Buiten is het 4 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.420 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

6 reacties:

Nieuwveld

Beantwoorden

Pablo Picassoplantsoen?

Beantwoorden

Pastoor van Leeuwenstraat

Beantwoorden

Bestevaer : het “wonder water pad “

Beantwoorden

Gefeliciteerd Gerry. Het goede antwoord is Bestevaer.
José van Belkom maakte de foto’s van dit mozaïek in de doorgang onder een flatgebouw. Vorig jaar maakte zij ook zo’n fotovraag van dit ‘Wonderwaterpad’ in Helmond Oost. Toen zette ze haar voeten in de Trompstraat, nu in de Bestevaer.
Het Wonderwaterpad bestaat sinds 2010. Woningcorporatie Woonpartners stelde voor dit kunstproject van jongeren een financiële bijdrage beschikbaar en bood ondersteuning bij de uitvoering.
Opdat we niet vergeten: 12 maanden geleden vond de fatale woningoverval plaats aan de Bestevaer op de 86-jarige Mien Graveland. Dit misdrijf is nog niet opgelost.

Beantwoorden

Wat een prachtige foto…ik ben gek op deze kleuren! Ook de titel “Wonderwaterpad” spreekt mij als goochelaar enorm aan! Overigens Gerry van harte gefeliciteerd met winnen van deze prijsvraag!

Groeten,
Goochelaar Marc

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *