Buiten is het 10 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.624 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

4 reacties:

Frans

Beantwoorden

Jan

Beantwoorden

@Arnold op vrijdag 7 april 2017 om 15:31:

Gefeliciteerd Arnold! Het is inderdaad de winnaar van de BOV trofee

Beantwoorden

Gefeliciteerd Arnold. Het goede antwoord is Frans.
Frans Huijbregts is de directeur van de Huijbregts Groep. Dit bedrijf op het industrieterrein mengt voedingspoeders voor de voedingsmiddelenindustrie. Huijbregts behoort daarmee tot de wereldtop. Iedere maand eten 750 miljoen mensen in 64 landen een product waarin 1 of meer poeders van dit bedrijf zijn verwerkt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan margarine, brood, yoghurt, soepen, sauzen en snacks.
Het bedrijf werd in 1936 in Eindhoven opgericht en startte na de Tweede Wereldoorlog met het mengen van kruiden en specerijen voor slagerijen in de buurt. In 1973 trad Frans Huijbregts in dienst en begon dit bedrijf, dat in de jaren 70 naar Helmond verhuisde, hard te groeien.
In januari had het AVROTROS-programma EenVandaag een thema over een leven lang Leren. Huijbregts werd daar als voorbeeld gepresenteerd.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *