Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.060 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

11 reacties:

jan

Beantwoorden

@peter op vrijdag 8 april 2016 om 17:30:

Gefeliciteerd!

Inderdaad het is Jan (van Rijsingen)

Beantwoorden

@G.Ekkehenkie op vrijdag 8 april 2016 om 19:42:

Jij ook gefeliciteerd, Peter was namelijk een hoofdletter vergeten.
Ik denk dat het puntje naar jou gaat.

Beantwoorden

Jan

Beantwoorden

Gefeliciteerd G.Ekkehenkie. Het goede antwoord is Jan.
Jan van Rijsingen is een invloedrijke Helmondse ondernemer. Tot 2010 was hij directeur van de Van Rijsingen Groep. Dat ruim 50 jaar oude bedrijf in de voedingsmiddelenindustrie had in 2012 een omzet van 71 miljoen euro. Vanwege zijn verdiensten werd hij 2 jaar geleden benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.
Deze vraag stelden we ook vanwege het zinnetje “Ik heb geen aanwijzingen dat er hier sprake is van fraude.” Dat liet staatssecretaris Martijn van Dam van Economische Zaken vorige maand namelijk in antwoorden (pdf) aan de Tweede Kamer weten. Dat melde Van Dam inzake een oude subsidiekwestie over het tilapia-project van Jan van Rijsingen. KRO Brandpunt Reporter maakte over de vermeende miljoenen-subsidiefraude in 2014 deze uitzending. “Waarom deze vis Nederland miljoenen gaat kosten” en een bizar verhaal naar eigen zeggen. Dat kreeg de aandacht van de lokale en reginale pers. De uitspraak van de staatssecretaris vorige maand kreeg dat nog niet.


@peter op vrijdag 8 april 2016 om 17:30:
Jammer, hoewel je dus wist wie het was, toch geen punt. Want “Spel je antwoord correct!” is 1 van de weinige spelregels in dit spel.

Beantwoorden

puzzel voor De weblog: als je als antwoord jan invult zonder hoofdletter en dit als reactie invult en verstuurd, kan je dit bij een volgende reactie niet meer wijzigen.

als je dan Jan met hoofdletter invult, krijg je de melding:

“Dubbele reactie ontdekt: het lijkt erop dat je dit al hebt gezegd.”

probeer het maar eens uit.

P.S. advocaat Peter Plasman heeft mij nog niet gebeld.

Beantwoorden

Inderdaad peter.
Klopt wat je zegt , heb het zojuist geprobeerd , en lukte niet.

Beantwoorden

@peter op zaterdag 9 april 2016 om 12:31:
@dartjan op zaterdag 9 april 2016 om 12:48:

Klopt, dat is ingebouwd om reageerders die meermalen op de enter-knop drukken als ze het te lang vinden duren voordat hun antwoord verschijnt. Op de weblog verscheen dan tot soms 10 keer dezelfde reactie. Bij een beperkt aantal quizantwoorden is dat ook niet prettig.
Tip: in een dergelijk geval kun je je verbeterde antwoord uitbreiden met bijvoorbeeld de achternaam of “oeps, de vorige reactie was fout want een voornaam schrijf je natuurlijk met een hoofdletter.”

PS Advocaat Peter Plasman zal je overigens niet bellen. Hij kan immers niet én de aangeklaagde weblog én jou als eisende partij dienen. 😉

Beantwoorden

Onder het motto “Nederland wordt steeds slimmer” ,
Het lijkt zo eenvoudig , onze quiz , maar het is het niet !!

Jammer Peter.
Gefeliciteerd G.Ekkehenkie.

Beantwoorden

Gefeliciteerd g.ekkehenkie.

Beantwoorden

Gefeliciteerd G.Ekkehenkie.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *