Buiten is het -2 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.350 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Het zomerspel 2007

8reacties

Gisterenavond was het dan zover, de prijsuitreiking van Het Zomerspel 2007 bij de Velvet Lounge. Want de aanwezige prijswinnaars kregen hun welverdiende prijzen (lees: consumptiebonnen) uitgereikt.

Ellen krijgt haar 10 bonnen Helga krijgt haar 10 bonnen Rob krijgt zijn 5 bonnen
Namens de Velvet Lounge reikte Geert die consumptiebonnen uit.

Een gezellige avond, goed geregeld door diezelfde Geert, de barman van dienst, vonden wij. Waarvoor onze dank! Doordat al die bonnen werden gebruikt waarvoor ze bedoeld waren, waren we vanochtend wat later op dan normaal.

20reacties

Dienblad voor uitreiking bij Velvet Lounge

Het is bijna zover! Want zoals beloofd krijgen de winnende deelnemers van Het Zomerspel 2007 consumptiebonnen van en bij de Velvet Lounge aan de Steenweg. De meeste winnaars verdienden er tot nu toe 5, sommige een dubbele portie.

De avond dat we die bonnen uitreiken, willen we natuurlijk graag zoveel mogelijk winnaars zien. We hebben daarom 3 mogelijke avonden geprikt. Daarmee geven we de winnaars tot vrijdag 21 september de mogelijkheid om hieronder aan te geven of zij een bepaalde avond eventueel NIET kunnen. Naar aanleiding daarvan prikt de weblog dan de definitieve datum waarop de bonnen worden uitgereikt.
Die 3 mogelijke avonden (vanaf 20.00 uur) zijn:

  • donderdag 27 september
  • dinsdag 2 oktober
  • donderdag 4 oktober

Natuurlijk mogen de winnaars (als ze dat willen) iemand meenemen. Maar bedenk wel dat de persoon die je meeneemt ook een gezellig iemand moet zijn.

41reacties


LET OP:
bij deze vraag maximaal 3 antwoorden
per etmaal per deelnemer!
Babbelen kan zoals anders, wij vissen de antwoorden er wel uit.
Elk antwoord na je derde antwoord dat etmaal telt dus niet.


Onderstaande personen wonnen al 5 Velvet Lounge consumptiebonnen:
Ellen, Helga (2 keer), Porcupine (a.k.a. Noud), Hanny, Ad en Tim