Buiten is het 1 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.511 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

6 reacties:

Deurneseweg 9 Helmond

Beantwoorden

Brevierpad

Beantwoorden

Gefeliciteerd Tim.

Beantwoorden

Cristis koning gebouw deurneseweg -brevierpad

Beantwoorden

Gefeliciteerd Tim. Het goede antwoord is Brevierpad.
Zondagavond 15 januari mailde Harrie Fotografie onderstaande foto’s vanaf het Brevierpad bij De Koning. Voor onder meer jongerenhuisvesting met begeleiding naar zelfstandig wonen en crisisopvang voor vrouwen en tienermoeders heeft SMO daar kamers.
Die avond leek er een forse brand te zijn uitgebroken. Maar dat bleek niet zo te zijn en daarom geen bericht daarvan in onze rubriek Nieuw Helmonds nieuws.
Wat wellicht niet elke Helmonder zich realiseert, is het volgende. Met haastige spoed gaat Harrie geregeld op zijn motor of in zijn auto op een 112-melding af, zonder dat er (achteraf gezien) iets noemswaardigs aan de hand blijkt te zijn. Naar zijn inschatting is dat in plusminus 40% van de gevallen.
Daarom deze keer in de kennisquiz een niet geplaatste foto van de onvolprezen Harrie. Sinds 2011 voorziet hij de weblog vaak van de eerste foto’s van het Helmondse 112-nieuws. En daar zijn wij blij mee.

Beantwoorden

Zo maakt Harrie nog eens iets mee. 😄

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *