11reacties

Wij roepen Mohammed Chahim naar voren

Vandaag kunnen we dan officieel bekend maken dat Mohammed Chahim de tweede helft van 2017 in De kennisquiz over Helmond won.
Zoals elke ronde, won ook deze keer de beste. Daar moest deze keer echter wel een ingelaste  beslissingsvraag aan te pas komen. Want na de 26 quizvragen hadden 3 deelnemers (Mohammed Chahim én dartjan én vHans) met 4 punten de hoogste score. Mohammed zat het dichtste bij het goede antwoord van die beslissingsvraag en daarom mag hij zich met recht een kenner van Helmond noemen. Van harte gefeliciteerd Mohammed. Alle eer, de eeuwige roem én de dertigste tegel op de Catwalk of Fame zijn voor jou! Net als alle andere tegels, zal ook deze tegel élke desktop-pagina van de weblog tot in lengte der dagen sieren.

Ook G.Ekkehenkie én rbrt én Mark én Joke én Mien én mirjam én Johan én Toon van Laarhoven én Sjef én Janet én Tim beantwoordden 1 of meer quizvragen correct. Echter te weinig om de winnaar van zijn zege af te houden. Het woord is aan Mohammed Chahim:

Het was een heel spannende finale. Ik ben natuurlijk heel blij dat ik als winnaar ben geëindigd. Ik begon de kennisquiz met de ambitie mijn persoonlijk record (tot deze ronde 1 punt) op de weblog te verbreken. Ik werd pas bloedfanatiek toen ik drie vragen achter elkaar goed beantwoord had, waarbij ik ook nog een keer het geluk heb gehad dat vHans de straatnaam anders had geantwoord dan op Google Maps. Op dat moment voelde ik me als een tennisser die via het net een punt maakt: je steekt je hand in de lucht en verontschuldigt je, maar intussen heb je het punt wel binnen. Ondanks dit, ben ik heel blij met mijn tegeltje! Rest mij de redactie, en iedereen die betrokken is bij het verzinnen van vragen, van De weblog van Helmond te bedanken.

Groet, Mohammed Chahim