Buiten is het 1 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.494 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
8reacties

Gisterenavond was het dan zover, de prijsuitreiking van Het Zomerspel 2007 bij de Velvet Lounge. Want de aanwezige prijswinnaars kregen hun welverdiende prijzen (lees: consumptiebonnen) uitgereikt.

Ellen krijgt haar 10 bonnen Helga krijgt haar 10 bonnen Rob krijgt zijn 5 bonnen
Namens de Velvet Lounge reikte Geert die consumptiebonnen uit.

Een gezellige avond, goed geregeld door diezelfde Geert, de barman van dienst, vonden wij. Waarvoor onze dank! Doordat al die bonnen werden gebruikt waarvoor ze bedoeld waren, waren we vanochtend wat later op dan normaal.

8 reacties:

@ Weblog: nog hartelijk bedankt voor de leuke avond. De bonnen zijn in ieder geval naar een goed doel gegaan. Jammer dat niet alle prijswinnaars erbij waren. Ik ga de komende maanden in ieder geval weer mijn best doen om ook bij de volgende prijsuitreiking te kunnen zijn. Hopelijk doet de rest dat ook!!

Beantwoorden

@Ellen,
Ik zal in ieder geval proberen om de komende ronde ook een antwoord goed te hebben, zodat ik ook bonnen in ontvangst kan nemen. Ik hoop dan natuurlijk wel van de partij te zijn!

Beantwoorden

He leuk om nou ook eens foto’s te zien en zo te weten hoe iedereen er uit ziet in het echt. 😀

Beantwoorden

@Klorriemorrie:
Inderdaad leuk om die winnende deelnemers te zien én te spreken. Gaan we jou ook zien bij de volgende prijsuitreiking?

Beantwoorden

Mijn excuses dat ik er afgelopen donderdag niet bij was. Mijn hoofd stond er niet naar om te komen. Ik krijg de laatste tijd het ene UWV rapport na het andere te verwerken.

Beantwoorden

@Porcupine (a.k.a. Noud):
Jammer dat je er niet was, maar je reden is een begrijpelijke! Over een maand of 3 is dat UWV-gedoe allemaal voorbij en ben jij er hopelijk wel bij als we een flink aantal pilsjes pakken bij de Velvet.

Beantwoorden

Als het zo door gaat is het over drie jaar nog niet voorbij. Ik ben al een week bezig met een doorverwijzing naar het GGZ te krijgen van mijn huisarts, maar kom niet verder dan de assistente die telkens zegt dat de huisarts er mee bezig is.
Schijnbaar is het niet meer nodig tegenwoordig dat je met je huisarts overlegd over het hoe en waarom van de doorverwijzing naar het GGZ.

Beantwoorden

gezellige boel

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *