Buiten is het 5 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.795 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

8 reacties:

Elly

Beantwoorden

Marianne

Beantwoorden

Katherine,

Yes, eindelijk eens goed!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beantwoorden

Gefeliciteerd skruwlelik, dat is inderdaad Katherine Helmond 🙂

Beantwoorden

@Weblog,
Gaan we in de herhaling?

Beantwoorden

Gefeliciteerd skruwlelik. Het goede antwoord is Katherine.
De Amerikaans actrice Katherine Helmond werd zaterdag 86 jaar. Een mooie reden vonden wij om 9 jaar later voor (inderdaad Ad) de tweede keer in deze kennisquiz even bij haar stil te staan.
Katherine Helmond werd onder meer bekend vanwege haar rollen als Jessica Tate in de controversiële cult sitcom Soap (1977 – 1981) en als grootmoeder Mona in de serie Who’s the boss? (1984 – 1992). Voor beide rollen kreeg ze Emmy-nominaties.
Wat wellicht niet iedereen weet, is dat zij 20 jaar geleden op Valentijnsdag werd ontvangen op het kasteel van Helmond, onder begeleiding van de Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia, het St. Catherina-gilde en het St. Anthonis-gilde. Uit handen van de toenmalige burgemeester Wim van Elk kreeg zij toen de sleutel van het kasteel. Het televisieprogramma ‘Stappen met Angela’ (met Angela Groothuijzen) regis(tr)eerde dat. Helaas hebben we de daarvan geen bewegende beelden kunnen vinden.

Beantwoorden

skruwlelik Gefeliciteerd.

Beantwoorden

Gefeliciteerd skruwlelik

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *