38reacties

Welke 3 halen de WilHelmonds Finale?


In bovenstaande fotocollage staan de 9 acts die komende vrijdagavond in café Zeezicht gaan strijden voor de 3 plekken in de WilHelmonds Finale. Voorspel de 3 die doorgaan en win!
Hoe kun je meedoen?
Zoals je ziet kreeg iedere inzender een nummer van 1 tot en met 9. Plaats in een reactie onder dit log jouw drie cijfers zonder spatie achter elkaar in oplopende volgorde (als een getal dus). Ter verduidelijking: 123 zou het goede antwoord kunnen zijn. Antwoorden als 213 of 1 2 3 of de namen van 3 acts zijn per definitie fout.
Tot vrijdag 29 mei 19.30 uur kun je jouw antwoord hieronder plaatsen. Per persoon (= per ip-adres) mag je 1 antwoord geven, je eerste antwoord telt.
Is er iets te winnen?
Geef jij het goede antwoord, dan win je sowieso een punt in de tussenstand van De kennisquiz over Helmond. Alsof dat al niet voldoende is, maak je daarbij ook nog kans op 2 vrijkaartjes voor een voorstelling in ’t Speelhuis in het komende seizoen én je maakt kans op het officiële WilHelmonds t-shirt. Want die extra prijzen worden onder de goede inzenders (of je nu als eerste of als laatste het goede antwoord gaf) verloot.
Zaterdag 30 of zondag 31 mei maken we bekend wie deze prijzen won.


Tussenstand:
5 punten: Els*
4 punten: wilma
1 punt:en Helga én Niels* én Will Rutten

Een * betekent dat hij of zij dit kwartaal 2 vrijkaartjes won voor een voorstelling komend seizoen in ’t Speelhuis.