8reacties

Wij roepen dartjan naar voren

Vandaag is het weer zover: de officiële bekendmaking wie in De kennisquiz over Helmond de tweede helft van 2015 won.
De 26 quizvragen die we deze ronde stelden, werden door maar liefst 19 verschillende Helmonders goed beantwoord. Dat waren Sjef Boudewijns én Erik én G.Ekkehenkie én ad én Noud én erik én Monique én Tim én Mark én Gerry én Mario Kuijpers én Ad én Maarten én Franske én Dirk S. én Mohammed Chahim én RoelAdriaans én Bjorn + de winnaar. Een ronde waarbij je wederom met 4 goede antwoorden won.
Zoals elke ronde, won ook deze keer de beste. De Helmonder die deze won, mag zich daarom met recht een kenner van Helmond noemen. Zijn naam is dartjan
Van harte gefeliciteerd met je zege dartjan. De eer, de eeuwige roem én deze tegel op de Catwalk of Fame zijn voor jou:

Net als alle andere tegels, zal ook deze tegel élke pagina van de weblog tot in lengte der dagen sieren.
Het woord is aan dartjan:

Laat ik maar eens als eerste zeggen dat de quiz zeer verslavend voor mij was. Vele uurtjes speuren op het www en van alles tegenkomen, behalve waar je naar op zoek bent natuurlijk. Wegens ziekte had ik de tijd en speuren doe ik altijd al graag.
Een paar geluks- en toevalstreffers en ik had zomaar 4 punten verdiend. Niet dat ik dacht dat ik hiermee zou winnen, maar ik was allang tevreden. Intussen weer aan het werk en kan niet zoveel tijd meer besteden aan de quiz.
De 4 punten blijken dus wel genoeg te zijn om een tegeltje te bemachtigen. Dat is mooi, want nu heb ik altijd een positieve herinnering aan de ziekteperiode.

Ik wil iedereen het beste toewensen voor het nieuwe jaar

Groeten,
dartjan