon KUT, hier ook altijd problemen geen internet, slecht beeld noem maar op. Ik ben overgestapt naar KPN wat een verademing Suzana

Beantwoorden

Breedband Helmond wil gaan uitbreiden. Als je interesse hebt in internet en TV via glasvezel kun je dit kenbaar maken via de site. Ze gaan dan kijken of het rendabel is om de wijken in Helmond glasvezel aan te leggen.
http://www.breedbandhelmond.nl/index.php/nieuws-2016/nieuwsoverzicht/nieuwe-wijken

Beantwoorden

5707xnn word er niet goed van
Slechte WiFi verbinding in huis nu mooi. Rekening betalen op dat ik op mijn tel zit zonder WiFi ????????????????

Beantwoorden

@Lilianne van den Boom op woensdag 19 juli 2017 om 18:53:
Bij jullie dus ook al!

@Noud op donderdag 20 juli 2017 om 00:21:
Dat Helmond Breedbeeld heeft nog geen 1000 klanten, dat is mij te klein want die hebben niks bij te zetten als het goed fout gaat en dan is het van de drup in de regen.

Beantwoorden

5702 xb nog steeds problemen.

Beantwoorden

5704kl slechte WiFi

Beantwoorden
Marja Den Engelsman

@De weblog van Helmond op woensdag 19 juli 2017 om 11:25:

5702 BR, tijdje gaat het goed en dan weer tijden met problemen met telefonie en internet, ondanks extra modem.

Beantwoorden

5702bl internet valt weg en slecht beeld op tv

Beantwoorden

5706vd slecht

Beantwoorden

Maar weer aanmelden bij RADAR en KASSA. Daar zijn ze niet blij mee.
Maar ik zou zeggen gemeente, laat een BBH door heel Helmond de glasvezel doen. No problomos

Beantwoorden

5704 kg wifi werkt heel slecht

Beantwoorden

5703 jd

Beantwoorden

Stiphout (5708)

Kwalitatief
Uiterst
Teleurstellend!

Lees eerste letters hierboven van boven naar beneden! Dagelijks shit met internet, heb ik vaker en langer niét dan dat ik het wel heb, met grote regelmaat haperend/hangend beeld op tv, het enige wat (nog???) enigzins fatsoenlijk werkt is de telefoon…

Beantwoorden

5702KE constant WiFi problemen

Beantwoorden

5703hh elke dag wel een keer. paar keer de modem resetten en na een tijdje werkt het dan weer wel

Beantwoorden

5701ah

Beantwoorden
Annemie Verschuren

5709 na rijpelberg

Beantwoorden

5707

al weken bijna dagelijks kortere of langere tijd traag of geen internet en telefoon

Beantwoorden

5707 AR. Wifi valt regelmatig uit en zeer trage internetverbinding.

Beantwoorden

5701HP veel last van internet storing moet elke dag de horizonbox 1 tot meerdere keren opnieuw opstarten

Beantwoorden
Gerrie van der sanden

Zeer traag internet! Zeer zwak! ????

5703

Beantwoorden

@Gaby Gunther op woensdag 19 juli 2017 om 23:46:

ja ooo onze KPN tijd was leuk???????? nooit probleem met ziggo wij zijn paar straten verder verhuisd(alsen maar problemen…tv, tel, int) en ik gooi die ziggo box binnenkort de straat op!!!

Beantwoorden

Rijpelberg constant internet

Beantwoorden

5705 internet valt zomaar weg, ondemand kan niks terug kijken alleen tv van dat moment.

Beantwoorden

Rijpelberg Regelmatig.

Beantwoorden
Margaret van der Leest

5708 stiphout, al tijden probemen, hoor ook mijn buren hierover, dus niet bij mij alleen. Wifi valt vaag weg.

Beantwoorden

Ja verschrikkelijk. Alles elke keer weg 5709 HH

Beantwoorden

5709 LL helaas valt daar het internet ook regelmatig weg meerdere malen per dag en de telefoon

Beantwoorden
Kim Breuer Dijkers

5707.. hou op hou op met je ziggo.. nog even abbo uitzitten en heeeel rap overstappen!! met hun wifi versterker , vaste kabel en weetikwat voor kut smoezen telkens.. 3 kwart Helmond heeft problemen met Ziggo en alsnog elke keer het zelfde k*t riedeltje.. Gewoon lekker overstappen iedereen !!!

Beantwoorden

@Kim Breuer Dijkers op donderdag 20 juli 2017 om 16:15:

BBH nooit problemen Kim Breuer Dijkers 😉

Beantwoorden

de wijk brouwhuis iedere dag is er wel een storing en elke keer opnieuw opstarten en instellen al 3 keer een monteur gehad niks kunnen vinden het licht duidelijk bij ziggo ze moeten de kasten aan de straat een keer nakijken die oude rommel

Beantwoorden

Heel Ziggo is een drama!!!!
Als je een klacht hebt wordt je niet serieus genomen en als je dan uit eindelijk opzegt wordt je na een maand opeens gebeld of ze nog iets voor je kunnen betekenen……..
Deuh denk eens na…

Beantwoorden

@Arjen la Fleur op donderdag 20 juli 2017 om 17:17:

Arjen la Fleur die hebben helaas geen onbeperkt bellen maar ja dat lukt nu ook niet ????

Beantwoorden
Kim Breuer Dijkers

5702dp laatste paar weken valt internet en tv weg. Box opieuw opstarten en lang wachten voor tv het weer doet.

Beantwoorden

5702pt vaak problemen

Beantwoorden

5701 HP
Met regelmaat geen internet. Horizon reageert ontzettend traag

Beantwoorden

5702pp geregeld problemen met internet en telefoon ligt altijd aan onze kabels zeggen ze Ziggo moet zun eigen ophangen aan hun kabels

Beantwoorden

5706ll Akkers Mierlo Hout Storing na storing.
Waar blijft het glasvezel net? dan kunnen we weg bij Frotzo.

Beantwoorden

5708 Stiphout, regelmatig geen internet en telefoon. Televisie werkt wel goed, op SBS6 na, erg streperig beeld.

Beantwoorden

5703gw internet valt weg, regelmatig modem resetten, wifi waardeloos…tot 2 mtr goed, verder weg…hopeloos

Beantwoorden
Theo van Bokhoven

5704 in brouwhuis
Constant ellende met wifi

Beantwoorden

5702sj wifi valt regelmatig weg en internet is super traag. Kan niet fatsoenlijk netflix kijken. Allemaal pixsels

Beantwoorden

Dan weer geen telefoon of Wi-Fi beeld op de tv slaat vast en werkt het kastje niet meer maar weer alles resetten pfffff tig x in de week word er niet goed van ????
Woon in Helmond Noord 5702ca

Beantwoorden

Veel problemen 5703

Beantwoorden
Gerrie van de Beek

Stiphout 5708 gewoon bar slecht niet normaal zoveel storingen om de paar dagen geen internet of telefoon

Beantwoorden
Antonet Raaijmakers

gelukkig opgezegd!

Beantwoorden

5706 xk

Beantwoorden

5709 lc nog steeds een drama

Beantwoorden
Ghislaine Adamidis

5706mb Mierlo-Hout

Beantwoorden

Tv valt weg zelfde met internet zowel op de kabel en wifi ..wifi bereik is echt slecht ik woon in een appartement en heb van alles geprobeert zoals jullie voorstellen op de site maar helaas heeft dit niks geholpen .. begin het beu te worden iedere keer wel wat

Beantwoorden

@Vetwousje op dinsdag 25 juli 2017 om 10:10:

Het wifi-bereik is iets waarop Ziggo niet heel veel invloed heeft; dat staat op zich los van de bij vlagen brakke internet-verbinding die ze leveren.

Je zal vooral last hebben van concurrerende wifi-netwerken, zeker als je in een appartement woont. Ik zou je adviseren om het draadloze gedeelte van je Ziggo-modem uit te schakelen en om een losse router te kopen. Die zijn doorgaans krachtiger dan wat je van Ziggo krijgt. Als je daarnaast ook nog zou overschakelen naar de 5Ghz-band i.p.v. de drukke 2,4Ghz-band zal alles stukken beter zijn, verwacht ik.

Beantwoorden

@Dan op dinsdag 25 juli 2017 om 12:38:

Fijne tip!! Ik woon in het centrum en zie heel veel wifi-netwerken. Soms zelfs die van de Elzaspassage. Ik heb er allemaal niet zo’n verstand van dus in het weekend even naar de BCC en hopen dat die me niet te duur verder helpen.

Beantwoorden

#ziggo en weer werkt Internet niet. Nu toch serieus nadenken over overstappen naar andere provider. Dit is echt te gek. Ze verwachten wel dat ik betaal maar leveren niet wat ze beloven. Het is echt een ramp.

Beantwoorden

@Dan op dinsdag 25 juli 2017 om 12:38:

Alleen jammer dat het bereik van 5Ghz klein is en niet geschikt is om door muren te gaan.
5Ghz zenden en gebruiken in dezelfde kamer werkt wel super.

Beantwoorden

@Twanneman op woensdag 26 juli 2017 om 11:41:

Klopt dat het bereik van 5Ghz kleiner is maar ik heb er in mijn woning geen last van. Prima bereik. De router op een centraal punt van het huis plaatsen heeft ook een gunstig effect. Maar de meerwaarde om niet op de overvolle 2,4Ghz band te zitten, maakt het de moeite waard.

Nieuwste ontwikkeling zijn mesh-netwerken waarmee je het wifi-signaal nog beter over je woning kan verspreiden. Is nog wel prijzig.

Beantwoorden

@Marielle Janssen op donderdag 20 juli 2017 om 08:00:

SKUTL?

Beantwoorden

Dankzij Ziggo 13 gig mobiel internet met Vodafone abbo. Dat krijg ik bij geen enkele andere provider.
Verder ook weinig last van storingen. 5704

Beantwoorden

5708EX
Zeer vaak storingen! Internet en Wifi traag of helemaal niet, replay TV werkt niet, vastlopende systemen etc. etc.
En erger nog…. geen snel internet aanbieder als alternatief beschikbaar!! Monopoly voor Ziggo hier en daar moet echt iets aan gebeuren.
Veel te oude en kwetsbare Coax-kabelsystemen (nog van het oude “Eigen” Combivisie) die nu tot op de draad worden uitgemolken door Ziggo.
Wij willen glasvezel!!!!!!

Beantwoorden

Update 2:
Ziggo: druk bezig de grotendeels opgeloste storing definitief te verhelpen
Op donderdag 13 juli (zie onze eerste update) liet Hans den Heijer (de Senior Media Relations Officer van Ziggo) ons weten dat de grote internetstoring in Helmond de avond/nacht ervoor verholpen was.
Op woensdag 19 juli meldde een Ziggo woordvoerder het Eindhovens Dagblad: “Vanaf vandaag zou alles moeten zijn opgelost.”
Vanavond reageerde Ziggo als volgt op een tweet die we vanochtend plaatste:


Nog geen Eind goed al goed.

Beantwoorden

Eind goed al goed, hij doet het meer niet dan wel … Dit is nu weken zo … 🙁

Beantwoorden

Ja hier ook al pfff wordt er niet goed van????

Beantwoorden

Idd ben ook helemaal geen tevreden klant meer..

Beantwoorden
Vanessa van Liempt

Eind slecht , altijd slecht . Wat een schijt bedrijf. En je wordt zooo niet serieus genomen. Het lukt ze zelf al niet om binnen 10 min terug te bellen als dat met je is afgesproken. Weten geen van alle wat voor abonnement je hebt! Trieste bedoeling ! Helaas hier alleen maar ziggo????. Ik zou er zo graag de deur uitrijden .

Beantwoorden

Nou hier is ie weer,
Na dat ik woensdag 19 juli voor de zoveelste keer Ziggo had gebeld dat mijn signaal niet goed was. kreeg ik ineens een telefoontje van Ziggo en JA WEL ze gaven eindelijk toe dat het probleem bij hun lag. nu blijkt dat er een probleem is met een wijcentra hier in de rijpel en dat er ongeveer 300 klanten meer dit probleem hebben daardoor. och zei ik ik gaf al 3 monteurs geleden aan dat het niet bij mij lag maar bij Ziggo. nou ze gingen het meteen oplossen.(ja, ja, dat zal wel). ik zou nog teruggebeld worden of het probleem was opgelost. nou gister maar weer ff Ziggo gebeld (want ik had nog niets gehoord) en ja het is bij mij nu (voor hoelang dat weet ik niet) op gelost. ik zei en hoe zit dat met die vergoeding.
nou meneer we kunnen u een half jaar het abonnement voor de helft van de prijs geven, MAAR dan moet u wel een nieuw contract aan gaan voor 1 jaar.
ik zei dat dacht ik dus niet als er weer problemen zijn dan ben ik voor 1 jaar gebonden aan jullie. ja meer kan ik nu niet doen voor u. nou dan geef me maar de persoon waar ik afgelopen week mee heb gesproken, die gaf toch aan dat er andere mogelijkheden waren. het vrouwtje aan de andere kant zuchtte diep en kwam toen aan zetten met dan kan ik u het abonnement voor 2 maanden vergoeden. ik zei nou vooruit dan maar, maar kan ik daar een bevestiging van krijgen via mail of post? waarop ze doodleuk zij dat doen we niet. nou mevrouw dan denk ik dat we een andere weg moeten gaan volgen. (weer een hele diepe zucht) nou omdat u dat zo graag wil dan stuur ik u wel een bevestigings mailtje.

Dus ja als je bij Ziggo niet brultaal bent of goed boos wordt, dan sturen ze je met een kluitje in het riet.

Nu (voor zolang het duurt) werkt alles weer naar behoren en is er aan mijn verhaal na ruim 1 jaar een (voorlopig) einde gekomen.

voor de mensen die nog steeds problemen hebben, raad ik aan om alles goed bij te houden en te noteren want ze durven rustig te zeggen dat je nog niet hebt gebeld omdat het niet in hun systeem staat.
veel succes.

Beantwoorden

Alweer de zoveelste storing . stapelt zich lekker op.zo

Beantwoorden

Het zou Ziggo sieren om alle Helmondse klanten te compenseren en niet alleen de klanten die boos opgebeld hebben.

Beantwoorden

Zo lang ze de dienst niet optimaal kunnen leveren dan het abonnement ook maar eens halveren

Beantwoorden
Jacco van nimwegen

mee eens petra leek

Beantwoorden
Marlies van den Reek

ik heb veel storingen, tv en internet

Beantwoorden
Marlies van den Reek

Ahum…. **Senior Media Relations Officer van Ziggo**

Bedrijven die mensen met deze titel in dienst hebben moet je vooral links laten liggen.

Man man wat een onzin.

Zorg eerst maar eens dat de diensten werken en die je ook nog eens veel te duur aanbied Ziggo, en ga dan pas onzin functie namen verzinnen!!

Beantwoorden

Kan nog geen film streamen met die snelheid. Baba. Slecht geworden in die jaren. Toch eens kijken naar een andere provider

Beantwoorden

Ja bah! Ik ben door mn mb’s heen omdat Ik niet door had dat WIFI het (alweer!) niet deed ????

Beantwoorden

Klant is koning *kuch..*

Beantwoorden
Ryan van der Horst

Nou het is dus nog niet opgelost.
gisteravond was mijn TV beeld erg gestoord en nu doet de replay-TV het niet.

ik maar weer gebeld en ja ze zouden mijn mediabox een reboot geven.
fijn dacht ik daar mee is het probleem nu misschien wel weer even verholpen maar de oorzaak niet.

gaf aan dat het daar bij Ziggo een beetje veel 1 richting verkeer is.
als ik een klacht wil indienen dan kan ik dat via de website doen.
het probleem is dat als er andere stappen moeten worden genomen dan heb ik geen bewijs dat ik ook die klacht en op die datum heb ingediend, dus jullie kunnen dan makkelijk zeggen dat je die niet hebt ontvangen.
ja meneer maar op een andere manier kan het niet.
dat zullen we dan wel eens zien, ik gaat nu een ander weg bewandelen en dan komt er vast en zeker actie van jullie kant. een prettige avond nog.

wordt vervolgd……

Beantwoorden

Na 20 x de verbinding hersteld te hebben is het gedaan met het geduld.
Ziggo loopt over van de actie (werven) maar schijnen geen fatsoenlijk netwerk te kunnen leveren noch beheersen.
Laat iedereen in actie komen en WAAR voor het betaalde geld te mogen ontvangen.

Beantwoorden

@Rob van der Stelt op donderdag 3 augustus 2017 om 16:02:

Wat voor actie had u in gedachte?

Beantwoorden

Ruim 6 weken geleden meldden we dat er behoorlijk wat Helmondse Ziggo-klanten last van internetproblemen hebben bij Ziggo. Inmiddels zijn we een aantal excuses en toezeggingen van Ziggo én bijna 500 reacties op de weblog verder en zijn we benieuwd of Ziggo woord heeft gehouden.
Als je er even je wijk bijzet, krijgt een ieder een beter idee.

Beantwoorden

5701…dagelijks last van het uitvallen van de WiFi.
Tv doet het weer ????

Beantwoorden

Ja ik, blijft een ellende ondanks de monteur die langs is geweest. 🙁
Ik woon in het centrum van Helmond

Beantwoorden

Wij hebben nooit problemen gehad met internet, maar de laatste dagen is het zeer traag.

Beantwoorden

Bij ons ook erg traag

Beantwoorden

@De weblog van Helmond op woensdag 16 augustus 2017 om 10:10:

Ben ook wel benieuwd ja, maar Ziggo is niet de enige die zijn zaakjes niet op orde heeft, Netflix en Videoland kunnen er ook wat van…

Beantwoorden

WiFi Valt nu nog steeds uit 5708ck

Beantwoorden

Hier is t kut gewoon

Beantwoorden

Bij ons is alles goed geregeld van Ziggo ????wij hebben een nieuwe modem gekregen ,en nu hebben we er veel minder last van????er is wel een wat bv dat de wifi het niet goed doet ,maar ik denk dat dat overal wel is , ze hebben me altijd netjes te woord gestaan????????????

Beantwoorden

vandaag overstap naar KPN gelukkig!

Beantwoorden

5704 dagelijks last van uitval van mijn internet wordt er niet goed van

Beantwoorden

5703 monteur langs geweest en alles werkt weer super goed ????

Beantwoorden

5701 WiFi en internet regelmatig traag en valt soms uit tv werkt wel goed

Beantwoorden

5706 dagelijks last van internet/wifi problemen

Beantwoorden
Miriam van der Putten

5706 internet en WiFi problemen

Beantwoorden

Ik heb een nieuw modem gekregen … so far so good…binnenstad 5701

Beantwoorden

Wij zijn gelukkig overgestapt naar een ander. Werd helemaal gek van ziggo zo slecht

Beantwoorden

5702 Tv die blijft hangen, het ene moment wel telefoon en wifi het andere moment weer niet. Oftewel een grote klotezooi die ziggo! Die excuses zijn we zat

Beantwoorden

5702 al maanden ellende met de WiFi

Beantwoorden

5706 nog steeds erg slechte internet

Beantwoorden
Marjan van der Linden

5707 ellende, draadloos en bekabeld!

Beantwoorden

Wordt er echt niet beter op, diverse mensen hebben vergoeding gehad, nou ikke niet hoor pfff

Beantwoorden

5702, last van traag internet en programmeren gaat niet

Beantwoorden
Marieke van den Berg

5708 Nieuw modem, werkt prima.

Beantwoorden

5709 monteur weer 2 uur bezig geweest weer nieuwe modem geplaatst en alles opnieuw geïnstalleerd het lijkt erop dat het opgelost is…altihd netjes te woord gestaan en ook altijd een monteur langs geweest…nu afwachten

Beantwoorden
Jacquelien Tielemans

5707 aleen maar alende met wifi Ziggo is veel te duur voor wat je krijgt!

Beantwoorden

Dierdonk. Internet en wifi valt nog steeds weg. Tv hapert en alles super traag

Beantwoorden

5702 slecht internet en wifi

Beantwoorden

5707vp geen last meer van.

Beantwoorden
Patricia van den Bergh

5706 zeer trage internet

Beantwoorden

Nog steeds veel problemen zowel internet als tv….wijk 5706

Beantwoorden

5707 nog steeds ellende bijna iedere dag

Beantwoorden

5701ev wifi valt steeds weg en haperend internet tv kastje slaat vast als ik bv tv gids of radio kanaal aanzet

Beantwoorden
Dennis van den Broek

5703 sommige tv zenders waaronder omroep Brabant tv Helmond zijn niet meer te ontvangen. nieuwe kabels gekregen maar dat is niet het probleem.

Beantwoorden

5701 top…geen problemen

Beantwoorden

5709 Sinds vrijdag 12-8-17 zowel 2.4 of 5 ghz aparte wifi kanalen van ziggo, het lijkt stabieler, wacht in overleg met Ziggo de vakantie periode even af en wat het erna nog brengt, zo half september uiteindelijke conclusie.Sindsdien lijkt het na 1,7 jaar eindelijk weer ergens op

Beantwoorden

5701 constant signaalverlies. Ziggo gebeld, konden niks voor ons doen dan alleen een dure monteur sturen. Nee bedankt!

Beantwoorden
Kayleigh Bruijnseels

5706 zeer wisselend

Beantwoorden

5703 internet en wifi valt steeds weg.

Beantwoorden

5703 alleen maar storing gehad ik ben weg vanaf 26 augustus bij ziggo ????

Beantwoorden

Ik ben nog steeds bezig met hun.. er is zelfs een keer vanuit hun kant de hoorn erop gegooid. Hij wilde de confrontatie niet aan gaan.. slap, heel triest ook!
Nu zou ik al afgelopen vrijdag terug gebeld worden en wederom is dit niet gebeurd..
Ja, en dan hebben ze gezegd dat ze deze kans nog met beide handen aan wilde pakken. Tja, ik zie t! Vanmiddag maar weer bellen… omgeving Helmond centrum.

Beantwoorden

5708 het is nog steeds hopeloos (veel telefoontjes en officiele klachten verder, monteur kon t ook niet oplossen) duur abonnement en dan je boven nog niet eens netflix kijken op je box pff

Beantwoorden

5709
Nou bij mij is het nog steeds niet goed, de tv blijft soms hangen en als die het goed doet dan gaat het internet weer niet zo als het zou horen er zijn bij mij al 3 monteurs geweest om te kijken of het aan de bekabeling van mij zou liggen maar dat was dus niet het geval. en wat doet Ziggo dan………HELEMAAL NIETS.
na dat ik weer een paar keer had gebeld voor een storing, was er iemand zo slim om maar een netwerkmonteur aan te sturen. nou die komt vandaag en weer een vrije dag moeten opofferen. ik ben benieuwd of deze het wel kan oplossen, ik ben bang dat het na een paar weken weer de zelfde puinzooi is maar ik wacht wel weer af.

Beantwoorden

5702 de gekochte internet snelheid nauwlijks haalbaar. maar ……… het werkt.

Beantwoorden

5704 DRAMA echt…

Beantwoorden

5708 niet veel verbetering, zeer slechte wifi

Beantwoorden

5703
1 groot drama!!!!

Beantwoorden

5703 ok een ellende

Beantwoorden

5706 modem vervangen problemen lijken minder nu

Beantwoorden

@Maria Nouwen op woensdag 16 augustus 2017 om 11:05:

KPN ? Oh jee niet veel beter als Ziggo !

Beantwoorden

Hier ook nog steeds verspringen van internet van 5 naar 2,4 en terug en geregeld uitval. Heb nu geen eens wifi in Brouwhuis

Beantwoorden

5709 WiFi heel slecht ! En ze zouden vergoedingen geven ! Ik ben benieuwd !!!

Beantwoorden

5704LS is al weken ellende met de snelheid van het internet. Alles al meerdere malen gereset zonder resultaat. Alle pc’s zijn bedraad aangesloten in huis. Doe je een speedtest dan geeft deze netjes aan dat ik de 200mb download heb. In de praktijk absoluut niet waar! Youtube filmpjes laden niet of stoppen om de paar seconden zodat hij moet bufferen. Webpagina’s open niet of heel traag. Al met al één grote ellende.
Ik denk dat massaal overstappen naar een andere provider het probleem misschien oplost. We worden gewoon voor de gek gehouden door ziggo met zijn fake snelheden. Ben er onderhand wel klaar mee!

Beantwoorden

5702 super traag of geen internet. Echt slecht. Maar wel de prijs omhoog gegooid !!!

Beantwoorden

Ziggo was ooit UPC uw problemen club … is het nog steeds alleen de naam is nu ziggo

Beantwoorden

5706 – traaaaaag internet

Beantwoorden

5703 nergens problemen mee snel internet en goede tv ontvangst vandaag contact opnemen met ziggo om over de vergoeding te praten

Beantwoorden

Na mei en juni en juli gaat het nu iets beter 5703 we zouden daarvoor een vergoeding krijgen ,maar ik geloof daar niet in .!!!!!

Beantwoorden

Gisteren teruggekomen van vakantie, maar helaas de problemen die we daarvoor hadden zijn nog steeds aanwezig. Bijna geen WiFi ontvangst.

Beantwoorden

5702 ce slecht

Beantwoorden
Silvia van der Linden

5702km perfect internet …. aleen afgelopen week een media box laten vervangen…… die defect was ………. dag erop was die binnen en werkt weer perfect ……….. ik vind de klantenservice bij mij goed

Beantwoorden

Aardig wat storingen hier maar altijd netjes re woord gestaan en ze zoeken altijd mee naar een oplossing. Balen ja… Maar er zijn ergere dingen.

Beantwoorden

de internetsnelheid word berekend op bekabeld internet en niet op wiffi ………. ook staat er in de voorwaarden dat er geen garantie op wiffi word gegeven ……. omdat dat diverse oorzaken kan hebben waarom het niet voldoende werkt

Beantwoorden

5701wp heel slechte wiffi valt weg. Ook met de smart tv

Beantwoorden

5701 helmond cemtrum. Nog steeds last van wegvallende wifi.

Beantwoorden

5706 nog steeds wisselvallig

Beantwoorden

5701 zeer slecht

Beantwoorden
Antoinette van Stiphout

5706 xs

Beantwoorden

5702 klote WiFi

Beantwoorden
Marie-Therese van Erp

5706……net een slak

Beantwoorden

5704 ns heel slecht

Beantwoorden

5703 CB Internet en telefonie valt steeds uit, gisteren (15-08) voor de zoveelste keer contact gehad met Ziggo WebCare. Er waren in Helmond verder géén problemen, ik was de enigste, of ik het stappenplan eens door wilde nemen…………

Beantwoorden

@Annie Dieltjens op woensdag 16 augustus 2017 om 14:04:

ik ben net.overgestapt naar kpn is nog goedkoper ook en krijg ik meer voor me geld komt een monteur ook nog alles installeren gratis

Beantwoorden

Wifi heeft niks te maken met je bekabelde internet als je wifi steeds weg valt heeft Dat meerdere factoren met een wifi versterker los je meestal al een hele hoop op

Beantwoorden

5709 wfii echt heel slecht. Ben zelf al over mijn bundel heen. Nog nooit eerder gehad

Beantwoorden
Monique van der Palen

5705 nog steeds waardeloos stap over want heb weinig vertrouwen in ziggo

Beantwoorden

5701. Sinds een paar weken werkt het perfect.

Beantwoorden

5702 rz ????????

Beantwoorden

@Suzanne den Breejen op woensdag 16 augustus 2017 om 11:01:

Dat zei ik toch al een paar weken terug dat Ziggo niet werkt.
Bij ons in Helmond Centrum zei de monteur dat de Wifi slecht is door de Wifi van de Elzaspassage. Had een speciaal apparaat daarvoor waarop je dat kon zien. Versterktertje kost 70 euro. Dan ook beter TV-beeld. Gloof er niks meer van ????
En vergoedingen, bij ons nog niks van gezien!!! ????

Beantwoorden

5702 slechte tv Wifi & internet ontvangst

Beantwoorden

5701 hier is het ook beter .

Beantwoorden

Zojuist contact gehad met ziggo en krijg toch mooi 56 euro korting omdat ik deze storing heb gehad

Beantwoorden

5704 slecht internet

Beantwoorden

5709 maandag en dinsdag geen telefoon en dinsdagmiddag tot woensdagochtend geen wifi..
Maar nu doet het het weer

Beantwoorden
Franklin Mansvelders

5703 AV
Sinds het begin van al die problemen, die ik hier lees, heb ik helemaal geen problemen gehad. Nu nog niet en hoop dat dat zo blijft. Ben misschien één van de weinigen die niets heeft aan te merken op Ziggo. Ik heb overigens telefoon van KPN……

Gelukkig maar, want mijn dagelijkse contacten met vooral de Verenigde Staten zouden mij in de wielen rijden als het niet goed zou zijn!

Beantwoorden

@Franklin Mansvelders op woensdag 16 augustus 2017 om 15:12:

Klopt helemaal, hier ook een niet tevreden klant. 5709

Beantwoorden
Martien en Marian ter Burg

5706sw ook daar klote al maanden

Beantwoorden

5707KZ klote is nog zacht uitgedrukt

Beantwoorden

5706 het lijkt wel of het internet steeds slechter wordt

Beantwoorden

5701 wj. Heel Ziggo is bagger.

Beantwoorden

5706 gaat op en af

Beantwoorden
Patricia van den Brand

5704 traaaaaag internet

Beantwoorden

5706. Hier veel problemen met WiFi!

Beantwoorden
Marie-José de Leeuw

5709 nu valt de wifi constant weg.. pppffff toch nog maar een keer bellen

Beantwoorden
Franklin Mansvelders

5701 veel storingen

Beantwoorden
Miranda van der Steen

Hier nog steeds ellende 5701 wifi en tv verschrikkelijk vrijdag komt er een monteur ben benieuwd…heb er een hard hoofd in????

Beantwoorden

5709 veel storing

Beantwoorden

5707 rp

Beantwoorden

Rijpelberg 5709

Internet meestal oké maar soms traag.
Tv signaal is op de meeste zenders goed, sommige storen. Mediabox lijkt niet alles te doen wat de bedoeling is.

Beantwoorden

5707 bagger ziggo

Beantwoorden

5708 nog geen 1 dag goed gewerkt . Helaas geen andere optie anders waren we allang vertrokken. Klote bedrijf. Beloftes bla bla bla!

Beantwoorden

5701 erg slecht. Zo vaak contact gehad met ziggo. Geen oplossing. Nog geen tegemoetkoming kan er van af. Wij hebben ons abbonement opgezegd en gaan volgende week over naar kpn.

Beantwoorden

5702 klote ziggo

Beantwoorden

5707rb boos op ziggo (nu werkt het wel)

Beantwoorden

5701 HD was eerst wat beter, nu paar dagen bagger!

Beantwoorden

5706 nog steeds slecht

Beantwoorden
Marie-louise van Betten

5708 AC

Beantwoorden

5709 slecht!!!!

Beantwoorden

5702gg ???????????? maar moeten wel betalen en bij en anders gaan is nie mogelijk

Beantwoorden

5707. Vaak storing

Beantwoorden

5709 ook zeer slecht

Beantwoorden
Kristel van Lieshout

5701 heel sloom internet

Beantwoorden
Jacqueline de Brouwer

Hier Ziggo op dit moment weer in 5707XE.Dit is de hele dag alweer

Beantwoorden

Wij niet Kim, wij hebben breedband 🙂

Beantwoorden

Voor de mensen met WiFi-problemen zal ik even enige uitleg geven. Ik zal beginnen met de officiële versie: Ziggo levert een modem met WiFi als extraatje voor de klant. Het WiFi-*signaal* wordt echter NIET door Ziggo geleverd, maar dit valt onder je binnenhuisinstallatie en dus buiten de verantwoordelijkheid van Ziggo. Bovendien kan de kwaliteit van het WiFi-signaal door zo veel externe factoren beïnvloed worden (afstand tot de modem/router, veel andere netwerken in de buurt, betonijzer/leidingen/kabels in muren en plafonds, DECT-telefoons, mobiele telefoons, interferentie van andere elektrische apparaten, tot aan de combimagnetron van de buren aan toe) dat eigenlijk nooit een harde garantie te geven is dat het altijd werkt.

Nu de inofficiële versie gebaseerd op in de praktijk opgedane kennis: Om de productiekosten laag te houden worden de WiFi-modems van Ziggo voorzien van vrij goedkope WiFi-antennes met een lage capaciteit, waardoor de signaalsterkte veel lager is dan die van een “gewone” WiFi-router. Als je Ziggo-modem in de woonkamer of de meterkast staat mag je al van geluk spreken als je op de slaapkamer nog WiFi-signaal hebt.

Mocht het WiFi-signaal binnenshuis niet voldoende zijn, dan kan ik alleen maar adviseren om zelf een WiFi-router te kopen en deze op de modem aan te sluiten, en op de modem de WiFi gewoon helemaal uit te zetten. Dat is wat ik zelf heb gedaan, omdat ik op 10 meter afstand van mijn Ziggo-modem geen WiFi-signaal meer heb, terwijl het WiFi-signaal van twee verdiepingen hoger nog steeds prima doorkomt.

Beantwoorden

@Bea van Bakel op donderdag 17 augustus 2017 om 01:02:

Ja ik heb er ook al aan zitten denken om over te stappen

Beantwoorden

5703ce ook hier werkt het niet

Beantwoorden

Ik sluit me aan bij @Mus. Had dit ook al eens gepost in https://www.deweblogvanhelmond.nl/startpagina/ziggo-helmond-kampt-brouwhuis-mierlo-hout-brandevoort-dierdonk-stiphout-rijpelberg-met-een-flinke-storing/#comment-201804.

Als je last hebt van een slechte wifi-verbinding zou ik sowieso er voor kiezen om een eigen router te gebruiken en het Ziggo-kastje enkel als modem te gebruiken.

Beantwoorden

5708DL Stiphout: Van tijd tot tijd zeer trage verbinding (PC met vaste verbinding!) en soms totale uitval. Dan ook Wifi uiteraard. Mijn methode is dan de kabel in de meterkast even losmaken en na enkele minuten weer terugsteken, dat helpt vaak en verhoogd dan ook weer de verbindingssnelheid. Beter dan het modemkastje (Horizon) af en aan te zetten, dat duurt langer en je eventuele wifi-versterkers raken dan van slag en moeten opnieuw ingeschakeld worden. Dat is niet het geval door even de kabelaansluiting los te maken en weer terug te steken. Je krijgt dan een nieuwe verbinding met Ziggo en alles (bij mij althans) is dan weer correct.

Beantwoorden

5704 waardeloos met wifi

Beantwoorden

@Jan op donderdag 17 augustus 2017 om 11:06:

Dat lijkt mij een goed tip!
Wat ik me nog wel afvraag is waarom Danny van Hout 56 euro heeft teruggekregen en mijn broer maar 40 euro.

Beantwoorden

Te vroeg gejuigd… 5707vp klapt alles weer eruit.. zowel telefoon tv als internet

Beantwoorden
Patricia van den Bergh

5703bj werkt halve tijd niet

Beantwoorden

Jaa Hoor, daar gaan we weer.

Ik afgelopen woensdag een dag vrij genomen, omdat de netwerkmonteur van Ziggo langs zo komen (en die komen alleen op werkdagen overdag).
Gaat rond 1430u de bel, ik dacht ha daar zal je de netwerkmonteur hebben……FOUT GEDACHT,. kwam er een gewone monteur die dus niets kon doen omdat hier alles nog geen maand geleden helemaal nagekeken is.
hij keek nog even naar de horizonbox en zij he je replay tv doet het niet.
Nou ik zei dus ja nu is het dit maar volgende week is het mijn internet en dan weer wat anders, maar wat nu jij kan niets doen en ik heb een dag vrij moeten nemen omdat er een netwerk monteur langs zou komen, die er dus niet is.
hij ging even bellen en zoals ik dus al verwachte die zou vandaag niet meer komen. de eerste mogelijkheid was 28 augustus tussen 0800 en 12.00u.
ik vertelde al tegen die monteur dus ik moet weer een dag vrij nemen omdat het bij Ziggo niet goed is geregeld. ik weet wel hij kan er ook niets aan doen dus ik vertelde hem dat het goed was en dat ik HEEEEEL ERG TELEURGESTELD was dat Ziggo zo met zijn klanten om gaat. en dat ik wel naar Ziggo zal bellen om te kijken of er wat geregeld kan worden. nou de monteur ging en zei nog dat hij het erg vervelend vond en dat hij het fijn vond dat ik nog kalm was gebleven (blijkbaar komt hij vaker dit soort problemen tegen).
Ik dus Ziggo gebeld, en naar de klantenservice gevraagd omdat ik een klacht wilde indienen. werd daar netjes geholpen en ook daar stonden ze versteld dat ik nog zo kalm en redelijk bleef, ik zei al tegen die medewerker dat dit niet altijd zo is geweest maar dat Ziggo toch alleen zijn eigen ding doet en niet naar de klant kijkt. helaas heeft het ruim 1 UUR durende gesprek niet meer opgeleverd dan dat ik moet wachten tot dat de netwerk monteur is geweest.

ik wacht weer af wat die dag me gaat brengen.

Beantwoorden

Wij hebben sinds februari een aansluiting van KPN.. gewoon via de telefoonlijn. Wat ik wel vreemd vind dat we sinds begin juli ineens geen radio-ontvangst meer hebben via de CAI-aansluiting die in de meterkast zit. We zijn nu verplicht om via internet naar de radio te luisteren. Volgens een informatiebron zou Ziggo alle CAI-aansluitingen in de meterkast onder beheer hebben. Maar ze snappen niet wat wij bedoelen… of doen ze zo maar omdat wij geen klant van Ziggo zijn ?

Beantwoorden

5709 nog steeds vaak internetstoring en een bijna continue telefoonstoring. Ondertussen wordt gewoon het volledige abonnementsgeld afgeschreven en is de communicatie vanuit Ziggo ronduit waardeloos.

Beantwoorden

Hier ook 5709 geen tel en Wi-Fi.volgende week monteur

Beantwoorden

@AVV Rijpelberg op donderdag 17 augustus 2017 om 21:30:

Als je geen klant bent van Ziggo krijg je ook geen signaal via de antennekabel. Ik snap niet wat daar zo vreemd aan is.

Beantwoorden

Geen idee wat Ziggo aan het doen was maar gisterenavond was de internetverbinding zo traaaaaaaag als dikke stront in Rijpelberg.

Beantwoorden

@even geduld op donderdag 17 augustus 2017 om 21:30:

Ongelofelijk hoe dat bij jou maar mis blijft gaan! Sterkte!

Beantwoorden

@Mus op donderdag 17 augustus 2017 om 23:51:

En waarom hebben wij dan wel die ontvangst vanaf januari tot begin juli? En
dan ons er ineens afgooien zonder bericht ?

Beantwoorden

@AVVR op vrijdag 18 augustus 2017 om 09:54:

Ze trekken de zekering uit de straatkast eruit. Het kan ooit lang(er) duren, maar eruit gaat ie een keer. Bij mij was het binnen 3 weken na overgang naar Telfort.

Beantwoorden

Nergens last van hier (5704)

Beantwoorden

5707 werkt perfect… ????
Afkloppen zie ik net…

Beantwoorden

5707 ook slecht

Beantwoorden

5702pas lang moeten wachten voor een goede oplossing geen netflix kunnen kijken daarna met een snelle digitale update ineens weer netflix????????en omdat we zeiden we willen wel tegoed voor al die stress kregen we ineens een taartje????voor het ongemak
nu weer ????????????geen netflix

Beantwoorden
Alexandra van der Zee

5702 nog steeds slecht

Beantwoorden

5702 bagger

Beantwoorden

5702 ????????????

Beantwoorden
Hanny van den Broek

5701 blijft bagger

Beantwoorden
Helene van der Sterren

5704kt slecht. Betalen zo al veel te veel en nog extra kosten internet voor de pubers in huis, omdat de wifi het weer niet doet

Beantwoorden

@Marina Neervens op zondag 20 augustus 2017 om 13:28:

Hier precies het zelfde. Betaald veel en krijgt troep. Wij gaan per 31 Aug weg.

Beantwoorden

5805 drama

Beantwoorden
Willem van Oorschot

5701 Dan weer wel internet, dan weer niet. En dat zo al maanden op en af. Zo raak ik wel door mijn data limiet heen. #ziggo #ziggowebcare ????

Beantwoorden

5709 zeer trage internet steed

Beantwoorden

5705

Beantwoorden

5702dk wiffi is klote

Beantwoorden

5702 rz de wifi valt soms even weg

Beantwoorden

5709 nog steeds slecht! On demand trouwens ook..

Beantwoorden

5706 slechttttttttttttttt

Beantwoorden
Christl van der Zanden

5706 errrrg slecht

Beantwoorden
Angela vd Vijfeijken

Update 3:
Ziggo heeft nog weken werk om de problemen op te lossen
“Na de informatie die we in juli kregen, hebben we een speciaal team opgezet. De problemen die toen bekend waren, zijn afgehandeld. Over de hele linie gaat het nu stukken beter.” Dat zegt Hans den Heijer (de Senior Media Relations Officer van Ziggo) vandaag in de papieren editie van het ED. Volgens deze woordvoerder neemt Ziggo de vele Helmondse klachten over internet, telefoon en tv zeer serieus. In verschillende netwerkcentrales in het gebied Helmond-Deurne moeten echter kabels worden vervangen. “Er kunnen de komende tijd nog storingen optreden.”
Of in oktober (we nemen het ruim) alle ontevreden Helmondse Ziggo-klanten tevreden zullen zijn, weten we niet. Niets is immers zo moeilijk als de toekomst voorspellen. Maar als hun beloftes en uitspraken én de ruim 6 honderd bovenstaande weblogreacties in de afgelopen 5 weken een graadmeter zijn, dan kun je daar vraagtekens bij zetten…
Want op donderdag 13 juli (zie Update 1) liet dezelfde woordvoerder ons desgevraagd weten dat de grote internetstoring in Helmond de avond/nacht ervoor verholpen was. Het ED deed 6 dagen later navraag en aan hen liet een Ziggo-woordvoerder weten “Vanaf vandaag zou alles moeten zijn opgelost.” Op woensdag 26 juli meldde het kabelbedrijf de weblog dat de storing voor een groot deel al was opgelost.
Na de vele klachten die er daarna wederom volgden, hebben wij het navragen doen bij Ziggo maar gestaakt omdat hun antwoorden steeds onjuist bleken. Onze collega’s van de krant deden die moeite nog wel en daarom deze derde update.

Beantwoorden

Jaja stond dr paar weken trug ook al. Mensen aant lijntje houden!!!

Beantwoorden
Hanny van den Broek

juist mensen aan het lijntje houden mensen moeten gewoon vaker eens een speedtest moeten uitvoeren om te kijken wat hun werkelijke snelheid is maar doe dit wel via de kabel , bij ons is het zo dat de snelheid niet stabiel is en vaker veel lager uitkomt dan dat deze moet zijn en ook vaak dat deze gewoon wegvalt .en waarom heeft ziggo van verschillende klanten bijna een maand extra abonnement geld achtergehouden door de datum van het innen van geld te veranderen ZIGGO heeft veel goed te maken naar hun klanten .

Beantwoorden

Ziggo zou moeten overwegen de politiek in te gaan

Beantwoorden

Momenteel heb ik al weken last van slecht internet in en rond om het huis. Wi-Fi is zeer slecht een foto of iets dergelijks lukt gewoonweg niet.
ps. op 4g van Vodafone werkt wel alles prima.

Beantwoorden
Niet te vreden klant van Ziggo

Weken??? En wij wel gewoon volle mep betalen!

Beantwoorden

En gaan we hier automatisch in gecompenseerd worden? Als bekend is dat er problemen zijn in dit gebied, is dat het minste wat ze kunnen doen!

Beantwoorden

Echt belachelijk dit!! Wij hebben nog steeds om de Zoveel tijd dat internet eruit vliegt je word er misselijk van!
Maar bedragen wel omhoog gooien ! ????????????

Beantwoorden

@Ine Smits op maandag 21 augustus 2017 om 08:43:

Ja indd Ine ????

Beantwoorden

Ziggo schaam je!! Bedragen omhoog gooien maar slechte kwaliteit leveren.

Beantwoorden

Massaal overstappen naar KPN!!!
En hou zowiezo je rekeningen in de gaten van ziggo. Het overzicht bij ziggo op de app is iets anders dan wat ze afschrijven. Heb al meerdere malen moeten bellen dat ze te veel hadden afgeschreven.
En dan nog per 1 juli de prijzen omhoog durven gooien. Bah bah

Beantwoorden

Onderstaand zegt voldoende:

Beste Ziggo medewerk(st)er, zijn de problemen met Internet/TV/Telefonie in de regio Helmond opgelost? Of zijn jullie daarmee nog bezig? Grt. Piet
3 AUGUSTUS 17:24

De problemen in Helmond zijn inmiddels al een tijdje verholpen. ???? Groeten, Erwin
Nou, een tijdje is een groot woord…..ook in de wijk met postcode 5703CB werkt dus alles naar behoren? Groet, Piet
3 AUGUSTUS 19:09

Inderdaad Piet. De problemen zijn inmiddels verholpen. Ik wens je nog een fijne dag! Groeten, Erwin

Beantwoorden

Met Ziggo komt het nooit meer goed

Beantwoorden
Peter van der Vrande

Nou Ziggo begin dan maar met 5707XE heb hier iedere dag internet en on demand problemen????

Beantwoorden

Kutbedrijf

Beantwoorden

Je kunt zelf een wifi versterker kopen, alleen wat ik meemaakte; ik pak hem uit alles zou plug and play moeten zijn, zaakje in de muur geplugd,maar nee niks vind niets…
Dan eens internet raadplegen wat er mis gaat hier; lees ik dat ENIGE provider waar het eenvoudig doorlussen dmv versterkers NIET WERKT onze bekende Helmondse ZIGGO is .
Ergens acteert ZIGGO dus op haar eigen nivo, terwijl alle rest van aanbieders en modems gewoon interactief met elkaar communiceren en goed samen werken.

Daarom mensen, tel uw zegeningen en stap over. WEG van dit waardeloze bedrijf.

Beantwoorden

Waarom sturen ze tot die tijd gewoon geen rekeningen meer naar de klanten? Ze geven toch hun fout en termijn van herstel toe?

Beantwoorden

Het wordt eens tijd dat de Helmondse politiek eens gaat investeren in een goed dekkend glasvezel alternatief! Bij Ziggo weten ze gewoon dat glasvezel beperkt is in Helmond dus het heeft allemaal niet zo’n prioriteit!

TIJD VOOR ACTIE POLITIEK HELMOND!

Beantwoorden

Het is toch te gek! Je betaald je scheel voor een zak lucht! Ene naar de andere k.. smoes. Heeeelllleeee slechte klantenservice die noooit terugbelt als ze dat zeggen. WiFi ligt er altijd uit, boven geen verbinding dus kinderen geen tv , en maar door betalen . Nee nee ik kan hier in Stiphout niet overstappen dus zit er gvd ook aan vast . Of iemand moet de gouden tip hebben. De flikker ik die zooi daar zelf door de voorruit naar binnen

Beantwoorden

Ziggo heeft achterstallig onderhoud in Helmond en laat hiervoor de abonnee betalen.

Het zou Ziggo sieren om de Helmondse klant aan te schrijven en excuses aan te bieden en te compenseren voor hun eigen mismanagement.

Het is ongehoord dat we het volledige abonnement moeten betalen, terwijl Ziggo weet dat ze haar dienstverlening in Helmond niet op orde heeft.

In hoeverre is Gemeente Helmond hierbij betrokken?
En zijn er acties die uitgevoerd kunnen worden, zoals de aanleg van glasvezel in meerdere Helmondse wijken, zodat de Helmonder meer keuzen en vergelijkbare alternatieven heeft dan enkel Ziggo?

Nu kunnen we namelijk geen enkel signaal afgeven.

Beantwoorden

Nog langer. Wordt tijd dat ze eens mensen een gratis abonnement geven na al die maanden/jaren dat wij aan het lijntje worden gehouden en het altijd aan onze kabels ligt #boos

Beantwoorden

Overstappen!!!! Ziggo is een bagger bedrijf

Beantwoorden

Bekijk ook eens het artikel op het Eindhovens Dagblad en de reactie van Manolito. Dit rijmt met de communicatie ‘achterstallig onderhoud’ door Ziggo en een knap staaltje mismanagement.

Beantwoorden

Al weeken je bedoeld al maaaaaanden
Denk dat de mensen maar met zijn alle half de rekeningen moeten betaalen je krijgt immers ook maar half waar voor je product

Beantwoorden

5701 we hebben veel problemen gehad met internet 4 keer per week .ik was bijna overgestapt naar kpn alles was geregeld tot dat ziggo alles nieuw aan legde nieuw wiifi kasje bijna alles doet het goed alleen wiffi valt steeds weg maar ik heb nu geduld komt ook wel goed denk ik

Beantwoorden

Ja denk dat het tijd wordt om over te stappen idd ! ????

Beantwoorden

5709 zeer slecht

Beantwoorden

Het zal aan mij liggen, maar echt geen enkel probleem in 5702. Wel een eigen router met Ziggo modem in bridge.

Beantwoorden

Ziggo is echt slecht ????????????????

Beantwoorden

Als we nu allemaal eens een social mediabericht sturen naar de gemeente om ze te triggeren om te investeren in meer glasvezel?

Dan krijgt Ziggo ook eens serieuze concurrentie waardoor ze deze problematiek heus wel sneller zullen gaan oplossen.

Daarnaast komen de prijzen onder druk te staan. De kortingen bij verlengen worden immers ook steeds minder. 2 jr geleden nog 12 mnd 50%, 1 jaar geleden nog 6mnd en nu 3 mnd……

Een triest bedrijf is het dat Ziggo.

twitter: @gemeenteHelmond
facebook: https://www.facebook.com/gemHelmond/

Beantwoorden

iedereen kan overstappen, per direct als het nodig is, want ziggo houd zich niet aan het contract. succes

Beantwoorden

Nog steeds geen problemen met Ziggo in 5704

Beantwoorden

5706 slechte tv ontvangst al weken.

Beantwoorden

Blijft modderen met Ziggo in 5701 bij een bejaarde tante van me. 🙁

Beantwoorden

Van de week bijna een hele dag zonder internet, gisteren lagen ineens alle zenders eruit! En nu weer geen internet, wilde niet over naar glasvezel, maar dat wordt toch steeds aantrekkelijker, voor dit bedrag dat ik betaal per maand verwacht ik toch iets meer, ik ben altijd een tevreden klant geweest, maar de laatste tijd is het ruk.

Beantwoorden

In lieshout is er ook storing met ziggo hebben dat.meerdere mensen.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *